Hvordan styre AI i organisasjonen din: 6 tips

Hvordan AI kan brukes til å fjerne skjevheter i virksomheten Salesforce's Architect for Ethical AI Practices satte seg sammen med Dan Patterson for å diskutere hvordan kunstig intelligens kan brukes til å forbedre forretningsprosesser og redusere skjevhet.

Etter hvert som flere organisasjoner tar i bruk kunstig intelligens (AI) og maskinlæring i daglige arbeidsflyter, må de vurdere hvordan de skal styre disse algoritmene for å unngå unøyaktigheter og skjevheter, ifølge KPMGs kontrollerende AI-rapport, utgitt i forrige uke.

Mer om kunstig intelligens

 • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
 • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
 • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
 • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Organisasjoner som bygger og distribuerer AI-teknologier bruker forskjellige verktøy for å få innsikt og ta beslutninger som overskrider menneskelige evner, bemerkes rapporten. Selv om dette er en stor mulighet for bedrifter, kan algoritmene som brukes være ødeleggende hvis de gir resultater som er partiske eller uriktige. Av denne grunn er mange bedriftsledere fortsatt nølende med å la maskiner ta beslutninger uten å forstå hvordan og hvorfor disse beslutningene ble tatt, og om de er rettferdige og nøyaktige, ifølge KPMG.

Kunstig intelligens: En bedriftsleders guide (gratis PDF) (TechRepublic)

For å gjøre AI til et nyttig og nøyaktig verktøy utviklet KPMG AI in Control-rammeverket, for å hjelpe organisasjoner med å øke tilliten og åpenheten gjennom testede AI-styringskonstruksjoner. Rammen adresserer risikoen forbundet med bruk av AI, og inkluderer anbefalinger og beste praksis for å etablere AI-styring, utføre AI-vurderinger og integrere kontinuerlig AI-overvåking, bemerket rapporten.

"Gjennomsiktighet fra en solid ramme av metoder og verktøy er drivstoff for pålitelig AI - og det skaper et miljø som fremmer innovasjon og fleksibilitet, " heter det i rapporten.

Her er seks tips for å forbedre AI-styring i organisasjonen din, i følge KPMG:

 1. Utvikle kriterier for design av AI og etablere kontroller i et miljø som fremmer innovasjon og fleksibilitet.
 2. Vurdere gjeldende styringsrammer og utføre gapanalyse for å identifisere muligheter og områder som må oppdateres.
 3. Integrer et rammeverk for risikostyring for å identifisere og prioritere forretningskritiske algoritmer og innlemme en smidig risikoreduserende strategi for å adressere cybersecurity, integritet, rettferdighet og elastisitetshensyn under design og drift.
 4. Design og implementer en end-to-end AI-styring og en driftsmodell på tvers av hele livssyklusen: strategi, bygging, trening, evaluering, distribusjon, drift og overvåking av AI.
 5. Design et styringsrammeverk som leverer AI-løsninger og innovasjon gjennom retningslinjer, maler, verktøy og akseleratorer for raskt, men likevel ansvarlig, å levere AI-løsninger.
 6. Design og sett opp kriterier for å opprettholde kontinuerlig kontroll over algoritmer uten å kvele innovasjon og fleksibilitet.

"Kraften og potensialet til AI vil helt fremkomme bare når resultatene av algoritmer
bli forståelig på tydelig, greit språk, "heter det i rapporten." Selskaper som
ikke prioriter AI-styring og kontroll av algoritmer vil sannsynligvis sette deres overordnede AI-strategi i fare, og sette initiativene og potensielt merkevaren deres i fare. "

For mer, sjekk ut Fem trinn for å komme i gang med AI i din virksomhet på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • IT-lederveiledning for dyp læring (TechRepublic)

 • Telemedisin, AI og dyp læring revolusjonerer helsevesenet (TechRepublic nedlasting)

 • Administrere AI og ML i bedriften 2019: Tekniske ledere forventer større problemer enn tidligere IT-prosjekter (TechRepublic Premium)

 • Hva er AI? Alt du trenger å vite om kunstig intelligens (ZDNet)

 • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)

 • Kunstig intelligens: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

Bilde: iStockphoto / monsitj

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com