Gi InKind sosial plattform kan hjelpe mennesker til å hjelpe andre i løpet av ferien

Video: Appene du trenger for å overleve i en naturkatastrofe. Nå er sjansen din for å legge til disse smarttelefonappene på enheten din før Irma treffer.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Etter å ha mottatt en forhåndsinvestering på til sammen 1, 5 millioner dollar, er Give InKind klar til å hjelpe folk med å holde ut vanskelige livseventer denne høytiden og utover. Betaversjonen av nettstedet ble utgitt i september 2016, men den sosiale plattformen åpnet for publikum i januar i år.

"Gi InKind er en sosial plattform for å koordinere støtte gjennom det vi har kalt 'livsforstyrrelser', " sa Laura Malcolm, administrerende direktør og grunnlegger av Give InKind. "Det er alt fra å få en ny baby, til en akutt medisinsk situasjon, kreftdiagnose, tap av en kjær, osv."

Mange mennesker føler seg hjelpeløse når man ser på kjære gå gjennom en krise, men Give InKind gir folk et sted å hjelpe uten kostnad. Brukere kan bare registrere seg, opprette en side, dele og motta hjelp.

Å konkurrere nettsteder løser bare deler av problemet, som Meal Train som hjelper til med å koordinere levering av måltider, men Give InKind adresserer alle hjelpemedier.

"Gi InKinds kjernetjeneste er folk som oppretter en side - en kampanje. Du kan tenke på samme måte som du ser en GoFundMe-side, bortsett fra i stedet for bare å være for økonomiske donasjoner, gir en Give InKind-side folk mulighet til å koordinere en omsorgskalender. Det er for å få ting som påmeldinger fra mat frafall, barnepass, pleie av kjæledyr, turer til legen - alle tingene der folk vil registrere seg for å hjelpe, ”sa Malcolm.

10 nettsteder som kan hjelpe deg med å finne din neste jobb (gratis PDF) (TechRepublic)

Sammen med en pleiekalender har nettstedet også en egen ønskeliste der folk kan legge ut ting som gavekort eller dagligvareleveranser. Folk kan også koble PayPal- eller GoFundMe-kontoen sin for å koordinere innsamling, sier Malcolm.

"Vi så et samfunn i Appleton, Wisconsin, bruke Give InKind til å koordinere 45 dagers måltider for en sørgende brannvesen; tre måltider om dagen i 45 dager, og de hadde omtrent hundre forskjellige personer som meldte seg for å mate brannvesenet, " Sa Malcolm.

På nettstedet inneholder Give InKind spesifikke redaksjonelle verker som er tilpasset årsaken som hjelper folk å støtte sine kjære. "Hvis du har satt opp en Give InKind-side for et sykt barn, får du virkelig spesifikt innhold om hvordan hjelpe søsken til syke barn, eller hvordan du kan støtte en mor med en baby i NICU, " sa Malcolm. "Og det er alt veldig forskjellig fra en familie som har mistet en tenåring til selvmord, eller hvis du støtter en militær familie gjennom utplassering. Vi tror at det hjelper til å myke opp samtalen for folk - det er vanskelig når du er i den posisjonen ."

Inspirasjonen bak Give InKind

Malcolm sa at ideen til Give InKind kom til mannen hennes etter å ha utholdt en egen tragedie.

"Min mann og jeg mistet vår første baby da jeg var gravid på åtte måneder. Det var veldig uventet, " sa Malcolm. "Vi bodde i LA, familien min var i Seattle, og familien hans var i New York. De ville alle hjelpe, og de prøvde å bruke et av disse måltidene for registrering av måltider. Da prøvde de å finne ut, hva restauranter ville vi ta ut fra? Hvordan kunne de levere oss dagligvarer? Hvordan kunne de skaffe oss husrenser? "

Alle ville hjelpe henne, men ingen visste hvordan de skulle komme langveisfra. Malcolm så denne koblingen og innså at hun kunne skape et sentralisert sted for folk å gjøre det.

Det som startet som en løsning på et problem, er nå et nettsted med 30 000 månedlige brukere, et antall som har økt med 20% siden nettstedets utgivelse i januar, sa Malcolm.

Mens tragedier oppstår året rundt, kan Give InKind være spesielt nyttig i løpet av ferien. Når familier og venner kommer sammen for å feire høytiden, har folk muligheten til å ha sårt tiltrengte samtaler, sa Malcolm.

"Noen i vår krets kan sannsynligvis bruke ekstra støtte på enhver gitt samling, " sa Malcolm. "Noen har baby, noen blir eldre, osv. Det er tiden det samtaler skjer med familier om, 'Hvordan skal vi tenke på det neste året? Hva skal vi gjøre for det neste til vi er sammen en gang til?'"

"Jeg tror at tiden vi er sammen med familien er en veldig fin tid å ha samtalene rundt tingene som Give InKind prøver å løse for, " sa Malcolm.

Give InKind er et annet eksempel på de positive måtene teknologien kan brukes, og vil fortsatt brukes.

For mer, sjekk Reise for ferien? Unngå disse 5 teknologiske feilene på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
 • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
 • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
 • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / Daisy-Daisy

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com