Få InfoPath-skjemaer og SharePoint Online med Office 365

En av de største fordelene ved å bruke den lokale versjonen av Microsoft SharePoint inkluderer muligheten til å distribuere InfoPath-skjemaer til den. For bedrifter som har mye informasjonsarbeidere som enkelt må utveksle velordnede data mellom sine samarbeidspartnere, men likevel ikke ønsker å håndtere bryet med å be om et spesialbygget skjema gjennom programmerere som de ganske enkelt kan bygge selv, har SharePoint bli et uunnværlig BI-verktøy. Imidlertid, med Microsofts press mot skyen, har mye blitt skyet (ingen ordspill ment) om de samme InfoPath-funksjonene er tilgjengelige i den elektroniske versjonen av SharePoint.

InfoPath leveres standard med Office 2010 Professional Plus. For uinformerte er det et ganske intuitivt program for å designe elektroniske skjemaer, omtrent på samme måte som ASP.NET nettformer, men uten all koding. Du er i stand til å knytte en nesten ubegrenset mengde validerings- og arbeidsflytoppgaver til de fleste av samme standard sett med kontroller som du finner under en IDE (f.eks. Visual Studio) verktøykasse.

Når utformingen av et skjema er fullført, er det en rekke forskjellige distribusjons-kilder du kan velge mellom, for eksempel en delt mappe eller nettsted, der det bare skriveskjemaet kan fylles ut. Selv om typen distribusjon hovedsakelig avhenger av en organisasjons forretningsbehov og tilgjengelige ressurser, tror jeg det er rettferdig å si at de fleste parer den med SharePoint. Dette skyldes sannsynligvis at skjemaene publiserer pent, akkurat som ethvert MS Office-dokument, i en godt organisert mappestruktur der brukertilgang enkelt kan tilordnes. Videre, og kanskje enda viktigere, kan InfoPath-data også lagres i både interne (til SharePoint) og eksterne kilder, for eksempel en SQL Server-database, mest av rapporteringsgrunner eller dataanalyse.

Figur A

Infopatform

For å komme i gang med å distribuere InfoPath-skjemaer til en hvilken som helst versjon av SharePoint, trenger en bruker først Microsoft Office Professional Plus (InfoPath kan kjøpes separat, men det er lite kostnadsbesparelser ved å gjøre det). Før du bruker hundrevis av dollar på skrivebordsprogramvaren, kan du imidlertid vurdere å registrere deg i Office 365 E3-planen (gå hit), der kontorpakken allerede kommer standard med 24 dollar i måneden per brukerabonnement, blant andre gode tjenester - SharePoint Online å være en av dem. Når du har fått en fungerende versjon av InfoPath, kan du referere til dette nettstedet for å komme i gang med InfoPath og SharePoint Online.

For bedrifter som krever avansert og / eller utbredt bruk av InfoPath-skjemaer med SharePoint Online, er sannsynligvis den beste planleggingsstrategien å bruke SQL Azure som en SharePoint-backend, gjennom BCS (Business Connectivity Services). Dette vil gi rom for et mer robust depot av InfoPath-skjemadata, der ad hoc SQL Server-rapporteringsmetoder kan brukes, ligner på din SharePoint / SQL Server-arkitektur på stedet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com