Gå til sjefen for Trek Class med dette utstyret

Det er tilbake til skoletiden, og dette betyr å plukke opp bærbare datamaskiner, flash-stasjoner, papir, notatbøker, blyanter, penner, fasere, trikorder og stammer. Hva? Har du et problem med skoleforsyningslisten? I så fall tar du bare ikke riktig klasse.

Assisterende professor Anthony Rotolo ved Syracuse University School of Information Studies underviser i kurset Star Trek og Information Age (aka Trek Class) dette semesteret. I Trek Class diskuteres episoder av Star Trek og konseptene som den populariserte (eller i samme tilfeller introduserte) i den moderne verden. Høstsemesterets Trek Class startet denne uken, men det er ikke for sent å følge med og bli med i klassediskusjonen på Twitter (@TrekClass).

Syracuse-kurset fikk meg til å tenke på hva man ville kjøpe for Trek Class, siden jeg er ganske sikker på at de fleste universiteter rynker på studenter som har fasere. Jeg søkte litt for å se hvilke varer som kom tilbake til skolen og fikk innsnevrede funn til tre gjenstander fra ThinkGeek som ville være nyttige for kadetter, elever, eller til og med trekkere som jobber på et kontor.

The Bag of Holding Messenger Bag

Alle som noen gang har tatt til og med en klasse, vet at vekten på bøkene langt overstiger antall lemmer som er tilgjengelige for å bære dem. Dette etterlater den gjennomsnittlige personen med to mulige valg: få ekstra lemmer podet på eller få en pose som ThinkGeeks The Bag of Holding Messenger Bag. Så attraktivt som det første alternativet er, personlig, vil jeg gå med det andre.

Bag of Holding Messenger Bag er funksjonell og stilig; den er kullgrå med en svart skulderstropp. Du vil se skarp ut enten du blir jaget av Klingons eller Orcs - eller Orker som har blitt slått rundt hodet med en ball-peen hammer slik at de ser ut som Klingons. Uansett, denne vesken er romslig og stroppen er bred nok til å ikke skade, selv under en stor belastning av Romulan Ale, mener jeg, bøker. (Det faktum at vesken faktisk er en D & D-vare, bidrar bare til din gred cred, etter min mening.)

Kostnad: 59, 99 dollar (Denne varen er for tiden på restordre.) Slide Rule

Et annet element som apene på ThinkGeek har er en Slide Rule. Hvis du ikke er kjent med lysbilde-regler, var de neolitiske beregningsapparater, relatert til steinkniver og bjørneskinn. Husk at hoveddirektivet uttaler at det ikke kan være noen innblanding i fremmede sivilisasjoner, og at innføring av avansert teknologi er forstyrrelse. Så hvis det er noen sjanse for at du kan gjøre lekser hjemme hos besteforeldrene eller hvor som helst du ikke har tilgang til avansert teknologi, kan du bruke lysbilde-regelen. Å ikke gjøre dette er et brudd på hoveddirektivet og kan føre til krigsrettsdommer eller å måtte fikse besteforeldres bærbare datamaskin.

Kostnad: $ 14.99 i salg (den opprinnelige prisen er $ 29.99.) Kreditt: ThinkGeek FreeLoader Pro Solar Charger

La oss si at du er på college på en fremmed planet, og kommunikatoren din har lite strøm, noe som gjør det omtrent like nyttig som en tribble på et Klingon-familiegjenforening - med andre ord, lite nyttig. For denne oppgaven liker jeg FreeLoader Pro Solar Charger, fordi alt du trenger er sollys for å lade enheten din. (FreeLoader Pro Solar Charger kan faktisk brukes sammen med iPod, iPhones, BlackBerrys og mer.) Nå som jeg tenker på det, vil denne enheten gi meg en god unnskyldning for å spise lunsj ute.

Kostnad: 79, 99 dollar

Få flere ideer

Ta en titt på hva som er tilgjengelig i StarTrek.com Store. Hvis jeg var instruktør, ville jeg gitt alle studenter i en Star Trek-klasse ekstra æren for å ha møtt opp i Spock-ører og i full kostyme.

Hvilket nerdete skole-produkt har du sett at du skulle ønske du hadde en unnskyldning for å kjøpe?

Nødvendig TechRepublic-lesing for Trekkies

  • De fem verste Star Trek-episodene gjennom tidene
  • Sci-fi rant: Når hoppet Star Trek haien?
  • Sci-fi rant: Når hoppet trekkere haien?
  • En drøm geek-ferie: A Star Trek visningsmaraton
  • Hva er din favoritt Episode fra Star Trek?
  • Topp 20 Star Trek Geekend-innlegg gjennom tidene

Merk: TV.com og StarTrek.com er CBS-merker.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com