Slik tømmer du bilder av iOS-enhetene dine ved hjelp av Image Capture

Noen ganger kan det være litt vanskelig å administrere bilder på iOS-enheten din, spesielt når du har hundrevis om ikke tusenvis av bilder på enheten din. Heldigvis har Apple levert et fantastisk verktøy som du kan bruke til å administrere bildene som er tatt med din iPhone eller iPad, som ikke krever at du bruker iPhoto og uten å måtte synkronisere.

Image Capture, som ligger i applikasjonsmappen, behandler iOS-enheten din akkurat som et tilkoblet digitalkamera. I motsetning til iPhoto krever ikke Image Capture at du importerer bildene dine for å administrere dem. Koble først iOS-enheten til Mac-en og åpne Image Capture-appen. Som du ser av bildet nedenfor, viser Image Capture enheten i venstre kolonne, og når du er valgt, viser du en liste over bilder som er tatt med den enheten til høyre.

Det er flere alternativer tilgjengelig gjennom Image Capture for å administrere bildene dine. Nederst i ruten, fra venstre, kan du endre visningen fra en liste til ikoner, noe som gjør det enklere å se bildene dine. Ved hjelp av ikonene som er sirkelpiler kan du velge bilder og rotere dem med eller mot urviseren. "Nei" -ikonet eller forbudstegnet er hvordan du sletter bilder fra enheten din. Velg et av bildene du vil tømme fra enhetene dine ved å bruke "kommando" og klikke på bilder individuelt, og deretter klikke på "nei" -knappen vil du fjerne de valgte bildene fra kamerarullen.

Importer til lar deg velge et spesifisert sted du vil laste ned bildene dine til. Som standard kan du plassere bildene i mappen Bilder på stasjonen; Når du klikker på rullegardinmenyen, kan du imidlertid spesifisere andre alternativer som iPhoto, Aperture eller et spesifikt sted, for eksempel en ekstern harddisk.

Image Capture gir også mye informasjon angående bildene dine som inkluderer filnavn, dato tatt, filstørrelse, blenderåpning, dybde, fargeområde, bredde og høyde, DPI, EXIF, brennvidde, lukkerhastighet, ISO, posisjonsdata, og om blitsen ble brukt eller ikke. Selv om det sannsynligvis er mye av denne informasjonen ikke er nødvendig for bruk med en iOS-enhet, er det flott å vite at den er der og praktisk for bruk av et high-end digitalkamera.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com