Få den nyeste versjonen av Microsoft Office for $ 12 per måned

Microsoft Office er dypt innblandet i arbeidshverdagen til millioner av virksomheter. Uten tvil er det de-facto-standarden for tekstbehandling, og alle har blitt utsatt for PowerPoint-presentasjoner. Så når Microsoft slipper en ny versjon av Office, er det et enormt potensielt grunnlag av bruksområder som kan være til nytte. Og selv med et stort antall betydelige forbedringer, kan kostnadene ved å oppdatere til en ny versjon av Office være mer enn en virksomhet på et budsjett kan rettferdiggjøre.

Du kan kjøpe Microsoft Office 2010 fra butikkene, online og gjennom spesielle programmer som tilbys av Microsoft som volumlisensiering og partnerprogrammer, men med lanseringen av Office 365 introduserte Microsoft en helt ny måte å kjøpe Microsoft Office på. Du kan nå kjøpe Microsofts Office Professional Plus (kalt Office Pro Plus eller OPP for kort) for $ 12 per bruker per måned. Med dette abonnementet får du den siste og beste versjonen av Office 2010 med alle klokkene og fløytene, og du kan installere den på opptil fem enheter per bruker.

Office Pro Plus

Det er mange fordeler med Office Professional Plus-abonnementet, ikke minst er at du reduserer forhåndsutgiftene for programvare. Når du betaler innen måneden, vet du nøyaktig hva programvarekostnadene dine vil være. Denne abonnementsbaserte prissettingen er tilgjengelig fra Microsoft som et frittstående tilbud, eller som en del av Office 365-tjenester.

Office Pro Plus inkluderer Microsoft Word, PowerPoint, Access, Excel, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath, SharePoint Workspace og Lync. Merk: På dette tidspunktet sier også lenken over at Business Contact Manager er en del av avtalen, men det er tydeligvis ikke riktig.

Så hvordan fungerer dette? Fra Office Pro Plus-siden klikker du på Kjøp nå. Dette starter registreringsprosessen, som er den samme som Office 365-registreringsprosessen som er beskrevet i mitt forrige TechRepublic Blog-innlegg. Under denne prosessen vil du opprette et brukernavn og passord for innlogging som du bruker for å få tilgang til Office-portalen. Når du logger inn med disse opplysningene, kan du laste ned og installere Office Professional Plus.

aktivisering

I motsetning til detaljversjoner av Microsoft Office, blir Office Pro Plus aktivert, automatisk over Internett. Det betyr at du ikke har noen nøkler til å administrere eller beholde. Hvis du trenger å installere det på et system, er det bare å logge på Office 365 Portal, laste ned og installere.

Når du kjører Office Pro Plus-oppsettet, blir du bedt om å oppgi Office 365-legitimasjonen. Da vil Office 365 Setup-verktøyet klargjøre systemet ditt slik at det kan kommunisere med Office 365-tjenestene. Dette gjør at systemet ditt automatisk kan koble seg til Office 365-tjenester som er spesielt bygget for Office Professional Plus for å bekrefte at du fremdeles har et aktivt abonnement. Når OPP er validert, installeres det på systemet ditt.

Bak kulissene vil Office Professional Plus sjekke inn med Office 365-tjenester for å forsikre deg om at du fremdeles er en aktiv abonnent og for å sikre at du ikke har installert Office på mer enn fem enheter. Hvis du ikke kan koble til Internett, vil det fortsette å prøve til abonnementet er bekreftet. I mellomtiden kan du fortsette å bruke Office.

Etter hvert trenger du imidlertid å koble til Internett for å sikre samsvar. Etter 60 dager uten å koble til Office 365, vil Office Pro Plus gå inn i "redusert funksjonalitet" -modus. Du vil kunne åpne dokumenter, men ikke bruke de fleste funksjonene. Hvis dette skjer med deg av en eller annen grunn, kan du reagere Office ved å åpne et kommandovindu eller skrive en av følgende kommandoer i dialogboksen Kjør:

  • OSAUI.exe / K - reaktiverer Office 365-kontoen som er tilknyttet passordet du tidligere har skrevet inn.
  • OSAUI.exe / F - aktiverer en annen Office 365-konto på nytt.

Hvis du har flere brukere, kan du distribuere Office Professional Plus fra en nettverksandel, eller bruke andre administrerte distribusjonsalternativer for større organisasjoner. Du kan finne spesifikke detaljer om disse alternativene på TechNet.

Bunnlinjen

Office Professional Plus er tilgjengelig som en prøveperiode som en del av Office 365 E3-tjenesten. Du kan registrere deg for 30 dagers tilgang til Office 365 uten kostnad eller forpliktelse og laste ned Office Professional Plus som en del av prøveversjonen. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du ikke fortsetter å kjøpe abonnementet, må du avinstallere Office Pro Plus.

Med andre ord, ikke overskriv eller oppgrader din eksisterende versjon av Office med en prøveversjon av Office Professional Plus, med mindre du planlegger å fortsette å bruke tjenesten, da du vil måtte gå tilbake til en annen versjon av Office etter prøveperioden.

I sum er Office Professional Plus-abonnementet en ny måte å redusere forhåndskostnadene for fullversjon av Microsoft Office. I henhold til denne planen kan du holde applikasjonene dine oppdaterte og installere Office på opptil fem enheter per bruker. Det er mye verdi her som fortjener vurdering.

Les også:

  • Office Professional Plus for Office 365 (TechNet)
  • Hva er Office Professional Pro Plus med Office 365? (Office365 svar)
  • Ta de riktige beslutningene når du starter en gratis prøveversjon av Office 365

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com