Hei Siri, hva er de beste stemmetekniske applikasjonene for forretningsfolk?

Alexa for Business: Kan det vinne bedriften? Amazon ser en stor rolle for stemmegrensesnitt på kontoret. Redaktørene våre fordeler implikasjonene og mulighetene.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Populariseringen av smarte høyttalere og hjemmeassistenter har økt taleteknologimarkedet, som anslås å være verdt nesten 32 milliarder dollar innen 2025, viser en Grand View Research-rapport.

Mens Amazon Alexa, Apples Siri og Google Assistant laget stemmeteknologi mainstream, er kraften til moderne kunstig intelligens (AI) det som gjorde at enhetene kunne frigis på skala, sa Todd Greene, administrerende direktør og grunnlegger av PubNub, en infrastruktur som a-service (IaaS) leverandør.

Amazon Alexa: En innsidehåndbok (gratis PDF) (TechRepublic)

"Det største medvirkende teknologifakta til veksten i taleteknologimarkedet er tosidig, " sa Greene. "For det første kraften i AI og dens evne til å bedre forstå menneskelige handlinger og gjøre ting med dem, og tilgjengeligheten av sanntids teknologier som gjør at AI raskt kan fange opp, behandle og handle på menneskelige innspill."

Med den tilgjengelige teknologien kommer forbrukernes etterspørsel fra bekvemmeligheten det gir, sa Scot Marcotte, CTO for Buck, et HR-konsulentselskap.

"Folk ønsker letthet og enkelhet i å få svar og få ting gjort, " sa Marcotte. "Som forbrukere har vi forventet at Siri og Alexa skal gjøre livet praktisk, og det er ikke annerledes for våre ansatte.

"Når vi kan levere et lignende nivå av letthet og enkelhet for våre ansatte, driver vi produktiviteten - glider dem gjennom HR-prosesser, finner raskt det unnvikende svaret på et spørsmål, hjelper dem å leve sunnere og mer økonomisk trygge liv, " la Marcotte til.

Når de fleste tenker på taleteknologi, tenker de på den lille mekanismen i hjemmekjøkken som forteller deg temperaturen utenfor. Voice tech går imidlertid frem, og tar veien fra stuen til styrerommet.

I følge Gartner vil innen 2021 25% av digitale arbeidere bruke en virtuell ansattassistent (VEA) daglig, og innen 2023 vil 25% av de ansattes interaksjoner med applikasjoner være på tale, "sa Marcotte.

Topp stemme tech virksomhet bruker

1. Transkripsjon

Transkripsjon er verdifull på tvers av bransjer for å ta ned viktige møter, presentasjoner eller samtaler. Mange møter har en dedikert dikteringsfigur som tar "minutter", og skriver ned alt som ble sagt under møtet. Voice tech automatiserer imidlertid prosessen og eliminerer behovet for en person, sier Eric Shellef, medgründer og CTO for VerbIT transkripsjonstjeneste.

Populære transkripsjonsapper inkluderer Otter, Rev og Googles Live Transcrib. Selv Google Docs lar brukere skrive innhold ved å bruke stemmegjenkjenning.

2. Oversettelse

Det kan være vanskelig å begynne å holde intervjuer og møter med mennesker over hele kloden, men vanskeligheten øker hvis det er en språkbarriere.

Stemmeteknikk kan hjelpe på dette området, sa Bern Elliot, fremtredende visepresidentanalytiker ved Gartner, ved å oversette språk i sanntid uten å forstyrre samtalen.

I desember lanserte Google Assistant sin tolkemodus, en oversettelsesfunksjon i sanntid for Android- og iOS-telefoner. Den AI-drevne assistenten kjenner 44 språk og vil begynne å oversette med ledeteksten, "Hei Google, vær min oversetter, " rapporterte ZDNet.

Business pro sin guide til oversettere (gratis PDF) (TechRepublic)

3. Navigering av brukergrensesnitt

Taleteknikk kan også hjelpe deg med å navigere på forskjellige brukergrensesnitt effektivt. I stedet for å klikke gjennom flere sider for å komme til en destinasjon på nettet, lar stemmestyrte brukergrensesnitt høyttaleren navigere i forretningsprogramvare raskere og forbedre produktiviteten, sa Shellef.

Forventer at tale-tech-brukstilfeller vil vokse

Disse brukssakene vil utvide etter hvert som teknologien fortsetter å spre bedriften, ifølge Shellef.

"I dag kan personlige assistenter gjøre en masse ting, men til slutt bruker de fleste av oss bare en eller to funksjoner, " sa Shellef. "Det er sannsynligvis det samme med bedriftsledere, at de kan bruke den automatiske planleggingen, smarte påminnelser, som alt kan gjøres gjennom stemmeteknologier. Og jeg tror sakte at disse brukssakene vil dekke mer."

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

For mer, sjekk ut Fem måter stemmeassistenter skal endre kontoret på ZDNet.

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
 • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
 • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
 • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
RyanKing999, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com