Honeywell og Verizon samarbeider om å lage LTE-tilkoblede smarte målere

Verizon ser 5G som spillbytter for offentlig sikkerhet og transport På MWC Americas 2018 snakket TechRepublic med Sean Harrington, VP City Solutions hos Verizon, om hvordan Verizons 5G-nettverk vil påvirke transport, offentlig sikkerhet og videostreaming i hjemmet.

Den trådløse transportøren Verizon har kunngjort et samarbeid med Honeywell som vil integrere Verizons Managed Connectivity LTE med Honeywell Internet of Things (IoT) sensorer for å lage et smartere energinett.

Prosjektets mål er å "fremskynde og forenkle" utrullingen av sensorer, kontrollere og annen internettilkoblet maskinvare på elektriske nett.

5G: Hva det betyr for IoT (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Smarte energinett har vært i utvikling og kan forbedre energibruken, redusere strømbrudd, optimalisere energiforbruket og hjelpe hjelpefirmaene til å svare på brukspisser.

Verizon og Honeywell planlegger å inkludere en rekke elementer i sine nye produkter som vil gjøre smart nettadministrasjon enklere, for eksempel enhets-ID og sikkerhetsfunksjoner, ekstern overvåking og styring, sanntidsdiagnostikk og andre.

Jay Olearain, bedriftsprodukter og IoT-direktør i Verizon, sa at "samarbeid med Honeywell om disse neste generasjons løsninger vil gjøre det mulig å påliteliggjøre og skalerbarheten til kommunikasjonen som er nødvendig for å levere smart måling, administrere distribuerte energiressurser, spare vann og gjøre den digitale verdenen fungerer bedre for verktøy og forbrukere. "

Honeywell er ikke fremmed for smartnetteteknologi, og har hatt sin egen divisjon av nettnett i mer enn 30 år. Å sammenkoble den eksisterende smartnetteteknologien med mobilnettverkstilkobling vil ideelt sett gjøre det mulig for Honeyewells sensorer å operere i databehandlingsmiljøer som det ikke var i stand til før.

5G og smartnettet

Mens denne nåværende iterasjonen av det smarte nettnett-partnerskapet er designet rundt LTE-nettverk, ser Honeywell og Verizon også på 5G som en del av deres partnerskap.

De to selskapene undersøker "hvordan 5G kan transformere verktøyindustrien gjennom høyere båndbredde, raskere hastigheter og lav latenstid, noe som muliggjør avansert industriell automatisering og kontrollløsninger sammen med sanntidsanalyse, " sa Verizon.

TechRepublic har tidligere dekket bransjer som vil bli forstyrret av 5G trådløs. bransjer som vil bli forstyrret av trådløs 5G-teknologi, og energisektoren er en energisektoren er et ofte diskutert medlem av den gruppen.

Verizon og Honeywell ga ingen spesifikasjoner, for eksempel utrullingsdatoer, for sine smarte nettprodukter, men med distribusjonshastighet som et spesielt nevnt mål er det sannsynlig at energinett vil begynne å bli smarte før og senere.

Smart Cities og IoT-nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smarte byer, som inkluderer innovasjoner i IoT, 5G, sikkerhet, dataanalyse, mobilapper og mer. tors

Registrer deg i dag

Se også

Internet of Things (IoT): Et jukseark (TechRepublic)
Spesiell rapport: Fremveksten av Industrial IoT (nedlastning av TechRepublic)
IoT-sikkerhet: En guide for IT-ledere (TechRepublic Premium)
Hva er tingenes internett? Alt du trenger å vite om IoT akkurat nå (ZDNet)
Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
Tingenes internett og smarte byer: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

City network technology in Shanghai, China

" data-credit="Image: Lesley Wang / Getty Images" rel="noopener noreferrer nofollow">

City network technology in Shanghai, China

" data-credit="Image: Lesley Wang / Getty Images" rel="noopener noreferrer nofollow">Bynettverksteknologi i Shanghai, Kina

City network technology in Shanghai, China

" data-credit="Image: Lesley Wang / Getty Images" rel="noopener noreferrer nofollow">Bilde: Lesley Wang / Getty Images

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com