Få Microsoft Office 2013 til å spille fint med iPad-en din

Lanseringsannonsene om Microsoft Office 2013 og Surface-nettbrettet krøller ganske mye håp om et Microsoft Office for iPad (i det minste for nå). Når jeg snakker om Microsoft Office 2013 i dette innlegget, snakker jeg om abonnementsbasert godhet fra Small Business Premium eller Enterprise-utgaven, som inkluderer vertsbaserte versjoner av SharePoint, Exchange og Lync (AKA Office 365). Skyen har blitt et viktig element i Microsoft Office 2013, og derfor har den potensialet til å være en veldig iPad-vennlig, uavhengig av Microsofts mobilstrategier.

Her er noen alternativer for å få Microsoft Office 2013 og iPad til å spille fint sammen.

Office-apper

Jeg rørte ved å bruke Office Web Apps i innlegget mitt om implementering av data mindre iPad, og det er veldig et alternativ for å få iPad-en din til å spille fin med Office 2013, spesielt siden Office 2013 bruker SkyDrive som standard for lagring av Office-dokumenter. Ikke alle bedrifter vil distribuere Office Web Apps, men de med et stort iPad-brukerfellesskap bør vurdere å installere det som en del av Office 2013-utrullingen. Figur A viser et eksempel på Word 2013 Web App som er åpent i mobil Safari på en 3. generasjons iPad. Figur A

Word Web App på en 3. generasjons iPad.

Den neste versjonen av Office Web Apps har berøringsstøtte. Jeg har testet berøringsstøtten, og Microsoft gjør definitivt Office Web Apps iPad-vennlig, spesielt med klype og zoom. Til syvende og sist er det fremdeles en nedskåret versjon av Microsoft Office, men den inneholder de nødvendige funksjonene for å redigere og gjennomgå dokumenter. Jeg er ikke så sikker på at jeg ville bruke Office Web Apps til noe mer enn det.

(The New) Office 365

Small Business- og Enterprise-versjonene av Office 2013 inkluderer en oppdatert versjon av Office 365, deres vertversjon av SharePoint, Exchange og Lync, som nå støtter litt nettlesertilgang fra mobilsafari. Jeg forventer at apputviklere som Moprise og Colligo vil gi ut Office 2013-sentriske versjoner av sine SharePoint-klientapper. Imidlertid er det på tide at Microsoft gir minst et nivå av naturlig iPad-tilgang til SharePoint og andre Office 365-komponenter.

Opprinnelig støtte for iPad i den nye versjonen av Office 365 (se figur B ) føles veldig begrenset når du legger direkte nettlesertilgang opp mot en iPad SharePoint-klient-app som Coaxion eller Colligo Briefcase Pro, men i det minste er det litt fremgang. Figur B

Office 365 kommer på iPad.

OneNote for iOS

Du har fremdeles tilgang til OneNote fra iPad-en din med OneNote for iPad-appen. Det er en solid app, og spørsmålet gjenstår om vi får se en oppdatering til OneNote iOS-appene rundt tidspunktet for lanseringen av OneNote 2013. Jeg har kjørt Office 2013-forbrukerforhåndsvis i en stund nå uten problemer med tilgang til OneNote-dataene jeg allerede hadde i skyen ( figur C ). Figur C

OneNote i skyen.

Når Office 2013 lanseres, ville det være fint å få tilgang til innebygde filer på OneNote-sider akkurat som du kan i skrivebordsversjonen. Det vil absolutt hjelpe Microsoft Office 2013 og iPad til å spille fint sammen.

Exchange Online og Office Web Access (OWA)

Exchange Online og OWA er tilgjengelige i Small Business og Enterprise versjoner av Office 2013. Disse versjonene inkluderer full støtte for iPad for bedriftsbrukere med en autorisert konto. Jeg kunne ikke få tilgang til OWA fra mobilsafari, selv om jeg har tilgang til Outlook.com (Microsofts nye gratis e-posttjeneste).

Lync for iPad

For tiden gir Lync for iPad-appen ( figur D ) begrenset tilgang til Lync Online. iPad-brukere får muligheter som Presence, Chat og online møter. Det er ennå ikke en ekte mobil-til-mobil konferanseløsning, men den gir mobile og eksterne brukere tilgang til bedriftens online møter fra deres iPad. Det er imidlertid skuffende at appen fremdeles ikke tillater videokonferanser ved å bruke iPadens frontvendte kamera. Figur D

Microsoft Lync for iPad.

Kan de spille fint sammen?

Selv om jeg ikke forventer en ren spillløsning for å få iPad og Office 2013 til å spille fint sammen, tok det meg å skrive dette innlegget for å innse mangelen på SkyDrive (standard fillagring i Office 2013) i nåværende versjoner av iPad Office apps. Jeg håper at dette er noe som vil endre seg i fremtidige utgivelser av Documents To Go, Quickoffice Pro HD og andre når Office 2013-distribusjoner når kritisk masse.

Office 2013 og iPad: Er de venner?

En full iOS-strategi for Microsoft Office 2013 kan aldri skje på grunn av Microsofts Surface-nettbrett, men Office 2013 har noen få iPad-alternativer. Den nåværende tilgjengelige, opprinnelige Microsoft iOS-appen og iPad-native alternativer som er tilgjengelige, gir definitivt litt plass for tredjepartsapper for å hjelpe Microsoft Office 2013 og iPad med å komme seg sammen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com