Google Hjem: Fuskark

Google Hjem: Er det det riktige valget for ditt smarte kontor eller virksomhet? Drevet av Googles AI-drevne assistent, er Google Home mye mer enn et forbrukerapparat. Her er hva forretningsfolk trenger å vite om Googles smarte høyttalere.

PC vs Mac og iPhone vs Android viker vei for en fullstendig kamp mellom smarthus-hubene, med Amazons Alexa-drevne Echo Wi-Fi-høyttaler som dominerer markedet. Google Assistant-drevne Google Home har en oppoverbakke kamp for å overstige salget av Amazons Echo-smarte høyttalere.

Amazons dominans - og dominansen av tredjeparts Alexa-partnere - betyr ikke at det ikke er plass til Google i dette markedet. Google Home har mange unike egenskaper som gjør det verdt å kjøpe å bruke på kontoret eller hjemme.

TechRepublics jukseark om Google Home er en introduksjon til dette smarte hjemmet. Vi vil oppdatere denne artikkelen med jevne mellomrom når ny maskinvare og programvare blir utgitt. ( Redaktørens notat: Denne artikkelen ble først publisert i februar 2017.) Den er også tilgjengelig som nedlasting, Cheat sheet: Google Home (gratis PDF).

Kortfattet sammendrag

 • Hva er Google Home? Google Hjem er Googles oppføring i feltet for smarte hjem. Det er et lite høyttalertårn som aktiveres via stemmekommandoer. Google Hjem kan søke på nettet og utføre andre funksjoner som er lagt til av tredjepartsaksjoner.
 • Hvorfor betyr Google Home noe? Google har vært en talsmann for AI og maskinlæring i en stund. Google Hjem representerer det som trolig vil være fremtiden for Google: On-demand tilgang til personlig informasjon. Googles økosystem er stort, og Google Home-smarte høyttalere er enda en måte å dra nytte av.
 • Hvem er målgruppen for Google Hjem? Google Hjem kan virke som et forbrukerprodukt, men det kan også brukes av bedrifter. Forbrukere vil bruke Google Homes som et underholdnings- og informasjonssenter, mens bedrifter kan bruke forskjellige funksjoner for å automatisere smarte kontorer og for å utvide deres rekkevidde. Utviklere er kanskje ikke et målgruppe, men vil fortsatt møte utfordringer som følger med utvikling for stemmeaktiverte digitale assistenter.
 • Hvordan kan bedrifter bruke Google Home? Forbrukerbruk av Google Home er neppe grensen for enhetens brukbarhet. Det er mange måter for bedrifter å bruke Google Home, inkludert ringer, planlegging av kalenderavtaler, kontroll av smarte enheter og mer. Den nye Nest Wifi-kombinasjonen smarthøyttaler og Wi-Fi-ruter kan til og med gjøre Google Home-enheter ryggraden i Wi-Fi-nettverkene på kontoret.
 • Når ble Google Home utgitt? Google Home ble annonsert i mai 2016 og var tilgjengelig for kjøp i november 2016. Det er nå tilgjengelig online og i mange elektronikkforretninger.
 • Hva er de viktigste konkurrentene til Google Home? Google Home står overfor konkurranse fra Amazons Echo og Apples HomePod. Hvert produkt tilbyr et unikt økosystem som i stor grad er isolert fra de andre, noe som gjør valget om å kjøpe i stor grad avhengig av hvilke andre produkter en person eller bedrift eier.
 • Hvordan kjøper og begynner jeg å bruke Google Hjem? Du kan kjøpe Google Home online eller hos større elektronikkforhandlere. En Google-konto er ikke påkrevd for å bruke Google Home, men mange av funksjonene krever innlogging til Google Hjem-appen med en Google-konto.

Hva er Google Hjem, og hva er Google Handlinger?

Google Home, i likhet med Amazons Echo, er et Wi-Fi-tilkoblet smarthubs og stemmeaktivert digital assistent. Google Home er et lite Wi-Fi-høyttalertårn som inneholder fjernfeltmikrofoner designet for å plukke opp tale på avstand, så vel som berøringskontroller, en mikrofon-dempeknapp og lys som lar deg få vite når den lytter.

Det er bare én høyttaler i standardmodellen Google Home, sammenlignet med de to høyttalerne i Amazon Echo, som kan ha en effekt på hvor godt støy både i høye og lave ender av spektrumlyden. Google Home kommer ikke til å erstatte en high-end Bluetooth-høyttaler, men den fungerer fint for alt annet. Google Nest Hub, med sin innebygde berøringsskjerm, etterligner den grunnleggende formen og funksjonen til Amazon Echo Show, men mangler en grunnleggende funksjon som Echo Show har: Et kamera. Dette kan være gode nyheter for personvernbevisste forbrukere, men for bedrifter og enkeltpersoner som vil ha videosamtaler på enhetene sine, hjelper ikke Google Nest Hub. ( Merk: Google Nest Hub ble tidligere kalt Google Home Hub.) I Google I / O 2019-nyheter rapporterte TechRepublic søsterside CNET om Nest Hub Max: Google debuterer 10-tommers assistent smart skjerm for $ 230.

Google Hjem er en vert for Google Assistant, Googles svar på Siri, Alexa og Cortana. Google Assistant er tilgjengelig på alle Android-enheter som kjører Android 5.0 (Lollipop) eller nyere, og kan også nås på iOS-enheter og ikke-kompatible Android-telefoner via Google Assistant-appen.

Google Assistant kan utføre de fleste av de samme stemmekommandooppgavene som Siri og Alexa, som inkluderer å søke på internett, sjekke været og spille musikk. Den utvides gjennom tredjepartshandlinger (lik Alexa Skills), som du kan få tilgang til på alle Google Assistant-kompatible enheter eller via Google Assistant-appen.

I motsetning til Alexa ferdigheter, som må legges til manuelt, er mange Google Hjem-handlinger tilgjengelige rett utenfor boksen. Det er ingenting å installere, og så lenge du kjenner til handlingens nøkkelord, kan du bruke det med en gang.

Mens mange handlinger er forhåndsinstallert, må noen (spesielt tredjepartshandlinger) legges manuelt til Google Assistant. Før januar 2018 var Google bare vert for en bare-liste over handlinger, men den har siden opprettet et Google Assistant Actions-nettsted som sorterer Handlinger etter kategori. Nettstedet Assistant Actions ligner og fungerer omtrent som Amazons Alexa Skills-nettsted - brukere kan bla gjennom, installere og oppdage handlinger.

Google hevder at det er mer enn en million handlinger tilgjengelig for Google Assistant, og dverger de anslåtte 50 000 ferdighetene som er tilgjengelige for Amazon Alexa. Det er tydelig at utviklere tar i bruk Googles assistent-plattform, og hvem kan klandre dem? Amazon kan ha markedsdominans, men det er fullt mulig at Google Home, med sin tilgang til Googles enorme datalagre og nær monopolistisk kontroll over internetsøk, snart vil overgå Alexas muligheter.

Tilleggsressurser

 • Alt du trenger å vite om Google Home (CNET)
 • Google ser neste generelle Duplex, Assistant som neste trinn i å overta oppgavene dine (ZDNet)
 • Google Maps får inkognitomodus midt i det store privatlivspresset (ZDNet)
 • Google trenger å bryte opp alt-eller-ingenting tilnærming til tillatelser (ZDNet)
 • Google Hjem-gjennomgang: Et lovende skritt mot fremtiden (ZDNet)
 • Google Home Hub ønsker å fullføre jobben startet av Amazon Echo (CNET)
 • CES 2017: Cracking open Google Home live på CNET scenen (TechRepublic)

Hvorfor betyr Google Home noe?

Googles administrerende direktør Sundar Pichai sa i oktober 2017 at Google mener tech-verdenen skifter fra et "mobil-først til AI-først" -fokus. Det alene er nok til å se hvorfor Google Home betyr noe: Det er det første trinnet i Googles overgang til livet som et AI-selskap.

Hvis Google har rett i vurderingen av at vi beveger oss inn i en AI-drevet verden, er Google Home hjørnesteinen i fremtiden: En smart, enkel å bruke, alltid tilgjengelig digital assistent-hosting smarthøyttaler som lærer om oss, hjelper oss med å kontrollere miljøet vårt, og er tilgjengelig fra smarttelefonene våre for bruk mens du er på farten. Google Home er en del av et AI-assistentdrevet økosystem som, fordi det alltid er med oss, har potensialet til å bli uunnværlig.

Til tross for at de trenger å spille innhenting, presser Google hardt mot Amazon i smarthus-hub-spillet, og skalaene kan snart tippe til Googles favør gitt allestedsnærheten til Google Assistant i nye versjoner av Android.

Det viktigste for utviklere og maskinvareprodusenter er den nye Google Assistant SDK, som gjør at IoT-enhetsprodusenter kan inkludere Google Assistant i tredjepartsprodukter. Det er mulig dette vil kutte i Amazons Alexa-dominans på tredjepartsenheter, forutsatt at Google kan skyve Amazon til side og finne partnere i store maskinvareprodusenter.

Tilleggsressurser

 • Hva er AI? Alt du trenger å vite om kunstig intelligens (ZDNet)
 • Google I / O: Fra 'AI først' til AI som jobber for alle (ZDNet)
 • Google bringer AI til Raspberry Pi (ZDNet)
 • Samsung bekrefter Googles 'AI-first' visjon ved å trykke på tidligere Siri-grunnleggere (TechRepublic)
 • Roboter og AI: Bør vi behandle dem som kjæledyr eller mennesker? (ZDNet)
 • Hvordan Googles AI-gjennombrudd setter oss på en vei til smal AI (TechRepublic)

Hvem er målgruppen for Google Hjem?

Google Home kan tenkes å være en forbrukerenhet, men den kan brukes av alle som ønsker å utforske de voksende smarthus- og kontormarkedene. Google Home er designet som et knutepunkt for IoT og medieenheter, og gir Google mye utnyttelse siden det kan velge sine partnere. Tredjepartshandlinger er en demokratiserende måte å sikre at hvert produkt kan fungere med Google Home, men Google forbeholder seg fortsatt godkjenningsrettigheter over hvert enkelt produkt.

Fra brukersiden av ting påvirker Google Hjem alle som bruker Googles forskjellige apper og plattformer, som definitivt inkluderer forretningsbrukere. Google Hjem kan lese av kalenderen din, spille musikk fra Google Play og gjøre andre ting knyttet til en tilknyttet Google-konto. Hvis du er mye investert i Googles økosystem, er Google Hjem det ideelle valget for et smarthus-knutepunkt.

Utviklere er kanskje ikke en målgruppe for selve Google Home, men de vil kanskje utvikle ferdigheter for Google Assistant, som betyr å lære å kode for stemmekommandoer. Enten de arbeider på et uavhengig prosjekt eller tildelte et prosjekt for å skape en ferdighet for forretningsbruk, bør utviklere ta seg tid til å lære å kode for denne formen for datamaskininteraksjon.

Tilleggsressurser

 • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)
 • Hvorfor AI og maskinlæring er så vanskelig, veier Facebook og Google inn (TechRepublic)
 • Google lar utviklere bygge 'samtalehandlinger' for Google Home (ZDNet)
 • Sikkerhetsforskeres smarte hjemfunn kan holde deg oppe om natten (TechRepublic)
 • Google Home kontrollerer nå Belkins WeMo- og Honeywell-enheter (ZDNet)
 • Er forbrukerne klare for hjem som lytter til dem? (CBS News)

Hvordan kan bedrifter bruke Google Home?

Google Home og lignende enheter markedsføres som forbrukerprodukter; Googles hjemmefunksjoner inkluderer å spille musikk, starte en videostrøm til en smart-TV og få værmeldingen. Imidlertid har Google Home også en plass på kontorer, spesielt smarte kontorer.

Denne listen over grunnleggende Google Home-funksjoner gjør sine forretningsbruk åpenbare:

 • Google Hjem kan ringe via en tilkoblet Google-konto.
 • Smarte kontorenheter kan styres via Google Assistant, slik at du kan kontrollere kontoret ditt før du ankommer.
 • Planlegg avtaler, inviter deltakere og send dem varsler alle via stemmekommando.
 • Planlegg flyruter og sjekk statusen deres.
 • Spør og få svar på, raske spørsmål som målingskonverteringer, beregninger og annen info.
 • Få direkte oversettelse.
 • Bygg tilpassede Google Assistant-handlinger for bruk på kontoret og kunden.

Det siste punktet er viktig for organisasjoner som ønsker å utnytte Googles økosystem for å utvide virksomheten. Google Hjem er bare en måte som virksomheter kan bruke Google Assistant til å samhandle med selskapet ditt, enten det er via en støtte-app som kobler brukere til en representant, en app som lar brukere bestille produkter med stemmen sin, eller andre måter å koble seg til en bedrift på .

Med tillegg til Home Hub til Googles smarte høyttalerserie, har virksomheter nå en måte å legge til et visuelt element til smarte kontorkontroller, noe som kan gjøre investeringer i smart tech med Google enda bedre.

Googles tillegg i oktober 2019 til Hjemmelinjen, andre generasjon Nest Mini og Nest Wifi-ruteren, gjør Google Home enda enklere integrert i kontormiljøer. Den nye iterasjonen av Nest Mini legger til en veggfeste, noe som gjør den ypperlig til å feste seg på steder som smarthøyttalere ellers ikke kunne gå, og Nest Wifi-enheter kan strategisk plasseres for å gjøre Wi-Fi-nettverk mer tilgjengelige og gi Google Assistant-funksjoner.

Tilleggsressurser

 • Hvordan sette opp en Google Home-høyttaler (CNET)
 • Den komplette listen over Google Home-kommandoer så langt (CNET)
 • Hvordan bestille og administrere flyreisene dine med Google Home (TechRepublic)
 • Google Hjem vil nå lese lydbøkene dine for deg (TechRepublic)
 • Optimalisering av det smarte kontoret: Ekteskap mellom teknologi og mennesker (ZDNet)
 • Fem måter stemmeassistenter skal bytte kontor (ZDNet)
 • Smart kontor: Få vår siste må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

Når ble Google Home utgitt?

Google Home ble annonsert på Google I / O i mai 2016, og det ble solgt i USA i november 2016. Siden har Google lagt til to versjoner: Google Home Mini (som har størrelse i størrelse som Echo Dot) og Google Home Max (som er en større, bedre klingende stereohøyttaler designet for forbedret avspilling av musikk).

Flere nye Google Home-funksjoner ble kunngjort på I / O 2017 som lover å gjøre det enda mer brukbart som et smart hjemnav.

 • Google Home kan brukes til å ringe håndfrie anrop til et hvilket som helst amerikansk eller kanadisk telefonnummer. En av de beste funksjonene? Det er helt gratis.
 • Proaktive varsler gir tidssensitiv informasjon uten at du trenger å be Google Home-enheten - når en kalenderhendelse dukker opp, vil du bare få beskjed om det.
 • Google Hjem vil integreres nærmere med andre Google-enheter for å gi en kontinuerlig serie varsler på flere enheter. Du kan nå hente kalenderen din på en Chromecast-aktivert TV, få veibeskrivelse du har spurt om sendt til telefonen din, eller spørre hva som er varmt på YouTube og se den dukke opp på nærmeste skjerm.

Det var ikke mye Google Home-nyheter fra Google I / O 2018, med de fleste av Hjem-relaterte nyheter sentrert om forbedringer av Google Assistant. Funksjoner som Google Duplex, som vil ringe bedrifter til å planlegge avtaler på dine vegne, og Fortsatt samtale, som gjør at brukere kan føre en frem og tilbake samtale uten assistent uten å måtte si "Hei, Google" gjentatte ganger, er ikke spesifikt for Google Hjem. Google Home-enheter drives av Google Assistant, noe som betyr at forbedringene også vil være tilgjengelige på selskapets smarte høyttalere.

Google kunngjorde utgivelsen av Nest Hub, dens smarte høyttaler med berøringsskjerm, i oktober 2018, og la til større Nest Hub Max i september 2019. I likhet med Amazon Echo Show og Facebooks Alexa-drevne portal, er Googles Nest Hub et kontrollsenter for andre smarte hjem og smarte kontorapparater. Navet fungerer som et Google Home (med den innebygde Google Assistant som kan svare på kommandoer) og legger til et visuelt element som kan gjøre ofte glemte digitale assistentferdigheter mer sannsynlig å bli brukt.

I oktober 2019 la Google to nye Google Home-enheter til produktutvalget: Nest Wifi og den andre generasjonen av Nest Home Mini. Nest Wifi ligner mye på en fetere versjon av Google Home, og det er hva det egentlig er, med den ekstra funksjonaliteten til å være en Wi-Fi-ruter. Nest Wifi-oppsett leveres med to komponenter: Wi-Fi-ruteren som kobles til en hjemme- eller kontorruter, og Points, som er Wi-Fi-signalforsterker og Google Assistant-drevne smarte høyttalere. Sammenkoblet kan ruteren og punktenhetene brukes til å konstruere et omfattende nettverk som Google sa kan gi "dekning i hvert hjørne." Nest Mini er fremdeles den samme bittesmå pucken som den var før, men med forbedret lydkvalitet og et ekstra veggfeste for å gjøre det å henge den på et utegående sted så enkelt som å hamre i en spiker.

Tilleggsressurser

 • Google Nest Hub Max: Verdien av assistenter begynner å være fornuftig (ZDNet)
 • Google I / O: Google avdekker Google Home, tar sikte på Amazon Echo (ZDNet)
 • Google påloper presset på Apple (ZDNet)
 • Google I / O: Smart-home speaker, VR-system og chattetjenestedebut (CBS News)

Hva er de viktigste konkurrentene til Google Home?

Google Home er ikke alene i det digitale assistentdrevne markedet for smarte høyttalere; Amazons Alexa-drevne ekko og Apples HomePod kjemper også om plass i brukernes hjem og kontorer.

Apples HomePod har stort sett vært en flopp. Amazon fortsetter å opprettholde ledelsen i markedet til tross for økt konkurranse, men Alexa og Echo-linjen mangler noe som kan gjøre Google Home til en førende før enn senere: Integrasjon.

Google Hjem er designet for å være en utvidelse av Googles økosystem; enheten passer inn med Googles andre AI-drevne produkter for å skape en Google-drevet verden som fungerer det samme uansett om brukerne er hjemme, på kontoret eller på farten.

Ved å koble Google Assistant tett til Android- og Google Home-enheter, gjør Google sine smarte høyttalere til en integrert del av brukeropplevelsen; Amazon kan ikke duplisere denne strategien fordi Alexa ikke er hjemmehørende på noen mobile enheter. HomePod kan ha Apples Siri bak seg, men den finnes i Apples økosystem, ikke Googles, så det er lite sannsynlig at Google-brukere vil hoppe over skipet og kjøpe en HomePod i stedet for et Google Home.

Når den nevnte plattformkrigen går fra operativsystemer for smarttelefoner til AI-drevne digitale assistenter, er det sannsynlig at Apple- og Google-brukere vil fortsette å eksistere i sine egne foretrukne verdener og kjøpe smarte høyttalere fra selskapet som de har investert tid, penger, og data.

Tilleggsressurser

 • Google Home vs. Amazon Echo Show: Bør du kjøpe en smart høyttaler eller en smart skjerm? (CNET)
 • Bygg 2019: Microsoft ønsker å hjelpe forretningsbrukere med å bygge tilpassede digitale assistenter (ZDNet)
 • Apple HomePod: 3 forretningsbruk for den smarte høyttaleren (TechRepublic)
 • Apples HomePod-problem: For mye Siri til sitt eget beste? (TechRepublic)
 • Den voksende mengden av smarte høyttalere er klar for kommandoen din (CNET)
 • 94% av smarte høyttalere som brukes i dag, er fra Amazon eller Google (TechRepublic)
 • Apple HomePod kommer endelig til butikkene: Kan den vinne personvernkriger for smart høyttaler? (TechRepublic)

Hvordan kjøper og begynner jeg å bruke Google Hjem?

Google Home er tilgjengelig i disse landene: Australia, Østerrike, Canada, Danmark, Frankrike, Tyskland, India, Irland, Italia, Japan, Sør-Korea, Mexico, Nederland, Norge, Singapore, Sør-Korea, Spania, Sverige, Storbritannia, Storbritannia USA (unntatt Puerto Rico).

Google Home Mini er tilgjengelig i: Australia, Østerrike, Canada, Danmark, Frankrike, Tyskland, India, Irland, Italia, Japan, Sør-Korea, Mexico, Nederland, Norge, Singapore, Sør-Korea, Spania, Sverige, Storbritannia, Storbritannia USA (unntatt Puerto Rico).

Google Home Max er tilgjengelig i: Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Storbritannia, USA (unntatt Puerto Rico).

Google Nest Hub er tilgjengelig i: Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Storbritannia, USA (unntatt Puerto Rico).

Google Home, Home Mini, Home Max og Nest Hub kan alle kjøpes online fra Google Store og hos mange populære elektronikkforhandlere.

Å sette opp et Google Home er enkelt: Du trenger bare et Wi-Fi-nettverk hjemme og en smarttelefon med Google Hjem-appen installert. Du trenger ikke å ha en Google-konto for å bruke Google Home, men uten en vil mange av de mer nyttige funksjonene være utilgjengelige.

Tilleggsressurser

 • Google slipper prisene på Home Max, Nest Hub og Google Home (CNET)
 • Google vil at du skal migrere Nest-kontoen din: Her er hva du trenger å vite (CNET)
 • Hvilken smarthøyttaler skal du kjøpe? (CNET)
 • Trenger hjemmet ditt virkelig "smarte høyttalere"? (CBS News)
 • Oppgaveliste for maskinvareinnkjøp (TechRepublic Premium)
 • Wi-Fi 6: En innsideveiledning (gratis PDF) (TechRepublic)

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag Bilde: Chris Monroe / CNET

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com