Hvordan effektivt integrere læring og utvikling i organisasjonen din

Tekniker, ikke vær for stolt over å lære nye ting. Karen Roby og Jack Wallen diskuterer at det ofte er vanskelig for tech-eksperter å begynne i begynnelsen når det kommer til nye konsepter.

For å forberede seg på neste digitale tidsalder av arbeid, må bedrifter utstyre sine ansatte med riktig ferdighetssett. På grunn av hvor raskt og dramatisk teknologi utvikler seg, står bedriften overfor et stort kompetansegap: 70% av lederne sa at nåværende ansatte mangler teknologi- og datakunnskaper som er nødvendige for dagens arbeidsstokk, ifølge Daily Infographic's Tech Skills Gap-rapport.

Enten på grunn av finansiering eller byråkratiske spørsmål, blir ofte læring og utvikling (L & D) oversett i organisasjoner. Dette er en bjørnetjeneste for virksomheten, da 94% av de ansatte sa at de ville bli i et selskap lenger hvis de ble tilbudt muligheter til å lære og vokse, fant LinkedIns arbeidsrapport om arbeidsstyrke.

Teknologi i utdanning: De nyeste produktene og trendene (gratis PDF) (TechRepublic)

"Dagens ansatt bryr seg dypt om L & D som en viktig fordel. Millennials rangerer L&D til å være viktigere enn en betalt ferie, eller til og med kontantbonuser, " sa Ashish Rangnekar, medgründer og administrerende direktør i BenchPrep. "Enda viktigere, hva L & D-programmer gjør er at de er i stand til å oppskolere og omskolere arbeidsstyrken basert på hvordan arbeidsmarkedet endrer seg."

Mer enn halvparten (61%) av de ansatte er enige om at teknologi vil hjelpe dem å levere en høyere kvalitet på arbeidsutbyttet, men de er bare ikke utstyrt med de rette ferdighetene, fant WestMonroe's The Upskilling Crisis: Effektivt muliggjør og omskoling av ansatte for fremtiden. Ledere kan ikke engang hjelpe innsatsen, siden 65% sa at de selv trenger å bli opplært eller omskolert.

Hvorfor er FoU viktig?

"L & D fører til en mer smidig arbeidsstyrke og hjelper organisasjoner å være mer fleksible med endringene som skjer rundt dem, noe som fører til mye bedre økonomisk avkastning, " sa Rangnekar. "Virksomheter som investerer i FoU er vist å ha bedre økonomiske resultater enn de som ikke gjør det."

Bedrifter som prioriterer L & D, har også bedre ansattes oppbevaringsgrad. Å finne nytt talent er dyrt for arbeidsgivere, og det er enda vanskeligere å ansette det rette talentet, sa Rangnekar. Som det fremgår av LinkedIn-rapporten, har ansatte som at de lærer nye ferdigheter i sine stillinger, flere grunner til å bli.

Hvordan selskaper kan lykkes med å prioritere L & D

For å hjelpe bedrifter med å fremme en læringskultur, skisserte Rangnekar følgende fire viktige strategier:

1. Align med ledelse

"Først og fremst må det være et topp-down-mandat, " sa Rangnekar. "En leder på C-nivå må ta eierskap for å forvandle selskapet til mer av et L & D-drevet selskap. Det kan ikke bare være fokusert på en avdeling eller en rolle."

2. Oppmuntre lederinvolvering

Utdanning skal ikke stoppe når noen når en lederstilling. Selv om organisasjonen ikke er i stand til å gi læringsmulighetene direkte, kan den fremdeles oppmuntre til utvikling utenfor, som nettverksarrangementer, kurs eller sosial læringsaktiviteter.

3. Ikke se bort fra myke ferdigheter

Myke ferdigheter er avgjørende i bedriften: 67% av HR-fagfolk sa at de holder tilbake jobbtilbud fra kvalifiserte kandidater fordi de mangler myke ferdigheter, ifølge rapporten Closing the Technology Leadership Gap. Disse ferdighetene inkluderer atferdstrekk som samarbeid, kommunikasjon og tidsstyring - som alle er uvurderlige i en vellykket karriere.

4. Innarbeide teknologi

Digitale verktøy kan spille en nyttig rolle i utviklingsopplæringsprogrammer. Det finnes mange læringsplattformer som hjelper bedrifter med å gi ansatte tilgang til læringsmateriell, og de kan også gi innsikt i L & D-prosessen for hver enkelt ansatt.

For mer, sjekk imponerende fordeler med profesjonell utvikling fra Amazon, Google, Microsoft og mer på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Dark Web: Et jukseark for profesjonelle (TechRepublic)
  • Tekniske konferanser og arrangementer å fange i 2019 (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • Remote working 101: Professional's guide to the tools of the trade (ZDNet)
  • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Teknisk historie: Sjekk dekningen vår (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com