Google for gründere: Få ideer sammen

Når du tenker på ordet "gründer", kan det komme et antall mennesker til tankene, enten det er noen du kjenner personlig eller en berømt suksesshistorier som Richard Branson og Henry Ford. Selv ser jeg alltid på Homers halvbror Herb Powell fra "The Simpsons", en oppfinner som uttalte "alt en mann virkelig trenger er en idé." Jeg tror jeg snakker på siden av historien når jeg sier at en mann - eller kvinne - med en idé kan være en av de mektigste kreftene i denne verden.

En ny ankomst

24. september i år (14-årsdagen) debuterte Google på et nytt nettsted for folk med ideer, kalt "Google for entreprenører." Kort sagt: "Google for gründere er vår paraplyinnsats for alle Googles programmer og partnerskap for å støtte startups og gründere over hele verden, " ifølge Mary Grove, leder for Googles globale entreprenørskap.

Nettstedet ble lansert under et initiativ ambisiøst med tittelen "Den første årlige Google for gründeruka." Den uken involverte Google-arrangementer arrangert i tretten land rundt om i verden, inkludert Europa, Asia og USA. Disse begivenhetene fokuserte på et bredt mangfold av teknologiske emner som bruk av Googles AdWords og Analytics, samt mange strategiske og informative bestrebelser. For eksempel sentrerte noen økter om lovgivningsmessige detaljer angående entreprenørskap, strategier for online markedsføring, metoder for å samarbeide med andre gründere og planer for å bygge effektive team.

Hva er planen?

Google for Entrepreneurs-nettstedet har et sterkt fokus på å hjelpe bedrifter med å komme seg fra bakken i deler av verden som fremdeles er i utvikling eller ledes av kvinner / minoriteter. For eksempel fokuserer Kvinner 2.0 på kvinnelige gründere, Eleven er orientert for Øst-Europa og det arabiske utviklernettverksinitiativet er rettet mot palestinere. Imidlertid er det rikelig med materiale og hendelser tilgjengelig for amerikanske bedrifter i alle kategorier og bakgrunner, for eksempel i Minneapolis, Nashville og New York.

Google prøver ikke å lage nye produkter her, men snarere å fremme deres eksisterende utvalg på vegne av små bedrifter ved å finne måter å knytte produktene til strategiene som trengs. For eksempel tilbyr de Google Product Bootcamps og muligheten til å bruke Google+ hangouts for å hjelpe videre samarbeid og veiledning.

Det kan hevdes at dette bare er et markedsføringsprogram fra Googles side (for å være rettferdig, gjør ikke noe som et selskap engasjerer seg i den kategorien?), Eller som Emil Protalinski spekulerte i en artikkel på TheNextWeb.com, en del av en mulig plan fra Google for å se hvilke startups de kunne tenke seg å kjøpe (noen vil kanskje si "absorbere").

Etter å ha vært et oppstartsfirma selv, tror jeg Google har et sterkt fokus på den lille virksomheten og hva som må til for å gjøre en idé til virkelighet, for ikke å nevne å finne en nisje som kan være gjensidig fordelaktig. Det er verdt å merke seg at Mary Grove uttalte at dette prosjektet kunne "drive vekst og mer bruk av nettet. Flere oppstarter er bra for økonomien, men også Google og vår virksomhet."

Selve forsøket er et perfekt eksempel på den typen smart innovasjon som oppstarter - som Google en gang var - kan engasjere seg for å hjelpe med å tilby løsninger. Til slutt det de tilbyr er sjansen til å nå likesinnede og bygge muligheter, ikke bare signere avtaler og skrive sjekker. På dette tidspunktet ser det ut til at konkrete strategier utvikler seg, så jeg tror det er et rom som er verdt å se på.

Hvor kan jeg finne ut mer?

Det viktigste nettstedet for Google for gründere er godt lagt opp og inneholder mange lenker til sider som skisserer deres perspektiver og planer.

Ressurssiden gir et praktisk dykk inn nøyaktig hva Google kan gi deg; den inkluderer koblinger for Google Apps, utviklerressurser og alternativer for å sette opp et nettsted / webhotell.

Nettstedet har også en plan for kommende arrangementer. Selv om det ikke er planlagt flere arrangementer etter 13. november, vil det komme mer; Google har uttalt at de vil ha Women 2.0 "grunnlegger fredager" i Detroit, New Orleans, Sao Paulo og Moskva i 2013.

Selvfølgelig er det også en Google+ tilstedeværelse for Google for gründere som inneholder mange nyttige oppdaterte oppdateringer, spesielt noen videoer som blir utgitt denne uken for å skissere hvordan man kan utvide virksomheter med Google-applikasjoner.

Konklusjon

Dette nettstedet er fremdeles i spedbarnsfasen, men jeg tror det har potensial til å bli til noe stort for deg, hvis du finner et område du kan dele og delta i. Jeg tror ikke dette nye tilbudet bare må begrenses til små selskaper; Jeg tror enhver organisasjon kan tjene på utveksling av ideer og utvikling av nye strategier som kan påvirke globale virksomheter. Som noen som er fascinert av blandingen av virksomhet og teknologi, som måneskinn som konsulent / frilanser, er jeg veldig interessert i å se hva Google - og de som deltar i dette prosjektet, siden det er samarbeid - vil komme med å levere på denne muligheten .

Les også:

  • Nye funksjoner i Google Apps er designet for samarbeidsteam
  • Google Kalender-samarbeid muliggjort med delings- og avtalsspor
  • Google Apps for idehåndtering

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com