Google Apps v. Office 365: E-post og meldinger

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mai 2012. Det er blitt oppdatert der det er nødvendig, sammen med tilhørende sammenligningsark, for å gjenspeile den nyeste informasjonen for både Google Apps og Office 365.

Tidligere foretok jeg en sammenligning av Google Apps og Office 365s basale produktivitetsprogrammer som en del av en planlagt serie innlegg som søker - så langt det er mulig - å differensiere disse skybaserte kontor suitene og hjelpe beslutningen -produsenter for å evaluere hvilken suite, hvis en av dem, som best passer dine forretningsbehov, enten du er en liten, mellomstor eller stor bedrift. I dette segmentet vil jeg sammenligne funksjonene til hver enkelt e-post- og meldingsapp så detaljert som mulig.

Kommunikasjon er en integrert del av enhver organisasjon. Sentralt i denne rollen er e-post, og til en viss grad, forskjellige typer digital meldinger (f.eks. Direktemeldinger). Googles postserver og brukerapplikasjon, Gmail og Office 365s online ekvivalent med Microsofts lokale server og Outlook-programvare, er uten tvil de to lederne innen e-postnettverk og styring av personlig informasjon. De to tjenestene avviker imidlertid på mange måter. Sentralt i denne påstanden er at selv om Google forblir urokkelig i sin søken etter å forbli fullstendig skybasert, er Office 365 fremdeles sterkt avhengig av lokal programvare, for eksempel Exchange Server og Active Directory Oppdatering 04-03-2013 : Både Exchange og Active Directory har siden blitt lagt vekt på. Google gjør dette også i noen få tilfeller, men det skyldes egentlig migrasjons- / adopsjonsformål (som for migrering av brukere fra en LDAP-server). Ikke desto mindre er dette ikke nødvendigvis en dårlig ting for Office 365, da hybride skyløsninger kan sies å være den beste strategien som skjer i disse dager, ettersom foretak ser sakte på å sakte overføre data og infrastruktur til både on-demand og PaaS / IaaS-type mellomrom.

I det vedlagte diagrammet gjennomgår jeg noen av de mer bemerkelsesverdige funksjonene i Gmail og Exchange Online, mest med tanke på det som kreves av bedriftsklasse-servere i tradisjonelle datasentre på stedet. Selv om noen funksjoner, som den rene evnen til å organisere og søke etter e-postmeldinger og personlige kontakter, er dekket her, er disse funksjonene alt annet enn en ettertanke i disse dager som desktop-klienter og standarder / åpne baserte filformater som Personal Storage Table-filer har blitt status quo. For det andre undersøker jeg meldinger, eller Google Apps 'forskjellige kommunikasjonsverktøy for ny alder, som hjelper deg med å utfylle din mer tradisjonelle e-postmelding, mot Lync Online.

Her er de primære funksjonsområdene som jeg dekker i diagrammet for e-post:

 • Plass / brukerfradrag: Maks antall brukere, lagringsplass, meldingsstørrelser, etc.
 • Generell organisering og navigasjon
 • Filtrering, søk, e-funn evner
 • Kontakter og adresselister
 • Directory
 • migrasjon
 • Mobilitet
 • Desktop klient
 • Sikkerhet
 • Retningslinjer og overholdelse
 • Nettverk

Her er de primære områdene dekket for meldinger:

 • Chat / videokonferanser
 • SMS / Voice
 • Sosial

Diagrammet er veldig detaljert, så for de som foretrekker en versjon å lagre på skrivebordet og manipulere, kan du laste ned Excel-diagrammet her. Hvis du foretrekker å vise et øyeblikksbildeversjon, klikker du på miniatyrbildet nedenfor for å åpne for full størrelse.

Relatert verktøy :

Verktøysett for sammenligning av TechRepublic Cost: Google Apps vs. Office 365

Last ned dette verktøyet for å finne ut hvilken online produktivitetssuite som er mest kostnadseffektiv for din virksomhet. Denne nedlastingen er gratis tilgjengelig som en del av et TechRepublic Pro-medlemskap eller kan kjøpes gjennom vår nettbutikk.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com