Gaveguide for teknisk kunnskapsrike karakterer

Gaveguide for teknisk kunnskapsrike karakterer Forslag til konfirmasjonen gave til alle som studerer fra videregående skole eller høyskole.

Hvis du søker etter en konfirmasjonsgave til en videregående skole eller en ny college grad, her er en rekke ideer som spenner fra praktiske til finurlige som vil resultere i din egen æresgrad i gaveutdeling.

Disse forslagene vil fungere enten favorittstudenten din tar et gapår, dykker rett inn i et annet studium eller tar turen til sin første profesjonelle jobb.

Offentliggjøring: TechRepublic kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Først det praktiske. Tenk på Instant Pot, som er essensiell for en ny student som vil være alene på kjøkkenet for første gang. CNETs Brian Bennett anbefaler Instant Pot Lux V3-modellen.

Et annet nyttig alternativ er et smartur som vil se bra ut på håndleddet i et jobbintervju. Sjekk ut Diesels nye On Full Guard 2.5 smartklokke som har hjertefrekvenssporing, svømmetett funksjonalitet, betalingsmetoder og ubundet GPS. Det inkluderer også værfilter som endrer utseendet på skiven basert på lokalt vær.

For de gaver som fyller et spesifikt behov, for eksempel for lydfil, kan du velge Kickers CushBT-hodetelefoner i 20 timers trådløs lytting. Eller prøv Kicker Bluetooth, vanntette ørepropper. Og hvis de allerede har AirPods, så har Casetify en fargerik linje med neonskinn til saken.

Hvis de skal reise mye på sin nye jobb og trenger støydempende, trådløse hodetelefoner, er det en Bluetooth-versjon fra Edifier som støtter NFC-sammenkobling med opptil 25 timers avspilling.

Hvis favorittgradene dine er mer innen fotografering, er det Lume Cube Air, som gir mer belysning for bilder og videoer tatt med en smarttelefon. Eller Nikon COOLPIX B600-kameraet, som har opptil 60x optisk zoom og linseskiftvibrasjon for stadige bilder.

Ikke glem moro. Bullfrog-oppsettet av høyttalere inkluderer BF400 og BF100. De pumper ut alvorlige lyder for stranden eller en bål. BF100 er også vanntett og flytbar.

For spillere må du vurdere Surge 3D oppslukende trådløse Bluetooth-hodetelefoner med funksjoner som 7.1 Surround Sound og lydlokalisering. Eller Hyper Xs nye Cloud Alpha-hodetelefoner i en kul lilla og hvit design.

Og for det rent finurlige er det telefonen med appell - Bluetooth Banana-telefonen. Slagordet er "snakk mer, smil mer, redd gorillaer."

Vurder noen av disse gavene til din teknologifokuserte grad hvis du vil gi dem noe de vil bruke i den virkelige verden.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com