Gi din mobile arbeidsstokk en fordel med mobil posisjonsintelligens

Vi har allerede dekket viktigheten av å montere salgsteam med nettbrett og fordelene ved å ta mobil forretningsinformasjon (BI) til nettbrett. Nå bringer den nye teknologien for mobil stedsintelligens geografisk kartlegging til mobil BI, som gir selgere et konkurransefortrinn ved å gi nettbrettbrukere et geografisk basert syn på kundene sine for å bidra til å øke salget.

Mobil posisjonsintelligens handler etter kundeinformasjon du allerede har på plass i ditt CRM-system eller BI-datavarehus, ved å bruke stedsattributtene i eksisterende kundedata. Centigon Solutions, utviklere av GMaps Mobile, er en tidlig fase mobil løsning for etterretningstjenester, og den peker på kundevirksomhet og leveringsadresser som data som kan gi handlingsfull informasjon for mobile stedsintelligensjonsløsninger. En annen anvendelse av posisjonsdata er plasseringen av produkter i lager eller deler depoter. Mobil stedsintelligens kan bidra til å bringe kunder og produkter raskt sammen for å hjelpe til med å avslutte avtalen før en konkurrent gjør det.

Utnytte mobil stedsintelligens for forretningsavgjørelser

Fremtiden til nettbrett i salgssyklusen er sikret, men ikke uten sterke applikasjoner som bidrar til å øke salget. Jeg fikk nylig muligheten til å prøve GMaps Mobile-klient-appen fra Centigon Solutions for å få en ide om livet i skjæringspunktet mellom mobil forretningsintelligens og geografisk kartlegging. Appen kjører på toppen av Google Maps og tilbyr tilkobling til SAP Business Objects og Google Docs.

Implementering av en mobil stedsintelligensløsning som GMaps Mobile kan hjelpe selgere å bestemme sin nåværende beliggenhet for å styre beslutninger som prioriteringer for kundebesøk og møter. I trafikk-kvalt byområder som Washington, DC eller New York City, kan et salgsteam bruke mobil stedsintelligens for å unngå å miste tid på transport for å besøke kunder i områder med mye trafikk. Salgsledelse, drift og selgerne selv kan endre geografiske visninger og bruke geografisk nærhet til å sortere, navigere og organisere kundeinformasjon.

Implementering av GMaps Mobile gjøres på toppen av din eksisterende BI-investering. Figur A er et eksempel på en GMaps Mobile-visning for et salgsselskap i helsetjenester, som viser legekontorer, private helsetjenester og offentlige sykehus. Figur A

Visning av GMaps Mobile (sett i prøvekjøret).
La oss for eksempel si at jeg er en salgsrepresentant i helsevesenet, som er varm på å få kvoten min for måneden. Jeg kan trykke på en av kundene som er uthevet på kartet og se detaljene (som vist i figur B ). Figur B

Bor ned til kundeopplysninger basert på beliggenhet (som det er sett i prøvekjøret).

Å samle informasjon om kunden på toppen av sin geografiske beliggenhet kan være et kraftig syn på BI-data i hendene på det rette salgsteamet, fordi de kan se salgsområder gjennom nye øyne. Det kan også bidra til å sette prioriteringer og hjelpe til i tidsstyring, slik at salgsteamene fokuserer på virksomhet med størst potensiell avkastning. Muligheten til å mashup og analysere data med GMaps Mobile kan også legge til et geografisk syn på trendene, noe som kan skape handlingsfull forretningsinformasjon som salgsteam kan bruke for å maksimere sin innsats for å fange ny virksomhet.

Med GMaps Mobile kan brukere også dele lag, visninger og bokmerker med andre kolleger i salgsteamet. Det tilbyr også en 360-graders titt på kundedata via kartet med kart- og rutenettvisninger.

Selv om jeg ikke kunne se delingsarbeid i GMaps Mobile-teststasjonen, kan jeg gjenkjenne kraften og se den finne et hjem i riktig mobilsalgskultur når noen salgssamtaler kan kreve ledelse eller faglig engasjement for å stenge avtalen.

Fremtiden for stedsintelligens i virksomheten

Jeg har nylig hatt en diskusjon med Ryan Goodman, administrerende direktør i Centigon Solutions, om dagens status for mobilanalyse og fremtiden til dette nye rommet for mobilbrukere slik han ser det. Selskapet hans er en klar kandidat på tidlig stadium innen mobil stedsintelligens og er verdt å se på hvis du er en SAP Business Objects-kunde.

Han peker på en interessant fremtid for stedsintelligens når selskaper og deres salgsstyrker kan binde seg inn i "hvor i data" med prediktiv analyse og geotagging som spiller fremtidige roller. Siden alt kan geomerkes, kan du tenke på bruken av geotagging når det kommer til inventar som avansert utstyr eller reservedeler. Et salgsteam som bruker en slik løsning vil ha en fordel på å kontrollere varelager kontra kundebehov i salgsområder (geografiske lokaliteter).

Ta mobil BI til neste nivå med mobil posisjonsintelligens

Med tanke på at salg og andre feltarbeidere raskt tar i bruk mobile teknologier, vil stedsintelligens bli et must-krav i neste generasjon mobile BI- og CRM-tilbud. Har GMaps Mobile et sted i organisasjonen din? Hvilke (n) løsning bruker du for øyeblikket? Del opplevelsen din i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com