Geekends høst 2012 sci-fi og fantasy TV-forhåndsvisning

De store amerikanske kringkastingsnettverk har lagt frem sine programplaner for høsten 2012, og mer enn noen få sci-fi- og fantasy-show har gjort kuttet. Spørsmålet gjenstår: er noen av dem verdt å se på? Din trofaste Geekend-mediesnobb legger ut sine kynisk utdannede gjetninger for hvert show på følgende skala, fra verste til første: Hopp over det, TBD, vent på DVD, DVR It eller Se det live .

søndag

Once Upon a Time 20:00 | ABC

Mot alle odds ble eventyr-karakterene-eksil-til-en- Desperate-Housewives- forstadserien fornyet, og denne sesongen vet alle fablene at de er blitt forbannet til normalitet - og hvem som er ansvarlig for det. Det skal opp melodramaen pent.

Geekend-vurdering: Vent på DVD

Sesong to av Once Upon a Time begynner 30. september. Forhåndsvisning av video

666 Park Avenue 22:00 | ABC | Ny

Locke fra Lost og kona, Vanessa Williams, eier et forbannet, men uimotståelig leilighet i Park Avenue som spiser sjeler (eller noe). Kan være en kjempebra Tales fra Crypt- etterfølgeren hvis den ikke var på TV, der det ser ut til å bli temmet til intetsigende glemsel.

Geekend-vurdering: Skip It 666 Park Avenue har premiere 30. september. Forhåndsvisning av video Do No Harm 22:00 | NBC | Ny

Den siste Jekyll & Hyde-riffen, denne gangen kronisk for en nevrokirurg med en ond alternativ personlighet som ikke lenger kan undertrykkes med eksperimentelle medisiner. Det minner deg om den lignende 2008 Christian Slater-serien My Own Worst Enemy - bortsett fra at ingen så på My Own Worst Enemy . Og du vet hva de sier om de som glemmer historien ...

Geekend-vurdering: Hopp over det

Do No Harm har premiere 14. september. Forhåndsvisning av video

mandag

Bones 20:00 | REV

Sci-fi-i-alt-men-navn vitenskapelig detektivshow sparker fortsatt, men hvorvidt det kan overleve fullførelsen av seksuell spenning mellom hovedpersonene spilt av David Boreanaz og Emily Deschanel er noen gjetning.

Geekend-vurdering: Vent på DVD

Sesong åtte av Bones begynner 17. september. Forhåndsvisning av video

Revolution 22:00 | NBC | Ny

Det er nok at skaperne JJ Abrams ( Fringe og Lost ) og Eric Kripke ( Supernatural ) er tag-teaming for et sjangerforestilling, men når Jon ( Iron Man ) Favreau dirigerer piloten og konseptet tilsynelatende er "inspirert" (les: dratt av ) av SM Stirlings Emberverse- bokserie, dette blir årets må-se nørete TV-debut. Kortversjon: En mystisk hendelse stenger all elektronikk på Jorden, og etterlater krigsherrer og militser som er ansvarlig for det retroindustrielle etterspillet. Historien fokuserer på en ung jente som kanskje holder hemmeligheten bak å slå på strømmen, og matrisen med uregelmessigheter som holder henne i live for å trekke den av.

Geekend-vurdering: Watch It Live

Revolution har premiere 17. september. Forhåndsvisning av video

tirsdag

Ingenting på nerd-o-omfanget, så dette er din DVR-fangstkveld.

onsdag

Pil 20:00 | CW | Ny

En omstart av superhelten Green Arrow som heldigvis ikke har noe å gjøre med den elendige versjonen som dukket opp på Smallville . Selvfølgelig er dette det samme nettverket som uforklarlig holdt Smallville på lufta i et tiår, så ikke håp for høyt.

Geekend-vurdering: Vent på DVD

Arrow har premiere 10. oktober. Forhåndsvisning av video

Naboene 20:30 | ABC | Ny

En typisk forstadsfamilie flytter inn i et inngjerdet samfunn som faktisk er strandhodet for utenomjordiske inntrengerne. Fantastisk idé, bortsett fra at det er en sitcom. Kan være tredje rock fra solen, mer sannsynlig ALF .

Geekend-vurdering: Hopp over det

Naboer har premiere 3. oktober. Forhåndsvisning av video

Overnaturlig 21.00 | CW

CW fortsetter sin tradisjon med å nekte å la show dø, selv etter at skaperne og rollebesetningen er klare til å stoppe, noe som er ironisk gitt dette showets konsept om demonjegere som kjemper en endeløs kamp mot det onde de aldri kan gi opp, men aldri vinne.

Geekend-vurdering: Vent på DVD

Sesong åtte av Supernatural begynner 3. oktober. Forhåndsvisning av video

Torsdag

The Big Bang Theory 20:00 | CBS

Fortsatt ikke sikker på om denne kronikken med moderne geekdom ler av oss, eller ler av oss. Fortsatt ikke sikker på at det betyr noe.

Geekend-vurdering: DVR It

Sesong seks av The Big Bang Theory begynner 27. september. Ingen forhåndsvisning ennå

Siste utvei 20:00 | ABC | Ny

En amerikansk missilsubbe som nekter å starte et atomangrep mot Midtøsten, blir tvunget til å gå på lam - ved å overta en karibisk øy. Denne spion-fi-konseptet er nok til å fortjene interesse, men det faktum at det spiller Andre Braugher og showrunner Shawn Ryan, er mannen som brakte oss The Shield .

Geekend-vurdering: Watch It Live

Last Resort har premiere 27. september. Forhåndsvisning av video

Save Me 20:00 | NBC | Ny

Anne Heche spiller i dette Joan of Arcadia -as-a-sitcom-konseptet som en forstads husmor som tror hun er den neste bibelske profeten. Fordi publikum elsker det når Hollywood håner en mainstream-religion.

Geekend-vurdering: Hopp over det

Redd meg

har premiere 6. september. Video forhåndsvisning The Vampire Diaries 20:00 | CW

Emo teen rip-off av Twilight ved hjelp av Gossip Girl fortsetter å gi fansen nøyaktig hva de vil. Jeg aner ikke hva det er, men c'est la vie.

Geekend-vurdering: Hopp over det

Sesong fire av The Vampire Diaries begynner 11. oktober. Forhåndsvisning av video

Beauty and the Beast 21 pm | CW | Ny

Smallvilles Kristin Kreuk dukker opp igjen for å spille Linda Hamilton-delen i denne omstarten av den klassiske serien fra fantasy-romance fra 1980-tallet, men hun gjør det sammen med et uslåelig Tiger Beat- hanete beist designet for å appellere til CWs teen-soap-demografi. Hvis du liker The Vampire Diaries, vil du like dette.

Geekend-vurdering: Hopp over det

Beauty and the Beast har premiere 11. oktober. Forhåndsvisning av video

Person av interesse 21.00 | CBS

Superhelt-i-alt-men-navn-showet med en overvåkningssamfunnsvandring gjorde det til sesong to, og i likhet med alle JJ Abrams-seriene som rydder det hinderet, truer det med å treffe sin fremgang. Det er verdt å se for å finne ut om den pensjonerte CIA-attentatet / reformerte panopticon-hacker / idealist-coptrioen kan fortsette å redde New York fra seg selv, og si noe underveis.

Geekend-vurdering: DVR It

Sesong to av Person of Interest begynner 27. september. Ingen forhåndsvisning ennå

Elementær 22:00 | CBS | Ny

Så snart Steven Moffat wowed kritikere med sin moderne BBC-omstart av Sherlock Holmes, visste du at minst ett amerikansk nettverk ville stjele konseptet. Rett på sporet kastet vi Yankees Jonny Lee Miller som Holmes og, enten frimodig eller bisarr, Lucy Liu som Dr. Watson. Som med de fleste amerikanske nyinnspilling av britiske hits, betyr det at vi ikke fikk Moffat med på turen, at vi stjeler musikken, men ikke musikeren, og vi vet alle hvor sjelden coverlåter er like bra som den originale melodien. .

Geekend-vurdering: DVR It

Elementary har premiere 27. september. Forhåndsvisning av video

fredag

Trykk på 20:00 | REV

Historien om Kiefer Sutherland og hans supergenistiske autistiske sønn går inn i sesong to med begge på flukt fra loven. Ja, dette blir raskt til å bli Rain Man meets The Fugitive ved hjelp av Numb3rs, og nei, vi har ingen anelse om hvordan det skal fungere.

Geekend-vurdering: Vent på DVD

Sesong to av Touch begynner 26. oktober. Ingen forhåndsvisning ennå

Fringe 21 pm | REV

Den siste sesongen for JJ Abrams The X-Files rip-off som på en eller annen måte ble til det mest spennende og ambisiøse sci-fi-showet på mainstream TV, trenger ikke lenger holde noe tilbake. Den siste sesongen lover mer tidsreiser, flere alternative universer, mer invaderende postmenneskeherrer, mer John Noble som utøver alle disse sidene av Peter Dinklage og fremfor alt den onde Leonard Nimoy. Spenne seg fast.

Geekend-vurdering: Watch It Live

Sesong fem av Fringe begynner 28. september. Forhåndsvisning av video

Grimm 21:00 | NBC

Overraskelsesoverlevende fra forrige sesongs sjangeroffer til Slotten Night Night Death, historien om en politimann som er forbannet med familiegaven til å jakte monstre fra de originale, ikke-Disney-fied eventyrene har funnet sitt kultpublikum og truer med å bli den nye overnaturlige . Noe som Angel og Buffy- alumene har fått i produksjonsteamet, burde ikke være overraskende.

Geekend-vurdering: DVR It

Sesong to av Grimm begynner på en spesiell dag og tid: mandag 13. august kl. 22.00. Forhåndsvisning av video

lørdag

Ingenting geek-sentrisk å finne her, men det er ganske hyggelig at ingen geekshows er blitt sendt til lørdag for å dø en langsom, langvarig, uovervåket død.

Midtsesongerstatninger

Disse programmene vil bli slettet i ukeplaner etter Super Bowl for å erstatte avlyste serier eller for å fylle tid når det igjen er trygt å programmere timeslots som nå er dominert av NFL.

Kryssben NBC | Ny

Historien om en spion som ble sendt til den karibiske øya New Providence i 1715 - det første demokratiet på den vestlige halvkule - som myrdet landets hersker, pirat Blackbeard. Ja, alvorlig. Ingen rollebesetninger ennå, så juryen er fremdeles ute, men farger oss fascinert.

Geekend-vurdering: TBD

Ingen forhåndsvisning ennå

Zero Hour ABC | Ny

Anthony Edwards er hovedredaktør for et skeptikermagasin som blir involvert i en faktisk, ærlig mot Crowley paranormal konspirasjon. Enklere er dette The Da Vinci Code, serien, med en tung dose Lost wannabe-ism. Fremgangsmåte med forsiktighet.

Geekend-vurdering: Vent på DVD

Zero Hour har premiere 13. februar 2013. Forhåndsvisning av video

Hvilke høst-TV-serier vil tjene plass på din DVR-harddisk, og som er uverdige for til og med Internetforum-hån? Statler og Waldorf venter på spådommer i kommentarfeltet.

Ansvarsfraskrivelse: TechRepublic, TV.com og CBS.com er alle CBS-merker.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com