Hvordan evaluere selskapskultur under et jobbintervju

Hvorfor ledere må måle ansattes engasjement Ledere trenger å skape en engasjerende kultur som gir dyktige talent det de trenger for å gjøre sitt beste arbeid, ifølge Santiago Jaramillo, administrerende direktør og medgründer av Emplify.

Lønn og frynsegoder trakk tradisjonelt arbeidskandidater til et gitt selskap, men i dag er flertallet av ansatte mer interessert i en organisasjons oppdrag og kultur, ifølge Glassdoors Mission & Culture Survey 2019, utgitt sent onsdag.

I en undersøkelse med mer enn 5000 voksne over hele USA, Storbritannia, Frankrike og Tyskland sa 77% at de ville vurdere et selskaps kultur før de søker seg en jobb der, og 56% sa selskapskultur er viktigere enn lønn når det gjelder arbeidsglede, fant Glassdoor.

10 nettsteder som kan hjelpe deg med å finne din neste jobb (gratis PDF) (TechRepublic)

Christian Sutherland-Wong, Glassdoor president og COO, sa i en presse - "Å ha et overbevisende oppdrag, kultur og verdier er avgjørende når det gjelder å tiltrekke og beholde topptalenter i et konkurransedyktig arbeidsmarked. Det er det som skiller hver eneste arbeidsgiver. utgivelse. "Over de landene vi kartla, er det tydelig at arbeidssøkere søker mer meningsfulle arbeidsplassopplevelser. Jobbsøkere ønsker å bli betalt rettferdig, men de vil også jobbe for et selskap hvis verdier er i tråd med sine egne og hvis oppdrag de fullt ut kan komme bak. "

Yngre ansatte verdsetter spesielt selskapskultur, fant Glassdoor: 65% av amerikanske tusenårsmenn sa for eksempel at de plasserer kultur over lønn, sammenlignet med 52% av personer over 45 år. Kultur påvirker om potensielle jobbkandidater til og med gjelder en gitt organisasjon, rapporten fant: 77% av voksne vurderer et selskaps kultur før de søker jobb, og 73% sa at de ikke ville søke et selskap med mindre verdiene stemmer overens med deres egen. Dette fremhever behovet for at arbeidsgivere tydelig definerer og kommuniserer verdiene sine med topp talent.

Bedriftskultur er også nøkkelen for å beholde ansatte, ifølge rapporten. Nesten to av tre ansatte (65%) sa at selskapets kultur er en av hovedårsakene til at de holder seg i jobben. Og 71% sa at hvis deres nåværende selskaps kultur begynte å bli dårligere, ville de begynne å lete etter andre steder.

Hvordan vurdere bedriftskultur

Ansatte som intervjuer i et selskap som vil lære mer om kulturen, kan stille følgende spørsmål for å avdekke hvordan ting virkelig fungerer der, ifølge et Glassdoor-blogginnlegg:

1. Hvor lenge har du vært i selskapet?

2. Hva var den siste store bragden som ble feiret?

3. Hvilke aktiviteter tilbyr du ansatte?

4. Hva var avdelingens største utfordring i fjor, og hva lærte du av den?

5. Hvordan måler du suksess og over hvilken tidsramme? Hvordan bestemmes disse beregningene?

For mer, sjekk ut Slik selger du din bedriftskultur til en potensiell leie: 5 tips om TechRepublic.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • IT-budsjettering: Et jukseark (TechRepublic)

  • Cloud providers 2019: En kjøperguide (TechRepublic nedlasting)

  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)

  • Tekniske budsjetter 2019: En CXOs guide (ZDNet)

  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)

  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)

  • CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Bilde: iStockphoto / fizkes

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com