Goop-grunnlegger Gwyneth Paltrow stenger NRF 2020 og snakker om vanskene med å skalere en digital virksomhet

Digital transformasjon er avgjørende, også for ideelle organisasjoner. En nonprofit i Kentucky når tusenvis av landlige kunder i nød takket være en godt planlagt digital transformasjon.

Gwyneth Paltrow fikk publikum til å le og lytte intenst da hun avsluttet National Retail Foundation sin 2020-konferanse.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Paltrow, dykkende dypt inn i kontroversene rundt merket Goop, delte hvordan hun var i stand til å transformere det fra en blogg til en enorm digital virksomhet.

I en ærlig diskusjon på scenen med Ellevests medgründer og administrerende direktør Sallie Krawcheck, var Paltrow åpen om fallgruvene sine og slet med å gjøre Goop til et legitimt e-handelsnettsted som kunne generere inntekter.

"Jeg skulle ønske at jeg hadde vært dristigere med å stille spørsmål. For eksempel når du migrerer fra en e-posttjenesteleverandør til en annen, og du ikke vet å stille spørsmål rundt oppvarming av en IP eller spørsmål rundt 'Sender vi den rette delen til mest engasjerte mennesker først, '' sa hun om de tidlige feilene sine, og la til at det var tider da hun spurte om det var verdt det.

"Jeg var oppe ved 2-tiden og leste om risikosamling og lagerstyring og tenkte: 'Kan jeg ikke bare gå ut med Ethan Hawke igjen? Hva gjør jeg?' Men å eie disse feilene og lære av dem og ha ydmykhet om dem, har vært den mest spennende opplevelsen i livet mitt. "

Den Oscar-vinnende skuespilleren opprettet Goop-nyhetsbrevet i 2008 fra komforten på sitt kjøkkenbord, og etter omtrent seks år blomstret den lille innsatsen til en virksomhet som nå har 300 ansatte og etter sigende var verdt 250 millioner dollar i 2018.

Selskapet har hentet inn 80 millioner dollar totalt utenfor finansiering, ifølge Forbes, og gjennom diskusjonen om NRF 2020 beskrev hun Goop som en "kontekstuell handel" -side der folk kan kjøpe alt fra stearinlys til møbler og helsetilskudd.

Digital transformasjon: En IT-pro-guide (gratis PDF) (TechRepublic)

Paltrows siste trekk med Goop er symbolsk for den typen flerkanalsinnsats som mange bedrifter nå vender seg til, og er klar over at det er mange forskjellige måter å nå publikum på.

Goops hudpleiesalg har økt, da det har gått over fra et e-handelssted til et murstein og mørtelutsalg med butikker i Los Angeles, New York og San Francisco.

I tillegg til bloggen er det en Goop-podcast og en begivenhetsvirksomhet. Forrige uke kunngjorde Paltrow en seks-episoders Goop Netflix-serie, et sentralt partnerskap med sminkeselskapet Sephora og til og med et cruiseskip.

Tar opp Goops kontroverser

Hun tok for seg kontroversene Goop har møtt, særlig beskyldningene om at bloggen til tider inneholdt falske eller uprovoserte medisinske råd og at netthandelsbutikken tråkker inn noen medisinsk tvilsomme varer.

Selskapet avgjorde nylig et søksmål og betalte bøter over ett produkt som var ledsaget av uberettigede krav på grunn av dets medisinske fordeler.

Paltrow sa at siden kontroversene om produktene dukket opp, har Goop ansatt reguleringsteam og forskere til å veterinere alle påstandene de fremsetter.

"Vi var en ung virksomhet og forsto ikke egentlig påstander eller regulatoriske ting. Vi gjorde disse feilene, og i vårt tilfelle ble det forsterket mye fordi du får flere klikk hvis navnet mitt er knyttet til det enn noen andre, sa hun, og la til at hun raskt måtte lære om teknologi og regelverk da nettstedet for e-handel ble oppskalert.

Bruke digitalt innhold for å drive handel

Men Goops e-handelsbutikk har slått seg sammen, sa hun, og har nå sin egen hudpleie, mote og møbler, mens hun vert for andre merkevarer og designere.

Paltrow sa at flere selskaper nå beveget seg mot en kontekstuell handelsmodell i den digitale tidsalderen fordi forbrukerne ønsket å føle at de var en del av en større bevegelse og ikke bare engangskjøpere.

"Vi bruker digitalt innhold for å drive digital handel og innovasjon. Kunder leter etter den komplette lukkede sløyfen. De vil ha resonans med et merke, ikke bare fra et produkt. De ønsker å føle resonans over hvem de er eller ønsker å føle seg inspirert av et merke. Det er lettere å gjøre det på en flerkanals måte, "fortalte hun publikum til detaljister.

"Jeg hadde dette instinktive og lidenskapelige ønsket om å skape noe som ville koble folk til ting som ville være meningsfylt eller resonansert med dem på noen måte. Vi er først og fremst innhold og bruker det innholdet for å utdanne. Vi snakker om ting vi elsker, lager vi ting vi elsker, og du kan kjøpe dem på Goop eller noen ting andre steder. "

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com