Globale IT-utgifter forventet å nå $ 3,9 ton i 2020

Topp 5 budsjetteringsfeil å passe på disorganisering, ulogiske budsjetter og bare én budsjett eier er bare noen av problemene som kan påvirke bedriftens økonomi. Tom Merritt tilbyr fem budsjetteringsfeil å unngå.

Verdensomspennende IT-utgifter er anslått til å treffe $ 3, 9 billioner i år, en økning på 3, 4% fra 2019, ifølge Gartner-forskning. Mens du er på denne banen, anslås IT-utgifter til å gå over 4 billioner dollar i 2021.

Gartners siste prognose for IT-utgivelser, utgitt på onsdag, er avhengig av analysen av salg fra tusenvis av leverandører på tvers av IT-produkter og tjenester.

Veksten er hovedsakelig drevet av ønsket fra bedrifter om å holde tritt med den utviklende virksomheten, sa John-David Lovelock, forskningsdirektør i Gartner.

IT-budsjettering: Hvordan gjøre det riktig (gratis PDF)

"Fra et forretningsmessig synspunkt er det virkelig skiftet til digital virksomhet fra tradisjonell virksomhet, " sa Lovelock. Lovelock sa: "Hvert selskap har sin egen balanse mellom virksomheten og den digitale virksomheten. Gartner kaller at deres 'Tech-uilibrium' (tech-likevekt) peker.

"De fleste selskaper er på en fem års reise for å dra fra hvor de er dit de vil være, eller hvor det nye Tech-uilibrium-punktet kommer til å være, " sa han. "Hvor ikke bare deres produkttjenester som de plasserer foran kundene sine er digitale, men deres interne prosesser, interne systemer og deres kontroller og balanser er digitale."

Hva er ledende utgifter?

IT-tjenester og kommunikasjonstjenester fører pakken med de høyeste utgiftene i 2019, samt de høyeste anslåtte utgiftene i 2020, fant rapporten.

Mens bedrifter bruker mest penger på disse tjenestene, så hadde programvaren den raskeste veksten i markedet i 2019, og nådde 8, 5% vekst. Dette året vil også være stort for programvare, ettersom rapporten anslår tjenesten til å se opp til 10, 5% vekst.

Lovelock sa vekst i bedriftsprogramvaren av adopsjonen av programvare som en tjeneste (SaaS), ettersom flere selskaper velger å betale-som-du-gå skybaserte databehandlingstjenester. Noen av de største aktørene på SaaS-rommet inkluderer Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud.

"Programvare er den linchpin i virksomheter som blir digital nok, " sa Lovelock. "Med en overgang fra lisensiert programvare til skyprogramvare, kan CIOs ta budsjettposter og dollar fra andre ordrelinjer.

"Hvis jeg kjøper en lisensprogramvare, må jeg også kjøpe en server og lagring og sørge for at nettverkene mine er inkludert, og en rekke implementeringskonsulenter kan legge den i stedet for å pakke inn mitt eget sikkerhets- og sikkerhetskopisystem til det, " sier Lovelock sa.

"Hvis jeg kjøper et skysystem, er det ingen server, ingen lagring, kanskje litt nettverk, mindre rådgivning. Gjenoppretting av sikkerhetskopien håndteres for meg, " sa han.

Totalt sett vil IT-utgiftene til skybaserte tilbud være raskere enn de tradisjonelle, ikke-skybaserte IT-tilbudene gjennom 2022. Denne bevegelsen mot skyvedtak viser retningen virksomheter går i sine forretningsmodeller, viser rapporten.

"Det er virkelig et tegn på to ting, " sa Lovelock. "Det er et tegn på overgangen fra tradisjonell virksomhet til digital, men det er også en indikasjon på hva Gartner har kalt 'og dilemmaet', der administrerende direktører blir bedt om å gjøre to veldig forskjellige ting: Spar penger og drive virksomheten fremover.

"Lisensutgiftene forsvinner ikke. Programvarelisensutgiftene er fremdeles et vekstmarked, " sa Lovelock. "Cloud-programvarelevering er bare et raskere voksende marked."

Andre store utgifter

De to andre produktene virksomhetene bruker mest på, er datasentre og enheter, som begge er anslått til å vokse med henholdsvis 0, 8% og 1, 9% i 2020.

Mens enheter vil se vekst i år, hadde det markedet den sterkeste nedgangen blant alle segmenter med et fall på -4, 3% i 2019. Veksten vil imidlertid komme tilbake på grunn av at nye, rimeligere smarttelefonalternativer fra fremvoksende land ble tatt i bruk, sa Lovelock .

Nedgangen hadde i stor grad å gjøre med kostnadene for varer. Mens nye enheter konsekvent blir utgitt, har ikke funksjonene vært spennende nok til at folk vil bruke pengene på å oppgradere, sa Lovelock.

"Vi er ute av disse must-have funksjonene, " sa han. "Folk ser på telefonen som de har og sier:" vet du hva, det er bra nok for nå. "

Imidlertid vil etterspørselen etter enheter være på en stund og vil stige helt opp igjen når en ny generasjon brukere gir seg opp for å få sine første smarttelefoner, bemerket Lovelock.

For mer, sjekk ut Forskning: 2020-budsjetter øker når prioriteringene vokser på ZDNet.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • CES 2020-roundup: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite (TechRepublic)
  • 2020 Tech-konferanser og arrangementer du kan legge til i kalenderen din (gratis PDF) (TechRepublic nedlasting)
  • 2020-budsjettforskningsrapport: Sikkerhet, skytjenester og digitalisering er de viktigste budsjettprioriteringene (TechRepublic Premium)
  • CES 2020 og videre: Hva du kan forvente (ZDNet)
  • Bilder: Alle de kule nye dingsene på CES 2020 (CNET)
  • CES 2020: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com