Få en fullverdig prosjektledelsesapplikasjon med Mindjet

Krav til prosjektinformasjon som tidsplaner og tidslinjer er mer samarbeidsvillige og interaktive enn noen gang. Ledelse, sponsorer og interesserte teammedlemmer vil ha et eget syn på prosjektdata med mulighet til å skive og terning informasjon og lage sine egne redigeringer og tillegg. Slike krav kan bety å endre opp de nåværende prosjektstyringsverktøyene dine.

Hvis du står overfor disse nye kravene, kan det være på tide å sjekke ut Mindjet. Du kjenner kanskje til Mindjet tankekart som grafiske verktøy for å brainstorme nye ideer; Mindjet (selskapet) har imidlertid omdannet verktøyene sine med fokus på prosjektledelse, teamsamarbeid og kommunikasjon. Applikasjonene er nå tilgjengelige som en del av en abonnementstjeneste som inkluderer:

  • Mindjet desktop-applikasjon tilgjengelig for PC og Mac
  • Mindjet-apper for iOS og Android
  • Offentlig skytjeneste kalt Mindjet web eller Mindjet på premiss privat skyløsning (den kjøres på toppen av SharePoint)

Mindjet-plattformen har også en rekke integrasjonsalternativer for bedrifts- og skyverktøy som Box, Yammer, Evernote og andre. Mindjet-priser starter på $ 30, 00 i måneden per bruker med rabatter tilgjengelig for team på fem eller flere brukere.

Prosjektplanlegging

Mindjet som prosjektledelsesløsning stenger noen viktige hull som tradisjonelle Gantt-diagram og desktop-prosjektledelsesapplikasjoner ikke helt kan berøre. For eksempel kan prosjektplanlegging spres over flere verktøy avhengig av leder og team. Å bruke MindJet til prosjektplanlegging kan bidra til å bryte siloen mellom planlegging og utførelse i henhold til selskapet fordi du bor i det samme verktøyet for planlegging, analyse og prosjektdokumentasjon.

Mindjet desktop-applikasjonen inkluderer en rekke prosjektstyrings- og planleggingsmaler som prosjektplan, prosjekt charter og prosjekt tidslinje. Det finnes også visuelle erstatninger for aldre prosjektdokumenter, inkludert SWOT-analyse, prosessdefinisjon og risikostyring. Mindjet har en side som heter Maps for That! med ekstra maler for nedlasting. Figur A viser en prosjekttidslinje fra Mindjet. Figur A

En Mindjet-prosjektplan pågår (Klikk på bildet for å forstørre.)

Som et prosjektplanleggingsmedium støtter Mindjet koder, metakoder, lenker, bilder og annet innhold. En nylig oppgradering legger til støtte for numeriske beregninger på tankekart - dette er ganske nyttig for hva / hvis analyse og visualisering av salgsrørledninger og andre økonomiske prognosemekanismer.

Visualisering av prosjektplaner med Mindjet inkluderer et Gantt-diagram og listevisning. Det er også et alternativ å dele oppgaver ved å bruke Microsoft Outlook eller SharePoint, noe som kommer til å være viktig for noen organisasjoner. Hvis du dykker videre i oppgaveinformasjonen, skal du finne et robust verktøy som inkluderer fine visualiseringsalternativer, alt tilgjengelig fra en sidefelt ( figur B ). Figur B

Oppgaveinformasjon i Mindjet (Klikk på bildet for å forstørre.)

Microsoft Project-integrasjon lar deg eksportere kartdata til Microsoft Project, som er et obligatorisk krav i min bok for prosjektstyringsapplikasjoner i disse dager. Eksportprosessen er enkel og grei. Men akkurat som all dataeksport mellom applikasjoner, må du rydde opp presentasjonen når du har fått den inn i Project.

Samarbeid

Det er et sanntids samarbeidselement Mindjet som kan sette standarden for andre verktøy i markedsplassen. Sanntidsdelen av Mindjet kommer fra selskapets anskaffelse av Cohuman, et online samarbeidsverktøy. Den nye Mindjet lar deg lagre kart som prosjektets tidslinjer og prosjektplaner til Mindjet web, hvor du kan samarbeide om prosjektdata og prognoser informasjon med resten av teamet ditt uavhengig av geografisk beliggenhet eller enhet. Alt dette kan gjøres ved å bruke en offentlig eller en privat sky avhengig av ditt Mindjet-abonnement.

En av Mindjets styrker er datasynkronisering. Når du laster opp et prosjektdokument til skyen, synkroniseres endringer i dokumentet til alle brukere som får tilgang til dokumentene, enten de bruker Mindjet på et nettbrett, PC, Mac eller via en nettleser.

Et annet viktig element er at Mindjet gjør en god jobb med å opprettholde dokumentformatet på tvers av plattformer. Figur C viser et prosjektplankart åpent i skyen. Figur C

Et kart som vises i Mindjet web (Klikk på bildet for å forstørre.)
Skyen har også en oppgavevisning som kan være nyttig for å tilordne oppgaver og spore fremdrift. Her er et eksempel på Mindjet-nettoppgaver-visningen ( figur D ). Figur D

Oppgavevisningen (Klikk på bildet for å forstørre.)

Mindjet som ditt neste prosjektstyringsverktøy

Mindjet gjør en fantastisk jobb med å gjøre spranget fra sin opprinnelse som en idédugnadsverktøy til en fullverdig prosjektledelsesapplikasjon. Mindjet har også et vell av profesjonelt utført online dokumentasjon som kan hjelpe deg og teamet ditt til å leve av verktøyene og teste dem mot noen av dine nåværende prosjektledelse og teamsamarbeidssmerter.

Hvis du vokser ut de nåværende prosjektstyringsverktøyene og malene dine, kan du vurdere å sjekke ut den gratis prøveversjonen av Mindjet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com