Grammysene er høyteknologiske med IBM og kunstig intelligens

Å gå høyteknologisk med IBM og AI på Grammys Artificial intelligence vil være det beste nye tilbehøret på Grammys i Los Angeles i år, takket være IBM Watson.

Sammen med Versace og Jean Paul Gaultier vil kunstig intelligens og Natural Language Processing være et viktig tilbehør på 62. årlige Grammys 'røde løper. IBM vil forbedre livets røde løper med Grammy Insights med Watson denne søndagen på Staples Center i Los Angeles.

Teamet hos IBM tok over 18 millioner dokumenter og datakilder om årets Grammy-nominerte og destillerte dem ned til de mest interessante nuggets om hver av artistene for å lage en moderne versjon av 90-tallets "Pop Up Video."

Når en artist er på den røde løperen, er det da den kunstige intelligensen (AI) skal sparke inn. Dette inkluderer Lizzo, som har åtte nominasjoner, Lil Nas X med seks nominasjoner, og Billie Eilish med nominasjoner i de fire beste kategoriene, i følge CBS News.

Grammy Insights with Watson vil bruke Watson Discovery, Natural Language Processing (NLP) og Speech to Text-teknologier for å analysere den røde løperen lyd og video i sanntid for å identifisere hvilken artist som er på den røde løperen og arten av intervjuet mellom artisten og verten. Ved å hente fra de millioner av datakildene, vil IBM vise informasjonskort om artisten i sanntid med relevant informasjon om artisten og samtaleemnet, slik at fans som ser på grammy.com umiddelbart kan se de interessante informasjonene.

Here's what Grammy Insights will look like to fans.

" data-credit="Image: IBM" rel="noopener noreferrer nofollow">

Slik vil Grammy Insights se ut for fans.

Bilde: IBM

Reseptbelagte analyser: En innsideveiledning (gratis PDF)

"Grammy.com viser hele den røde løperen seremonien i fire timer før de faktiske Grammy-prisene. Så hvis du ser på den røde løperen som sendes på Grammy.com, eller du tilfeldigvis ser den siste timen på CBS, vil du se en beriket videoopplevelse med Watson Insights, "sa Noah Syken, visepresident, sports- og underholdningsdivisjon, IBM.

"Artistene vil komme ned på den røde løperen, de vil gå gjennom de typiske typene intervjuer. Men Watson kommer også til å se på og lytte til samtalen. Og når vi ser en bestemt artist komme ned, vil det utløse en innsikt ."

Det vil også være en parallell strøm på Twitter, ettersom det er den sosiale mediepartneren til Recording Academy, som presenterer Grammys.

Syken sammenligner det med "Pop Up Video" på VH1 som var populært på slutten av 1990-tallet. Den største forskjellen er at det var informasjonsbobler forberedt langt på forhånd av team av produsenter og forfattere, og dette er live versjoner som ble opprettet øyeblikkelig gjennom AI og som er relevante for samtalen.

Hvordan og når du skal se på GRAMMY Awards 2020 (CBS)

Watching the Grammys at home will be an enriched experience with IBM involved.

" data-credit="Image: IBM" rel="noopener noreferrer nofollow">

Å se Grammys hjemme vil være en beriket opplevelse med IBM involvert.

Bilde: IBM

IBM jobber med Bobby Bones og sangeren Cassadee Pope for å fremme Grammy Insights.

Pave sa at hun ikke kan vente med å se på Grammys fra hjemmet sitt i Nashville og se dataene om hver kjendis på den røde løperen.

"IBM Watson vil dykke ned i hvor er det første showet de spilte, hvor gamle var de da de spilte sitt tredje show og hvor spilte de? Og så, det gjør bare at det blir litt mer spennende, som litt mer fargerike fakta om dem, "sa hun.

"Det er 1500 artister som går på den røde løperen og kjendiser. Så det er veldig nyttig, veldig innsiktsfull å få disse virkelig fantastiske fakta om folk som jeg antar ville overraske dem som IBM Watson selv kjenner."

"Og det gir deg bare et bedre inntrykk av hva artisten eller kjendisen har vært igjennom og historien deres. Og det er morsomt når du er tilhenger av noen musikk for å bli kjent med dem som person og alle eventyrene deres for å komme dit de er slik at perspektivet bare gjør det til mye mer av en oppslukende opplevelse, "sa paven.

Fans can watch Grammy Insights on grammy.com.

" data-credit="Image: IBM" rel="noopener noreferrer nofollow">

Fans kan se Grammy Insights på grammy.com.

Bilde: IBM

Pope sa at hun liker at Grammy Insights finner obskure fakta som ikke lett ville bli avslørt på annen måte. Til og med om seg selv. "Jeg har allerede sett et av faktaene som IBM trakk fram for meg om mitt aller første band, og jeg var som 'Whoa, hvordan visste det å vite om det bandet?' Vi ga ikke en gang ut noe. "

Den tilfeldige faktoiden som IBM oppdaget? "Det handler om mitt første band noensinne som het Blake. Jeg hadde vært soloartist frem til jeg var, jeg vil si 13, og jeg bestemte meg, du vet hva, jeg vil være i et rockeband. Jeg skal danne et band. Og Blake er mitt mellomnavn. Så Bobby Bones var faktisk den som brakte det opp, 'så IBM Watson sier at du var i et band som heter Blake.' Jeg var som 'Whoa.' Og jeg var ung, så Watson gjorde graven. "

62. Grammy-vinner forutsagt av kunstig intelligens (TechRepublic)

Høyteknologifunksjoner på rød teppe ville ikke være mulig uten fremgangen i NLP, som er teknologien som gjør at AI kan forstå menneskers språk. Det er hvordan AI-teknologi kan forstå, dechiffrere, oppsummere og kontekstualisere menneskers språk og identifisere overbevisende innsikt.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Og etter hvert som NLP-teknologien utvikler seg, forbedrer AIs evne til å hjelpe mennesker, og i tilfelle av Grammys, en musikkfan-opplevelse mens de ser showet.

Syken sa hvordan NLP og Watson Discovery jobber sammen er at "Vi trener AI på forskjellige konsepter som et eksempel. Åpenbare ting som plater og priser, og tingene som artistene kan være kjent for som et konsept, særlig anerkjennelse, plate bryte album, osv. Så det kan være et konsept som AI lærer seg og av seg selv, ikke sant, sitater, hva er meningsfulle sitater av de spesielle artistene? Vi trener AI på å se etter artister sitater. Det kan være fantastiske forestillinger eller andre fantastiske ting som vi trener AI til å se etter, for eksempel fremragende slags terminologi og innsikt. "

Totalt sett trente de for 10 til 12 forskjellige kategorier, og da, "når AI går ut og ser på alle dokumentene og ser på Grammy.com, ser gjennom Watson Discovery og Watson News depot, begynner det å bøte på alt språk og alle disse inn i de forskjellige konseptområdene, slik at vi kan se på hva som er de bemerkelsesverdige sitatene, hva er platebrytende album, etc. Og hver av disse blir scoret, og deretter oppsummere til en fordøyelig nuggets. artikkel som er 10.000 ord og plukker ut de 200 ordene som faktisk destillerer de mest interessante punktene i den artikkelen, og deretter leverer den til Grammy-teamet som skal brukes som en del av innholdsplanen deres, "sa han.

"Jeg tror for de som kanskje husker at" Pop Up Video ", det er en slags spennende utbrudd fra fortiden, men det er også når det gjelder samtalen vi har, det er gamle typer funksjoner som leveres på nye måter, "Sa Syken.

Dette er tredje året som IBM har inngått samarbeid med Recording Academy, men det første året AI-løsningen blir tilbudt som en del av produksjonen.

Avsløring: The Grammys vil bli sendt den 26. februar 2020, klokken 20 ET på CBS. ViacomCBS er morselskapet til CBS Interactive, som eier TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Lil Nas X, BTS, Diplo, Billy Ray Cyrus og mer for å forene seg for allstjerners prestasjoner på GRAMMY Awards 2020 (CBS)
 • Grammys administrerende direktørs påstander bølger før prisutdelingen (CBS News)
 • Maskinlæring: Et jukseark (TechRepublic)
 • Telemedisin, AI og dyp læring revolusjonerer helsevesenet (TechRepublic nedlasting)
 • Retningslinjer for kunstig inteligens (TechRepublic Premium)
 • Hva er AI? Alt du trenger å vite om kunstig intelligens (ZDNet)
 • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)
 • Kunstig intelligens: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
An example of Grammy Insights by Watson.

" data-credit="Image: IBM" rel="noopener noreferrer nofollow">

Et eksempel på Grammy Insights av Watson.

Bilde: IBM

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com