Google Apps v. Office 365: Markedsplasser for apper og profesjonelle tjenester

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juni 2012. Det er blitt oppdatert der det er nødvendig, sammen med tilhørende sammenligningsark, for å gjenspeile den nyeste informasjonen for både Google Apps og Office 365.

Tidligere, i min pågående serie med sammenligning av Google Apps og Office 365, har jeg sammenlignet flere funksjonsgrupper, som begynner med deres grunnleggende produktivitetsapplikasjoner, og gikk videre til deres e-post og meldinger, kalender og innhold og dokumenthåndteringslinje av produkter. I dette segmentet skal jeg diskutere Google Apps Marketplace i motsetning til Office 365 Marketplace. Ved design kan begge virke like på grunn av funksjonen til søk og kategorier som kan søkes på. Men faktum er at de faktisk er annerledes forskjellige på den måten de har fokusert på å tilby nesten et helt annet sett med applikasjoner eller profesjonelle tjenester. Hver markedsplass har blitt belastet med oppgavene for å (1) fylle ut hullene som blir etterlatt av kjerneprogrammene de opprinnelig gir, og (2) ser for å fremme migrasjon til utstrakt bedriftsbruk av deres on-demand-programvare. Google Apps er kanskje mer bevisst på de to når det gjelder manglene ved kjerneapplikasjonene, men Office 365 kan sies å bedre forstå hvilke veisperringer som kan forhindre at en organisasjon bytter til skyen.

Som nevnt over fungerer Google Apps Marketplace og Office 365 Marketplace stort sett det samme. Du kan søke etter applikasjoner eller profesjonelle tjenester som tilbys etter vurdering / anmeldelse, etter kategori eller til og med etter den type applikasjon eller tjeneste som skal integreres med eller skaleres (f.eks. Gmail / Exchange Online). Videre er det ikke noen merkbare forskjeller som kan gjøre at jeg kan si at den ene markedstjenesten i seg selv er bedre enn den andre. Selv om Office 365 er bygd på Microsofts Pinpoint-plattform, et nettsted for å matche Microsoft-partnere med programvarebrukere (se innlegget mitt om hvordan du finner Microsoft-partnere på Pinpoint), gir det ikke så mye av en konkurransefordel når det gjelder å finne profesjonelle løsninger. Igjen er de eneste forskjellene som finnes i det faktiske tilbudet av applikasjoner og profesjonelle tjenester som Google Apps og Office 365 brukere kan se etter. For Google Apps dreier det seg om forbedring av Google Docs-applikasjonene, som har et begrenset sett med funksjoner med hensyn til hva Office 365 gjør frem med Office Web Apps. For Office 365 er deres fokus å tilby profesjonelle tjenester for Office 365-oppsett eller første implementering (ikke å forveksle med migrering). Faktisk er dette egentlig det eneste som er bra med stoffet de tilbyr på markedet. Man kan oppleve at resten av markedet er en karrig ødemark av uprøvde applikasjoner / løsninger. Å lese diagrammet mitt vil gi deg en følelse av alt dette. Der vil du finne dekket litt mer detaljert:

  • CRM- og ERP-apper
  • E-postmarkedsføring og apper for e-handel
  • Produktivitet, kalender / planlegging og prosjektstyringsapper
  • Administrasjonsapps
  • Migrasjonstjenester
  • Sikkerhetskopiering, sikkerhet og integrasjonstjenester
  • Andre profesjonelle tjenester

Diagrammet er veldig detaljert, så for de som foretrekker en versjon å lagre på skrivebordet og manipulere, kan du laste ned Excel-filen. Hvis du foretrekker å vise et øyeblikksbilde-versjon, klikker du på miniatyrbildet nedenfor for å åpne for full størrelse.

Relatert verktøy :

Verktøysett for sammenligning av TechRepublic Cost: Google Apps vs. Office 365

Last ned dette verktøyet for å finne ut hvilken online produktivitetssuite som er mest kostnadseffektiv for din virksomhet. Denne nedlastingen er gratis tilgjengelig som en del av et TechRepublic Pro-medlemskap eller kan kjøpes gjennom vår nettbutikk.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com