Gi Google bedre tilbakemeldinger og feilrapporter, og få bedre resultater

Hvordan vet du om du har en klage på et skjellsord, en manglende funksjon eller en rett opp feil med et av Googles produkter? Enkelt - hvis du bruker disse produktene hver dag, har du sannsynligvis noe å si. Du kan søke på det ofte komplekse nettet av alternativer for teknologi / kundestøtte, eller som bare nylig kan du gjøre den smartere tingen og gi Google beskjed direkte om problemet ditt eller forslaget ditt. Du kan peke direkte på hva som er galt, fremheve det for Googles ingeniører og la en lapp være så kort eller så lang du vil.

Du har sannsynligvis sett koblingene til "Rapporter en feil" eller "Send tilbakemelding" før, men du antok sannsynligvis at den åpnet en e-postmelding, eller tok deg til en ny side - som du for en liten stund ville ha vært helt rett. Men som Googles operativsystemblogg påpeker, nå lar du disse lenkene kommentere direkte på nettlesersiden du ser på. Gå videre, ta et slag - klikk i “gir” -menyen i øverste høyre hjørne, eller hvis det ikke er til stede i denne Google-appen, kan du prøve en “Hjelp” -meny, enten i en menylinje eller nederst på siden.

Uansett hvilken side du ser på blir grått, og det dukker opp en tekstboks som ber deg om å beskrive problemet kort. Det du må huske på er at du ikke trenger å komme i ekstreme detaljer, fordi neste trinn lar deg fremheve nøyaktig hvor på siden du har problemet ditt. Men skriv ut klagen eller problemet, og trykk på Neste.

Merket er ikke noe du faktisk drar rundt og markerer, men et verktøy som hvitgjør deler av den nedtonede siden, vanligvis delt med HTML "" seksjoner og JavaScript-kode. Det er ikke sikkert du kan peke inn nøyaktig hva du sender inn tipset ditt om, men du kan ekskludere resten av siden. Bruk det svarte markørverktøyet til å blokkere seksjoner som kan ha personlig informasjon, for eksempel andres e-postadresser eller økonomiske data. Hit Neste igjen.

Nå kan du se hvordan innsendingen din faktisk vil se ut, og hvilke data du vil sende til Googles hjelpeteam. Generelt sender du tekstnotatet ditt, skjermbildet du ser til høyre, og noen detaljer om nettleseren du bruker, og versjonen av Google-appen du brukte.

Vil du få øyeblikkelig tilbakemelding direkte fra en ingeniør som ber deg snakke i telefonen om hvordan denne app-hånden kunne fungere bedre? Ikke sannsynlig. Vil tilbakemeldingene dine ha en mye mer meningsfull innvirkning enn et raskt snark-skudd på Twitter, sende en veldig vanlig supportadresse på e-post eller fortelle sjefen din om hvor irriterende det er? Nesten sikkert.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com