Hvordan Beam lanserte en maskinvarestart med bare 500 000 dollar, og hva du kan lære av den

Beam Technologies administrerende direktør Alex Frommeyer viser frem Beam Brush.

Bilde: Conner Forrest / TechRepublic

Fem hundre tusen dollar er et stramt budsjett for selv den mest praktiske programvareoppstarten. Å prøve å starte en maskinvarestart for det er et sted mellom naivt og dristig. Gå inn i Beam Technologies, en helsetjenester-oppstart som brukte frørunden på $ 500 000 for å designe, utvikle og sende 7500 av Beam Brush, en tilkoblet tannbørste som samler inn og analyserer data om børstevanene dine.

Alex Frommeyer, Beams grunnlegger og administrerende direktør, sa at å få et fysisk produkt i hendene på forbrukerne var ideen fra begynnelsen.

"Produksjon fascinerer dritten fra meg, mye mer enn fraktkoden, " sa han.

Nå som de har solgt seg ut av sin første kjøring av Beam Brush, er Louisville, KY-baserte selskapet i et veikryss av mange nystartede selskaper. Deres ideer og nøysomhet har fått dem så langt, men finansieringen deres går tom og de kan ikke selge tannbørster for alltid. Så hva er neste gang for denne oppstarten av "ballin 'on a budget"? Bli finansiert og diversifiser.

Tilkoblede hjemmeinitiativer forårsaker en viss oppsving, med http://www.techrepublic.com/article/google-stakes-32-billion-on-the-internet-of-things/Google har nylig beskjeftiget $ 3, 2 milliarder kontanter for Nest Labs, et selskap som lager tilkoblede termostater og røykvarslere. Beam Technologies er unik ved at de hadde et team før de selv hadde en ide. Deres team, som består av en bygningsingeniør, en mekanisk ingeniør og en elektrisk ingeniør, vurderte ikke engang programvare når de prøvde å komme på en ide. Dette forklarer deres fokus på maskinvare. Det er det de vet.

Frommeyer, som omtaler seg selv som "Fro", insisterer på at han ikke vil kaste Beam Brush som en bedre tannbørste. Mekanikken i fysiske børster som fjerner plakett fra tennene har lite rom for forbedring og interesserer ikke gutta på Beam Technologies. De er mer interessert i å lage verktøy som kan samle og analysere data, slik at kundene bedre kan forstå måten de bruker hverdagsproduktene sine på. Tony Schy, en av de tidlige Angel-investorene i Beam, sa at dataene er det som betyr noe.

"Jeg tror tannbørsten i seg selv kan være et mindretall av verdien, " sa han. "Den virkelige verdien kan være i skattekisten av data som den kan gi tann- og helseforsikringsselskaper, alt fra å fremme sunn livsstil til tidlig oppdagelse av sykdom. Jeg tror om ti år vil tannbørsten gjøre ting som folk flest kan." Tenk deg ikke akkurat nå. "

Starter

Beam Technologies begynte finansieringen med en liten investering fra noen lokale Angel-investorer som fikk dem til en prototype av Beam Brush og innledende datainnsamling. Målet i begynnelsen var å hjelpe tannleger i opprettholdelse av pasienter ved å koble dem med sine pasienter via data, men de har siden målrettet individuelle forbrukere. Frommeyer rakte deretter til Yearling Fund for å sikre en frørunde på rundt $ 500.000. På dette tidspunktet ble deres økonomiske strategi like viktig som deres produkt, slik at de kunne få det til å markedsføre uten å gå i stykker. De visste at de trengte å komme raskt på markedet for å fylle forhåndsbestillinger. De ønsket at Beam skulle være ledende innen smidig maskinvareproduksjon.

"Maskinvare må begynne å ligne mer på programvare i hvor raskt du kan prototype og hvor raskt du kan kommersialisere, " sa Frommeyer.

Det første kjøpet de gjorde var en MakerBot 3D-skriver for å hjelpe dem med å designe produktet. 3D-skrivere med forbrukerkvalitet gir vanligvis ikke den type glatt finish som er nødvendig for et salgbart produkt, men de fungerer bra for å raskt endre en prototype. Beam brukte 3D-skriverne sine, en http://www.makerbot.com/MakerBot Replicator 1 og en Replicator 2, for å utvikle prototypen, men de bruker dem også til å trykke det indre skjelettet til Beam Brush, som hjelper dem å kutte noe koster. De ytre delene blir deretter sprøytestøpt av en tredjepart produsent og sendt til Beams kontor.

Den dyreste delen av Beam Brush er de interne elektroniske komponentene. Beam Brush bruker en tilpasset kapasitanssensor som gjenkjenner når børsten er i munnen, og den har forskjellige utløsere den bruker for å stoppe opptakstid når børsten slutter å bevege seg eller fjernes fra munnen. Børsten bruker en Bluetooth-sensor for å sende informasjonen til en egen iOS- eller Android-app, og den har også kapasitet til tre ukers hard lagring på selve børsten. Beam utviklet sine egne apper internt, skrev iOS-appen deres i Objekt-C og brukte Java og Java Script for å skrive Android-appen sin.

LES: Hardware-gründer kickstarts IoT mens han styrker nytt teknologisk knutepunkt og byutvikling

Den største pengespareren var forsamlingen. Typisk vil et maskinvareselskap outsource montering til et tredjepartsfirma som den som produserte delene, men det kan være kostbart. Beam hadde alle plastdeler og elektronikk sendt til kontoret og samlet alle 7500 av dem for hånd. De utviklet robotikk for å hjelpe med en del av prosessen fordi, la oss være ekte, de er ingeniører. De sparte også litt penger på emballasje ved å samarbeide med et lokalt selskap som produserte boksene til børsten.

Vendepunkt

På dette tidspunktet er Beam i en posisjon okkupert av mange startups. De solgte seg ut av sitt første produktkjøring i løpet av ferieturen i desember 2013, og bankkontoen til bedriften deres begynner å tørke opp. De fleste store selskaper vil nå begynne å kysten, produsere for å imøtekomme etterspørselen og kanskje begynne å gi visjon for hva som er neste. Startups som Beam Technologies har ikke den luksusen, de må ta en beslutning raskt hvis de vil overleve. De må ta i bruk treningsfilosofien til Frank Grillo i 2011-filmen Warrior: "Flytt eller dø!"

I lys av deres forestående dødelighet har Beam bestemt seg for å komme videre. De har begynt å sette opp risikokapitalfirmaer som prøver å løfte en serie A-serie for å fortsette å produsere Beam Brush og se på mer koblede helseprodukter med Beam Technologies. Frommeyer sa de er åpne for forskjellige firmaer, men de retter seg mot Khosla, Mayfield Fund og O'Reilly AlphaTech Ventures. Selv om Louisville-baserte Chrysalis Ventures er i hagen deres, vil de sannsynligvis ikke slå dem, da Chrysalis vanligvis ikke er fokusert på maskinvare. Han røpet ikke hvor mye penger de søker, men Beam har bevist at de kan tjene en dollar.

Beam Technologies-teamet har bestemt seg for å utvide utenfor helsetjenester og til det generelle Internet of Things (IoT) markedet. De har startet et andre, uavhengig selskap kalt Uproar Labs som vil fokusere på tilkoblede hjemme- og livsstilsprodukter. Selskapene vil bli drevet av samme konsern, men vil operere uavhengig. Beam Technologies etablerte seg med Beam Brush og Frommeyer sa at vi kan forvente offentlig arbeid rundt tilkoblede hjemmeinitiativer fra Uproar Labs i løpet av de neste månedene. Jeg er bare interessert i hvordan Beam Brush vil konkurrere med en syngende http://www.brushbuddies.com/jb-product-line-category.html#.Ut_89WQo7mEhttp://www.brushbuddies.com/jb-product- line-category.html # .Ut_89WQo7mEJustin Beiber tannbørste.

Fros to tips til håpefulle maskinvareentreprenører

1. Invester i produsentfellesskapet. Følg ting som http://makezine.com/Make, http://hackaday.com/Hack a Day og http://www.instructables.com/Instructables. Lær så mye du kan om hvordan ting fungerer.

2. Forstå kunden så dypt du kan, i forkant. Du kan gjøre mindre eksperimentering med maskinvare enn du kan med programvare, og det koster mer tid og penger å utvikle et maskinvareprodukt.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com