Geeks gjør deg klar til Halloween

Halloween er den eneste tiden på året som mange kler seg ut i kostymer. Men for nørder er kostymer en vanlig del av livet. Vi til og med donerer skjorter som er en type kostyme ved at de forkynner ting om geekdomene våre. De fleste nørder drar til Cons minst en gang i året med kofferter spekket med lite annet enn kostymer. Ja, cosplay er en vanlig del av nerdelivet; Halloween er bare en mulighet til for oss å bevise at vi faktisk er de vittigste menneskene på festen.

TechRepublic tilbyr jevnlig fellesskapet en mulighet til å dele bilder og gjøres for å lage de beste nerdete draktene. Her er et tilbakeblikk på noen av de beste:

  • Hvordan lage et TRON-drakt
  • Bygg en Pac-Man arkademaskin kostyme til Halloween
  • Funksjonell 'Aliens' Powerloader Exosuit Halloween kostyme
  • TR-medlemskostymer
  • Nerdete Halloween-kostymer varierer fra fantastiske til morsomme til faux tech
  • 'Teknisk eller godbit'
  • Brooklyn Optimus Prime: Historien bak drakten

Nerdete kostymeideer

Penny Arcades moogle-kostyme er klassisk, og Brenna får absolutt store poeng for å lage det. Det geekiest kostymet jeg noensinne har laget, var et zombie-kostyme, selv om vi har en butikk som kjøpte Yoda-drakt som svever rundt i huset (hunden vår Georgia har til og med båret Yoda-hodedekken). For en rask Princess Leia-kostyme, bør du vurdere å vri håret i tvillingboller og smør badekåpen. Jeg liker ideen om å kle seg ut som en nørd: en krage skjorte med lomme beskytter er en god start. Bruk det med brillene dine, så er du klar for en fest. Eller ta en grøftekåpe og noen Chuck Taylors, eller et langt skjerf og gå som Doctor Who. For en enkel Dalek-kostyme, prøv å male maling av et kartongsandbrett i sølv og ha på et dørslag på hodet. Du kan feste et rent stempel til dørslaget, eller du kan bære det (jo lettere å utrydde mennesker med).

Det er også mange nerdete kostymer å kjøpe. For eksempel selger The Official Star Trek Store (et CBS-merke) kostymer, Spock-ører, Spock-parykk og mer.

Send oss ​​dine bilder

Hvis du har et bilde av deg selv i et nerdete Halloween-kostyme, kan du sende det via e-post sammen med ditt TechRepublic medlemsalias, for å ta en titt på techrepublic dot com. Hvis drakten din er håndlaget, vennligst ta med instruksjoner om hvordan du lager kostymet. Hvis vi inneholder bildet ditt i et TechRepublic-galleri, sender vi deg TR-sving.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com