Hvordan eliminere prosjektstøy

Topp 5: Måter å forbedre fokuset Den gjennomsnittlige arbeidsdagen er full av potensielle distraksjoner. Her er fem måter å eliminere dem og ta tilbake tid og oppmerksomhet.

Vi har alle opplevd å ringe noen på en mobiltelefon, og samtalen bryter opp eller kommer til kort fordi støy hindrer oss i å høre høyttaleren.

I likhet med mobiltelefoner har også prosjekter støyproblemer. De beste prosjektlederne vet hvordan de skal eliminere støy, slik at et prosjekt kan fortsette uavbrutt.

Nedenfor ser du seks prosjektstøygeneratorer - og hvordan du hindrer dem i å forstyrre prosjektet ditt.

1. Unngå prosjektforbedringer som tar prosjekter av banen

Når kravene og prosjektomfanget er klart satt, er det viktig å operere innenfor disse grensene og ikke legge inn ekstra forbedringer som vil påvirke tidslinjer og leveranser.

Forespørsler om forbedring kommer vanligvis fra sluttbrukere. Hvis forespørselen er lett å tilfredsstille, for eksempel å endre en skjermlayout eller legge til et datafeltredigering, kan det sannsynligvis legges til uten mye innvirkning. Men hvis forbedringen påvirker flere programmer, er det på tide å omdefinere prosjektomfanget og tidslinjen. Kommuniser det til alle interessenter, og sørg for at de er om bord med eventuelle prosjektendringer.

2. Uenighet i tabellen

Når to individer støter hodet i et møte over, for eksempel, en systemdesign, en applikasjonsdistribusjonsplan osv., Stopper frem og tilbake-debatten, legger opp diskusjonen og forteller individene at du vil møte dem offline. Dette gjør at du kan fortsette møtet, og å respektere tiden til andre fremmøtte, som enten utålmodig venter på at ting skal komme tilbake på banen eller se om møtet nådig slutter.

3. Dokumenter alle godkjenninger

Godkjenn aldri kravspesifikasjoner for å gå videre til et system- eller applikasjonsdesign uten et fast av- og avtale fra sluttbrukere. Noen ganger vil brukere være villige til å melde seg av, men det kan være forvirring rundt hvordan applikasjoner eller forretningsprosesser vil fungere. Ikke la dette skje. Det beste stedet å sikre at alle virksomhetskrav blir dokumentert og tydelig forstått av alle, er på papiret - før du begynner å gjøre det til et fullverdig prosjekt.

4. Arbeid med tidsstyring

Hvis du trenger tid til å evaluere prosjektet ditt, eller ta beslutninger eller justeringer, kan du identifisere en stille tid på dagen for å tenke gjennom det. Fjern forstyrrelser som e-post og telefonsamtaler. Dette er tradisjonell prosedyre for tidsstyring - men mange prosjektledere gjør det ikke. Gjør det.

5. Revider prioriteringene

Du kan ikke kontrollere en endring i forretningsretning sjefen din gjør. Du kan imidlertid kontrollere prosjektets tidslinjer, ressurser og hvordan de vil bli påvirket av disse nye prioriteringene. Når en prioritert endring skjer, kan du vurdere virkningen og deretter definere et nytt sett med tidslinjer for prosjekter som allerede var i gang. Kommuniser innvirkningen til dine ansatte og dine overordnede umiddelbart.

En feil som nyere prosjektledere gjør er at de er så ivrige etter å behage at de prøver å opprettholde de originale tidslinjene til prosjektene sine og bare legge til nye prosjekter. Tiden for å snakke om prosjektkonsekvenser og behovet for å revidere dem er når endring skjer - ikke senere, når du begynner å miste frister.

6. Brytning av stabsgrasene

IT-avdelingssiloer eksisterer fortsatt. Det er dager hvor systemprogrammerere, databaseanalytikere, nettverksspesialister, applikasjonsutviklere og QA vil komme i tvister eller til og med torvkrig. Når du ser dette, bryte det opp. Hvis nødvendig, snakk med teammedlemmer hver for seg. Prosjektet ditt har ikke råd til distraksjon.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com