Government IT Agenda Setters 2010: Putting IT into Whitehall

silicon.coms liste over regjeringens IT-agendaer er hvem som er tallene som fokuserer på å bruke IT til å reformere offentlige tjenester i Storbritannia.

Langt fra å se IT som et avløp for den offentlige vesken, omformer disse menneskene teknologien som en frelser i dagens økonomiske urolige tider, med en nøkkelrolle i å kutte milliarder fra kostnadene for å styre regjeringen.

Ian Watmore, COO for effektiviteten og reformgruppen, og snart vil være styreleder i CIO-rådet - og nummer én på silicon.com-regjeringen. IT Agenda Setters-liste.

I disse tvillinginnleggene vil Watmore spille en sentral rolle i å omforme måten offentlig sektor bruker teknologi, en prosess som er startet under avtroppende regjeringsdirektør John Suffolk.

Teknologitransformasjonen som ble startet av Suffolk understøttes av cloud computing, gjenbruk av teknologi, delte tjenester, standardisering og anskaffelser på tvers av myndigheter. Watmore vil bidra til å bestemme hvordan de skal gifte seg med disse initiativene med koalisjonens mål om å gjøre offentlige tjenester billigere å levere, lettere tilgjengelig og bedre målrettet mot individuelle behov.

Listen over regjeringens IT Agenda Setters er full av beslutningstakere som har til hensikt å realisere visjonen om teknologitransformasjon - særlig Chris Chant, programdirektør for G-Cloud; Lesley Hume, direktør for delt IKT-infrastruktur for regjeringskontoret og John Stubley, programdirektør for Public Sector Network.

Kombinert med gjenoppretting av regjerings-IT er et forsøk på å drepe overskudd og avfall som historisk har kjempet teknologi i offentlig sektor - et drivverk som har ført til at hjemmesekretær Theresa May sanket ID-kort-prosjektet og statsråd i statsrådskontoret Francis Maude kunngjøring at alle nye IT-prosjekter som koster mer enn 1 million pund, må godkjennes sentralt.

IT vil ha en enorm rolle å spille for å hjelpe myndighetene med å levere offentlige tjenester for mindre penger
(Fotokreditt: Shutterstock)

CIOs som har laget listen gjør avdelingene sine til trailblazers for regjeringen - som Department for Work and Pensions CIO Joe Harley med avdelingens tunge fokus på delte tjenester og HM Revenue & Customs CIO Phil Pavitt tester offshore applikasjonsutvikling.

Teknologi, ser det ut til, er ikke lenger noe som skal fjernes fra parlamentsmedlemmer, med digital levering som standard for å tilby et bredt spekter av offentlige tjenester, ifølge finansdepartementets utgiftsanmeldelse fra oktober. Martha Lane Fox er tiltalt for å ha gjort det enklere å få tilgang til offentlige tjenester på nettet og å få kablene til digitale ha-noter.

Offentligheten vil ikke bare få tilgang til tjenester på nettet, men også finne ut nøyaktig hvordan regjeringen bruker pengene sine og fortelle lederne sine om hva de gjør galt - i det minste er det ideen bak data.gov.uk, nettstedet som nettvitenskap ekspert Nigel Shadbolt var med på å sette opp for å gi tilgang til alle ikke-personlige data samlet av myndighetene.

Å levere disse tjenestene vil kreve en superrask bredbåndryggvegg over hele Storbritannia, med administrerende direktør i Ofcom Ed Richards og kommunikasjonsminister Ed Vaizey som prøver å sikre at Storbritannias bredbånds backwaters ikke blir utelatt.

Selvfølgelig har mange av disse ambisjonene ennå ikke blitt realisert, og IT-myndighetene fremdeles må gjennomgå sin transformasjon til en digital døråpning til billige og personaliserte offentlige tjenester.

Men planen er der, og dette er menneskene som er fokusert på å få det til. Det er nå opp til dem å gjøre det til virkelighet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com