HDmobile: Alle viktige standarder rullet inn til en

Smarttelefondesignere integrerer LED-projektorer i enheter, og neste generasjon av bildeprojeksjonsteknologier ser enda mer lovende ut. Imidlertid henger nettbrettmarkedet i så henseende, og henger fortsatt på "thin is in" som deres viktigste mantra.

Så når vi ønsker å koble nettbrett eller andre enheter til en større skjerm for å se på video, begynner vi å bli vanskelige. HDMI-tilkobling på mobile enheter har alltid vært problematisk - du trenger en kostbar kabel, en spesialisert adapter, en proprietær noe eller annet, eller du må bruke OS-spesifikk teknologi fra ende til annen.

Når industrien takler konkurrerende standarder, henter vi igjen brikkene, ganske bokstavelig. Vi kan fortsette med kabelen, adapteren, proprietære pluggløsningen. Micro-HDMI er også en god start, men HDMI ble aldri tenkt som en mobilteknologi, og det er fortsatt noe kritiske elementer galt (som å lade under streaming). Selvfølgelig kan vi begynne å belaste andre teknologier for video. For eksempel vil USB 3.0 være en bransjestandard, men kuttes den ut for å håndtere de stadig voksende oppløsningene av video på mobil?

TranSwitch søker å løse dette problemet ved å kombinere det beste fra mange standarder med HDmobile. Dette er et veldig spennende nytt produkt, fordi det ikke er en alternativ standard i seg selv - i stedet er det alle viktige standarder rullet opp til en. HDmobile er virkelig et neste generasjons produkt som kan støtte 1080p i 10/12 bits farge, full 3D og 4k x 2k. Den er designet fra grunnen til å være en mobilitetsløsning.

Her er bare noen få kommentarer fra TranSwitch administrerende direktør, Dr. M. Ali Khatibzadeh:

"HDmobile, en laveffekt transceiver tilpasset smarttelefon- og nettbrettmarkedet. Vi tror dette har potensialet til å være et veldig viktig produkt, ikke bare for TranSwitch, men for industrien som helhet. Multimedia-applikasjoner og smarttelefoner, nettbrett og andre mobile enheter vil se en eksplosiv vekst i løpet av de neste årene. HD-video-tilkobling begynner bare å bli et krav, og feltet her er vidt åpent. "

"HDmobile bringer flere viktige nye funksjoner til markedet. For det første benytter den TranSwitchs patenterte HDP-teknologi, noe som betyr at den støtter de nyeste versjonene av både HDMI og DisplayPort. Det kommer til å være en enorm fordel da både HDMI og DisplayPort kommer til å være gjennomgripende, men ingen av dem vil være virkelig dominerende. Så interoperabilitet mellom de to standardene vil være veldig viktig. "

"HDmobile vil også ha USB 3.0-datakapasitet for opptil 10 ganger raskere dataoverføring. Og du kan selvfølgelig også lade telefonen din gjennom denne forbindelsen. I dag er USB, som for øvrig står for universal seriell buss - USB 2.0 er fortsatt standard dataprotokoll for smarttelefoner, men de første USB 3.0-modellene skulle komme senere i år. Innen 2014 skal USB 3.0 være standardkontakten på smarttelefoner og nettbrett. "

Den nåværende tilstanden for streaming av video fra nettbrett er sølt, for å si det pent, men fremtiden til video på nettbrett og andre mobile plattformer ser mye lysere ut. Konvergensen av standarder til teknologier som HDmobile, sammen med forbedrede projeksjonsevner, gjør mobil til et levedyktig valg for grøfting av tilbehørsutstyret. Den bærbare projektoren og knyttneven full av adaptere kan snart omsettes for en enkel og sømløs overgang mellom video på enheten til en større skjerm.

Videotilkoblingen for nettbrett og smarttelefoner er bare begynt å dukke opp, med en klar enighet om at kravene til mobil videokonnektivitet er i ferd med å eksplodere. HDmobile kan forene bransjen, noe som også akselererer adopsjonen. Den tilbyr alle viktige protokoller som brukere vil ønske seg. HDmobile passer kanskje bare for regningen for en enkel, konvergert standard som utnytter det beste av alle de viktigste teknologiene i dag.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com