Hvordan definere mål for digital transformasjon for din bedrift

Hvordan definere mål for digital transformasjon for din bedrift Hvert selskap har unike teknologiutfordringer. Deloitte Consulting CTO Bill Briggs forklarer hvordan du kan sette og oppnå mål som er riktig for ditt selskap, team og produkt.

Tech Patterson's Dan Patterson snakket med Deloitte Consulting CTO Bill Briggs om hvordan man måler suksess for digital transformasjon.

Se videoen, eller les utskrift av samtalen deres nedenfor:

Patterson: Fordi teknologien kan variere og bruken av teknologi kan avvike fra selskap til selskap, hvordan definerer vi en riktig KPI eller en god ROI for selskapets investering i å gjennomgå en slags transformasjon?

Briggs: Hvis du får det til et begrenset, handlingsfullt initiativ, er det vanligvis lettere å begynne å si: "Hva forventer vi å være annerledes?" Det er nøkkeldelen. Noen ganger sier vi bredt: "Hei, digital transformasjon er forestill deg, leverer og styrer fremtiden." Spørsmålet blir utfyllingen av det vi fokuserer på. Framtiden til forsyningskjedene er at de alle har vært forsyningsnett. Vi kommer til å måle det i tilgjengelighets-, kundedeling-, og varebeholdninger, og ting som har veldig målbare resultater bak seg.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

For å gjøre det, må vi lyse opp fabrikkgulvet med IoT. Vi må forutsi analyser og automatisering på plass. Vi må kanskje investere industriell robotikk. Vi må gjøre direkte til forbruker slik vi ikke hadde gjort før. Beregningene kommer til å variere avhengig av hva historienes helt, handlingens substantiv, bak den digitale transformasjonen, ender opp med å bli. Men når du først har oppnådd disse begrepene, kan du vanligvis ha en ganske jordet samtale.

Det interessante blir at noen av de mer gjennomgripende investeringene som må skje, ikke låner seg like rent til saken om investering og utfall. For eksempel er et stort stykke som mange organisasjoner sliter med, hvordan moderniserer jeg kjernen min? Jeg har investert, fylt ut tomt, antagelig målt i milliarder, på teknologibunken min, infrastrukturer og applikasjoner og data, og menneskene mine ferdigheter, mine forhold til entreprenører, konsulenter, alt sammen.

Hvordan Sephora utnytter AR og AI til å transformere detaljhandel og hjelpe kunder med å kjøpe kosmetikk (TechRepublic)

Hvordan tenker jeg å gjøre det til et fundament for å drive innovasjon og vekst? Det kan være, jeg har en selvforsynt, her er hva det skal til for å levere det lysere stykket av det digitale forsyningsnettet, eller digital finans, eller digital HR, hva det måtte være. Men hvordan kan jeg egentlig rettferdiggjøre det som i stor grad skal være en mer initiativrik investering i denne moderniseringsinnsatsen? Den gode nyheten er at du faktisk kan tallfeste det også. "

For resten av samtalen, sjekk ut disse artiklene:

  • De viktigste teknologiene som driver med digital transformasjon
  • Dette er de største utfordringene med digital transformasjon
  • Hvordan bake digital transformasjon til selskapskultur

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com