Google lanserer .nye domenesnarveieregistreringer for bedrifter

Registreringer av .inc-domenenavn er åpne, men er det virkelig forretningsverdi? .Inc gTLD er posisjonert som et alternativ eller komplement til tradisjonelle .com-navn, selv om det kommer til en betydelig prispremie.

Brukere av G Suite kan enkelt bla til en webside for et spesifikt produkt bare ved å legge til utvidelsen .new til navnet som en snarvei. Skriv docs.new i nettleseren din, og du blir ført til en Google Docs-side der du kan opprette et nytt dokument. Skriv ark.nytt, og en side for ark dukker opp der du kan opprette et nytt regneark. Skriv inn sites.new, og en side for Google Sites vises der du kan opprette en ny webside. Nå bringer Google den samme raske og praktiske typen snarvei til alle selskaper.

I løpet av en innledende begrenset registreringsperiode som starter 2. desember 2019 og som løper gjennom 14. januar 2020, vil ethvert selskap kunne registrere et domenenavn ved å bruke den nye utvidelsen. .Nye domenet tjener samme formål for bedrifter som for Googles egen G Suite. Den er designet for å enkelt ta brukere til en side for å lage online innhold eller generere en slags handling. Faktisk må alle .nye domenenavn brukes til å generere handlinger eller opprette online strømmer, i henhold til Googles .nye domeneregistreringsregler.

Som noen eksempler vil Spotify tilby en .nytt snarvei som heter playlist.new for å la deg lage en ny spilleliste for å legge til sanger i Spotify-biblioteket. eBay vil tilby en. ny snarvei kalt sell.new for å hjelpe deg med å finne riktig produkt på auksjon eller salg. Webex vil tilby en snarvei kalt webex.new som en rask måte for Webex-brukere å starte et personlig online møte fra hvilken som helst nettleser. Og OpenTable vil gi en snarvei kalt reservasjon. Nytt for å tillate deg å foreta en OpenTable-reservasjon på en restaurant i nærheten.

Bedrifter med spesifikke varemerker trenger ikke engang å vente til 2. desember for å søke om et nytt domene. I løpet av soloppgangstiden som starter 29. oktober, kan merkeeiere registrere domener som har et nøyaktig samsvar av varemerke verifisert i varemerke Clearinghouse. Virksomheter med merker som oppfyller disse kravene, bør sjekke med sin domeneregistrator for informasjon om hvordan du registrerer.

Etter soloppgangen og begrensede registreringsperioder vil Google tilby en generell registreringsperiode i juli 2020. Bedrifter som ønsker å registrere et .nytt domene, må gi Google informasjon om hvordan de har til hensikt å bruke domenet og hvordan det samsvarer med Googles. ny domeneregistreringspolicy. .Nye domenenavn vil bli tildelt i partier, og selskaper vil motta spesifikke instruksjoner om hvordan du registrerer disse navnene.

ICANNs generiske domeneregler på toppnivå forårsaker stor hodepine for online virksomheter (TechRepublic)

Registrerer et. Nytt domene

Generelt sett bør imidlertid prosessen for registrering av et nytt domene fungere på samme måte som for slike domener som .app, .side og .dev. Skriv inn whats.new eller get.new i nettleseren din. Skriv inn navnet du ønsker å bruke på siden Google Registry, for eksempel firma eller merkenavn. Registeret vil fortelle deg om det domenenavnet er tilgjengelig. I så fall dukker det opp en annen side med lenker til et antall domeneregistratorer. Mer enn 30 registrarer vil være tilgjengelige, og Google vil publisere en liste over dem før de begrensede og generelle registreringsperiodene på whats.new. Velg din foretrukne registrator og følg trinnene for å registrere domenet ditt. Som.app, .side og .dev vil .nye domeneforlengelsen bruke HTTPS for å sikre at all data er sikker og kryptert.

Hvordan vil du vite om siden din oppfyller Googles krav som forklart i dens .nye domeneregistreringsregler? Før du registrerer deg, vil du gjennomgå følgende spørsmål:

 1. Vil siden brukes til å generere handlinger eller lage innhold på nettet?
 2. Vil siden ta brukeren direkte inn i handlingsgenerasjonen eller flyt av innhold?
 3. Vil siden løse handlingen innen 100 dager etter registrering?
 4. Vil siden la Google-registeret bekrefte samsvar uten kostnad?

Hvis du fremdeles ikke er sikker, anbefaler Google bedrifter å se på noen av de tidlige registrantene for å se hvordan siden din ville sammenligne. Her er den komplette listen over de tidlige adoptere som er tilgjengelige fra 29. oktober:

 • Spilleliste.nytt : Lag en ny spilleliste for å legge til sanger på Spotify.
 • Story.new : Skriv om hva som betyr noe for deg på Medium.
 • Canva.new : Lag vakre design med teamet ditt.
 • Webex.new : For en enkel, rask og sikker måte å starte ditt personlige møterom fra hvilken som helst nettleser, kan du prøve denne snarveien fra Cisco Webex.
 • Link.new : Lag øyeblikkelig pålitelige, kraftige, gjenkjennelige lenker som maksimerer effekten av hvert digitalt initiativ som bruker Bitly.
 • Faktura.nytt : Lag, tilpasse og send kundefakturaer direkte fra Stripe Dashboard.
 • Api.new : Prototype og lanser ideene dine for nye Node.js API-sluttpunkter med denne snarveien fra RunKit.
 • Coda.new : Forenkle teamets arbeid med et nytt dokument som kombinerer dokumenter og regneark til et enkelt lerret.
 • Music.new : Lag personaliserte sangkunstverk for OVO Sound artistutgivelser, forhånds lagre kommende musikk og spill det siste innholdet med et enkelt klikk.
 • Sell.new : Hjelp folk med å få akkurat det de vil gjennom eBay.
 • Reservation.nytt : Foreta en OpenTable-reservasjon på de beste restaurantene i nærheten.
 • Repo.new : Utvikler raskt? Åpne nye GitHub-lagringsplasser og -lister på rekordtid.
 • Word.new : Med kan du skrive med selvtillit, det å vite intelligent teknologi kan hjelpe med stavekontroll, grammatikk og til og med stilistiske forslag til skriving.

Google Weekly Newsletter

Se hvordan du får mest mulig ut av Google Dokumenter, Google Apps, Chrome, Chrome OS, Google Cloud Platform og alle andre Google-produkter som brukes i forretningsmiljøer. Leveres fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com