Helsesjekk: IT-budsjetter ser bra ut i ny TechRepublic / ZDNet-undersøkelse

TechRepublic og ZDNet lanserte sin felles IT Priorities 2012-rapport, som gir en bred undersøkelse av amerikanske IT-organisasjoner og deres nåværende IT-budsjettplaner. Du kan tenke på dette som vår første årlige helsesjekk på dagens IT-tilstand. Selv om vi ikke kan gi pasienten en helt ren helsefregning, er det definitivt friske ben som er klare til trening.

Her er noen av høydepunktene:

  • Mer enn dobbelt så mange organisasjoner rapporterer om økte IT-budsjetter i 2011 etter hvert som rapportbudsjettet synker
  • 38, 7% av organisasjonene sier at IT-budsjettene har økt, mens bare 16, 7% rapporterer om lavere budsjetter. 44, 6% sier at budsjettene år til år var flate
  • Over 20% av organisasjonene rapporterer om budsjettøkninger på mer enn 10%
  • De tre øverste IT-prioriteringene er forbedring av forretningsprosess og effektivitet (en "topp prioritering" eller "hovedprioritet" for 69, 1% av virksomhetene), justering av IT-prioriteringer etter forretningsvekst (61, 1%) og økt total produktivitet med nye teknologier (59, 5%)
  • Jo større virksomhet, jo mer fokusert er de på å senke IT-infrastrukturkostnadene. 66, 2% av de største virksomhetene (> 500 ansatte) senker kostnadene for IT-infrastruktur, men denne andelen synker for mindre selskaper inntil den bare representerer 44, 4% av de minste virksomhetene (1-49 ansatte)
  • Regjeringsorganisasjoner er langt mer opptatt av å kutte samlede IT-kostnader (70%) enn andre

Min kollega, ZDNet Editor i sjef Larry Dignan, oppsummerte rapporten slik:

"I denne første versjonen av ZDNets amerikanske IT-prioriteringer rapporterer det at det er mange vanlige tråder som legger opp til et tippepunkt fra bedriften. Teknologibudsjettene er flate for litt opp, men respondentene vil gjerne grøfte sin gamle utstyr og begynne på nytt. Utfordringen for Teknologiledere er tydelige: Hvordan kan de lavere kostnadene dine for å skille dollarene som trengs for å være bedriftshelt være? Og å være at bedriftshelteknologidirektører må tilpasses forretningsprioriteringene. Hvis ikke er det trygt å si at forretningsenheter til slutt kontrollere teknologibudsjettet. Faktisk skjer den bevegelsen allerede. "
Last ned hele rapporten.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com