Hvordan forklare blockchain til beslutningstakere i bedriften

Hvordan forklare blockchain til foretakets beslutningstakere Jarrod Dicker, administrerende direktør po.et, deler beste praksis for å forklare sjefen din hvordan blockchain fungerer og hvorfor det betyr noe.

Tech Pattaya Dan Patterson spør Po.et-administrerende direktør Jarrod Dicker om den beste måten å forklare blockchains betydning for de ordspråklige kreftene som er. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Dan Patterson: Hvordan forklarer vi blockchain til bedriften på måter som er fornuftige, spesielt når vi snakker om desentralisering? Mye av virksomhetenes opprettholdelse av kontrollen og verdien av åndsverk? Og sentralisering gir mening for mange mennesker i bedriften. Så hvordan forklarer du ikke bare teknologien, men verdiforslaget om blockchain til de som jobber i store bedriftsbedrifter?

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Jarrod Dicker: En av disse er denne ideen om et fremtidig arkiv, ikke sant? Å kunne ha en uforanderlig hovedbok for eiendelene dine, ikke sant? Akkurat nå er det skylagring, eller så eies de på plattformer, og hvordan har du det eierskapet i et område som er ditt og ditt bare under lås og nøkkel? Det er noe som har vært veldig tydelig. Beviset på eksistensbegrepet Po.et, bevis på eksistens til Po.et. Slik ble navnet, en veldig enkel teknisk applikasjon, men en som gir mening.

Når jeg går tilbake til det jeg sa før, og hva er denne ideen om hvorfor og hvor gir denne desentraliseringen mening? Penger? Helt riktig. Vi banker på omdømme, identitet. Ting som du ikke ønsker at en sentral makt skal kunne diktere eller ta beslutninger for deg. Og det som skjer er at jo flere og flere som forstår dette, så å forklare det for bedriften ... å forklare det til mamma og pappa, ikke sant? Eller å forklare dette for alle andre som er nye på plassen, å få dem til å forstå er en enorm verdi for alle som bygger på blockchain. For ikke å likestille det med annonse: tech, ikke sant? Men annonse: tech er med vilje gjort forvirrende, tror jeg, for å holde folk ute.

Og hva som i utgangspunktet skjedde, er veldig smarte mennesker som kunne ha gjort annonse: tech mer verdifullt med tanke på markedsføring og engasjement og dataregistrering ble holdt utenfor fordi det var for forvirrende, og nå er vi litt i denne roten, og vi hadde enorme problemer med datainnsamling og andre ting som annonse: tech brakt.

Med blockchain, hvis vi kan være ekstremt bevisste og smarte om hvordan vi forklarer det og hvordan vi kan åpne dørene for flere mennesker, så vil det akselerere, ikke sant? Ikke bare dit den skal og produkter som bygges på toppen av det, men verdien av den, rett og slett, for hele økonomien. Og hvordan kan vi gjøre det på en smart måte.

Så hva jeg gjør på Po.et og hva andre gjør i andre selskaper som jeg synes er smarte med den delen av det, er virkelig å sørge for at vi forklarer det på en veldig smart måte, som viser verdien på opp foran, til høyre? Fjerne sjargong. Når jeg snakker om Po.et, bruker jeg knapt ordet blockchain eller prøver å ikke fokusere på ordet desentralisering, men virkelig forklare verdien det gir for alle og hvorfor det er viktig. Og når de først har forstått det, så er det lettere å finne tilbake til det.

Og dessverre, når du nevnte tidligere jargon-buzzword, er alle blockchain for alt. Vi trenger støvet for å legge seg litt for å kunne tydelig formulere den bredere verdien når den fortsetter. Men jeg tror at smarte selskaper i dag sørger for at de forklarer det på en måte som kan være forbruksmessig og spennende og ikke slå folk av.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com