Hotell med kul teknologi for forretningsreisende

Video: Forretningsreisende vil ha et teknisk kunnskapsrom hotellrom Det typiske hotellrommet har ikke endret seg mye i løpet av de siste tiårene, men reisende vil ha de samme høyteknologiske hjemmene når de er på forretningsreise eller ferie.

Du vil helst være hjemme. Du er utslitt. Du må være med på spillet ditt. Det er en forretningsreise.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Takket være tilførsel av nyttig teknologi til hoteller over hele verden, kan det være at det er en kjedelig arbeidsreise ikke så dårlig. Flere hoteller gir nyttige verktøy for å imøtekomme forretningsgjester.

Reisende trenger teknologi

"Smarte hjemmeenheter som Amazon Alexa har forfalsket partnerskap med merker som Marriott, og gjør det mulig for reisende å be Alexa om ekstra toalettartikler eller romservice, " sier Yanni Poulakos, reisekspert på Lola.com, et selskap for reiselivsstyring. "Dette eliminerer kontakt med resepsjonen, gjestetjenester eller resepsjon.

"Fra store merker til små operatører, investerer hotell sterkt i apper som gir mulighet for innsjekking fra en mobil enhet, og erstatning av en romnøkkel med en smarttelefon, " sa Poulakos. "Dette oppfyller ikke bare reisendes bekvemmelighetsbehov, det er kostnadsbesparende for hotell og potensial for mer eventuelle inntekter, inkludert booking-direkte."

"Hotell tilpasser seg også behovet for ekstra bekvemmelighet, med fasiliteter på rommet som treningsstudioutstyr, " la Poulakos til. Reisende kan finne enheter som Mirror og Peloton, i tillegg til tradisjonelle kondisjonsvarer som vekter og yogamatter.

"Den høye baren for å holde forretningsreisende fornøyd, " sa Poulakos, vil oppmuntre konkurrerende hotell til å henvende seg til teknologi og innovasjon. Ettersom hotell adresserer behovet for å forenkle forretningsreiser, er det mer sannsynlig at de "tiltrekker og beholder disse reisende."

Hvordan robotikk og automatisering brukes på hotell

Hva er den neste store tingen for hotellbransjen? Robotikk og automatisering, ifølge Saurabh Jindal, som kjører Talk Travel, en app "for å reise som en lokal." "Du kan chatte og diskutere dine behov med robotene når de utfører oppgavene sine på en svært effektiv måte."

Teknologier, sa Jindal, som muliggjør færre menneskelige interaksjoner, og hvor automatisering hersker, vil være normen, som banebrytende ansiktsgjenkjenningssystemer for nøkkelfrie opphold. "Dette vil sikre en mer sømløs opplevelse for sluttbrukeren, " sa han, "og føre til reduserte kostnader for hotellene."

Her er en titt på en håndfull hoteller som gjør tech til en topp prioritet.

The Marriott Phoenix Chandler caters to the business traveler.

" data-credit="PHOTO: Marriott Phoenix Chandler" rel="noopener noreferrer nofollow">

Marriott Phoenix Chandler henvender seg til forretningsreisende.

FOTO: Marriott Phoenix Chandler

Et knutepunkt for en travel teknisk korridor, Marriott Phoenix Chandler

Det veldig gadgetvennlige Marriott Phoenix Chandler Hotel ligger i en yrende teknologi- og produksjonsgang i Phoenix, og det ble designet med tanke på forretningsreisende.

Hvert rom er utstyrt for forretningsreisende, med mange stikkontakter og USB-uttak, inkludert på hver side av sengen og ved siden av skrivebordet. Det Wi-Fi-utstyrte hotellet har 28 000 kvadratmeter med møte- og konferanserom, og hotellets lobbybar, Proof 19, har to lange fellesbord med skjulte utsalgssteder på toppen av bordene. På M-Club, designet for den hyppige reisende, ligger utsalgene ved siden av hvert bord.

Hotel Zetta is one of three Viceroys (The Viceroy L'Ermitage Beverly Hills and The Viceroy Los Cabos) with Volera powered Alexas in every room.

" data-credit="PHOTO: Viceroy" rel="noopener noreferrer nofollow">

Hotel Zetta er en av tre Viceroys (The Viceroy L'Ermitage Beverly Hills og The Viceroy Los Cabos) med Volera-drevne Alexas i alle rom.

FOTO: Viceroy

Hotel Zetta av Viceroy Group

Hotel Zetta ble bygget i 1913 og hevder å være det eneste hotellet i San Francisco med Alexa-teknologi på hvert rom, og et Atari Pong-bord i sin Zetta Suite.

"Vi bruker tech på Hotel Zetta for å skape et mer sømløst miljø, " sier Mark Beevor, daglig leder. "Teknologien vår gjør at gjestene våre kan bruke streamingabonnement på veien."

Hotel Zetta ligger der Union Square, SoMa og Financial District møtes, og har nylig installert Amazon Alexa stemmeassistenter, drevet av Volara, som Beevor sa er den eneste leverandøren av tilpassede stemmebaserte løsninger for gjestfrihetsindustrien.

"Med Volara kan gjester snakke kommandoer til Amazon Alexa for å bestille tjenester fra gjesterom, " sa Beevor, for "å bestille en tannbørste, sette opp en våkningsalarm, synkronisere spillelister, finne ut spesialspis på restauranten Cavalier, eller" bestiller hotellets spa-behandling på rommet.

Atari Pong-bordet har spill med retro lydeffekter, sprettlys, det klassiske Pong-spillet og en Bluetooth-høyttaler, slik at spillerne kan tilpasse en Pong-turneringsopplevelse med tilpassede lydspor, en LED-klokkevisning og USB-lading. Kontrollpanelene på bordet kan skjules og gjøres om til et retro salongbord.

Andre teknologisentriske fasiliteter inkluderer Oculus Go virtual reality-headset og komplementære Nintendo Switch bærbare spillkonsoller.

I tillegg har Playroom flipperspill, shuffleboard og neon-kunstverk. Hvert rom har bredbånd Wi-Fi, streamingplattformer, for eksempel Netflix, og trådløse ladere på rommet.

Forretningsreisende er "ekstremt viktig", sa Beevor. "De fleste forretningsreisende er vegkrigere som bruker like mye tid på veien som de gjør hjemme, så det er viktig å ha et komfortabelt og engasjerende miljø for dem å være i."

To andre Viceroy-hoteller i California bruker Volara-drevet Alexa: The Viceroy L'Ermitage i Beverly Hills og Viceroy Los Cabos.

"Når vi ser på taleteknologier, ønsket" Viceroy "en partner som er fleksibel med integrasjoner til tredjepartsapplikasjoner, " sa Darren Clark, visepresident for teknologi for Viceroy Hotels & Resorts i en utgivelse. "Volara forsto visjonen vår, og den hadde allerede integrasjoner til mer enn 40 hotellteknologier, inkludert IPTV, romkontroller, PBX, musikk og styring av arbeidsordre. Sikkerhet var også viktig. Volara sørger for at opptak av gjester aldri blir assosiert med personlig identifiserbar informasjon. . Alle gjesteopptak blir slettet innen 24 timer. "

Volaras integrasjon til INNCOM av Honeywell lar gjestene kontrollere belysning, Ikke forstyrr / utgjør rominnstillinger og romtemperatur. Med integrasjon til Sonifi bruker gjester stemmen sin til å kontrollere TV-en, skifte kanaler og justere volumet; integrasjon til ALICE Hotel Operations Platform er for gjesteforespørsler for puter, tannbørster, forfriskninger i minibaren og lignende. Med integrasjon til iHeartRadio kan gjester spille musikk og høre på podcaster; og tillater direkte samtaler til resepsjonen, concierge, betjent osv. Hotel Zettas Volara-integrasjoner legger til MCOMS Guest Room Entertainment Platform, og iHeartRadio.

Hotel Plaza Athenee, New York

Hotel Plaza Athenee New York begynte nylig å legge til ny teknologi i mange av suitene der forretningsmøter holdes, inkludert muligheten til å kontrollere belysning, temperatur, TV, Wi-Fi og mer. Ledere kan skjermdele presentasjoner, også.

Ten high-end hotel chains feature Courant chargers in rooms, and offer an option to buy.

" data-credit="PHOTO: Courant" rel="noopener noreferrer nofollow">

Ti avanserte hotellkjeder har Courant-ladere i rom, og tilbyr et alternativ å kjøpe.

FOTO: Courant

10 luksuriøse hotellkjeder med Courant-ladere

Alle de fire tilgjengelige trådløse ladere fra Courant er på hotell som inkluderer Four Seasons, Ritz Carlton, Soho House, Fairmont, Lotte NY Palace, William Vale og Shutters on the Beach, for totalt 10 store hotellkjeder, og mer enn 1 000 rom i USA og over hele verden.

"Courant-økosystemet passer unikt i forskjellige områder av (hotellet) eiendommen, " sa Courant-medgründer Monish Sabnani. "Catch-linjen er på hotellrom, lobbyer og restauranter, mens Carry og docking-systemet er i resepsjonen eller portvakten."

Gjestene har tilgang til strøm på hotellet, eller når du er på farten. Sabnani la til, "De kan lade bære på hotellet, og hvis de velger å beholde produktet, kan de automatisk bli fakturert med kredittkort."

"Hotell må tilby oppdaterte tjenester til kundene sine, " sa Sabnani. "Trådløs lading er fremdeles et grunnleggende nytt konsept, og vi hevder å være den foretrukne leverandøren til avanserte egenskaper i den neste formen for strøm på rommet."

"Courant finner du på et boutiquehotell som Casa Del Mar og i en rekke større luksuriøse kjeder som Soho House, globalt."

Ladere er en standard for forretningsreisende. "Det første noen gjør når de kommer inn på hotellrommet sitt, lader telefonen sin, " sa Sabnani.

"For forretningsreisende er det ekstremt viktig å være belastet, ettersom de sannsynligvis er på farten hele turen, med lite driftsstans for å lade møter mellom. Det er praktisk å tilby forretningsreisende ladere som er universelle og bærbare". I tillegg betyr muligheten til å lade uten en ledning en mindre gjenstand å pakke. "

The Park James Hotel in Menlo Park/Silico Valley has added tech to rooms, including the cloud-based platform KEYPR.

" data-credit="PHOTO: broughtonHotels" rel="noopener noreferrer nofollow">

Park James Hotel i Menlo Park / Silico Valley har lagt tech til rom, inkludert den skybaserte plattformen KEYPR.

FOTO: broughtonHoteller

Park James Hotel av broughtonHotels

Park James Hotel i Menlo Park / Silicon Valley har lagt teknologi til gjesterommene, inkludert den skybaserte plattformen KEYPR.

Det 61-roms boutiquehotellet, som ligger i nærheten av Facebook-hovedkvarteret, åpnet i september 2019. Hotellets KEYPR-plattform inkluderer en mobil-app, mobilnøkkel, nettbrett på rommet og snart TV-casting gjennom Chromecast.

KEYPRs mobilapp lar gjestene bruke sin telefon eller nettbrett for å sjekke inn og ut, og lar gjestene motta push-varsler, bestille romservice, komme med spesielle forespørsler, kommunisere direkte med hotellpersonalet og motta meldinger fra hotellet enten de er på- eller off-eiendom. Gjestene kan også bruke appen til å gi tilbakemeldinger i sanntid.

KEYPRs nettbrett på rommet lar gjestene stille alarmer og påminnelser, bestille og planlegge romtjenester, komme med vedlikeholdsforespørsler, lytte til musikk og holde seg oppdatert om hotell- og lokale arrangementer. Nettbrettene gir også forhåndsinstallert app-innhold fra tredjeparter som The Wall Street Journal og Scribd, og gir gjestene tilgang til hotell- og lokal informasjon.

Hotellet integrerte KEYPR-plattformen med ASSA ABLOYs nøkkelfrie låser med KEYPRs mobile nøkkelløsning, Stay INN Touch-appen, som lar gjester kommunisere med hotellpersonalet i sanntid gjennom direkte meldinger, og INNCOMMs romautomatiseringssystem, slik at gjester kan kontrollere miljøet aspekter av rommet sitt gjennom Park James Hotel-appen og KEYPRs nettbrett.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com