Geek ut i vårferien med disse familievennlige hendelsene

Når været varmer opp, ser mange skolebarn på den nordlige halvkule fram til vår- og sommerferie. Du kan gjøre det til den beste ferien noensinne med disse tur- og programideene for 2012 som garantert vil glede jævlige barn og foreldre.

  • 17. februar - 22. april: Field Museum i Chicago har en spesiell utstilling kalt "Opening the Vaults: Mummies" som gir et nært og personlig blikk på skapningene som har vist seg i så mange sci-fi-fantasier. I tillegg er Field Museum hjem til Sue the T-Rex!
  • 4. mars - 27. mai (på lørdager og søndager): American Museum of Natural History i New York City tilbyr "Mystery at the Museum: An Accomplice Adventure" for familier med barn fra 10 år og oppover. Det er et mysteriespill ... i et museum.
  • 10. mars - 22. juli: Barnemuseet i Indianapolis har en LEGO Travel Adventure-utstilling. Besøkende vil bestemme hvor de vil reise, og deretter bygge LEGO-biler for å komme dit. (Museumsinnleggelse inkluderer ikke turer utenfor museet.)
  • 31. mars - 15. april: San Diego Zoo har et "Make a Date" -program med favorittdyret ditt. Programmet inneholder arrangementer som Meerkat Munch Bunch, Dr. Zoolittles "Show Me the Buggies" og et Primate Popsicle Party. Nerdete barn som elsker dyr, vil elske deg for alltid hvis du tar dem med til disse begivenhetene.
  • 7. april: Barnas kreativitetsmuseum i San Francisco holder et spesielt læringsverksted om lysdioder. Dette museet fokuserer på å kombinere vitenskap og kunst (for eksempel kunstverksteder som omhandler tyngdekraften).
  • 21. april: Louisville Science Center i Kentucky tilbyr de beste overnattingsstedene for å se på flyshowet Thunder Over Louisville og fyrverkeri. Senterets ThunderBlast har mat, museumsinntreden, og vitenskapelige spill og eksperimenter for å holde barna lærende, opptatt og glade hele dagen. Hvis du besøker Louisville for denne store årlige begivenheten, må du huske å besøke andre lokale attraksjoner som Louisville Slugger Museum.
  • 27. til 29. april: LEGO KidsFest vil være i Denver, Colorado. Jeg tok nylig barnet mitt til en og kan ærlig si at det er verdt turen og billettprisen. Aktiviteter inkluderer Ninjago-spill, open builds og læringsøkter med LEGO Master Builders (dette er LEGO-ansatte som designer sett). * Denne anmeldelsen er basert på min personlige mening og er uoppfordret av LEGO og LEGO KidsFest. *
  • 26. mai - 1. januar 2013: Louisville Science Center-utstillingen "Science in Play" er designet for å introdusere yngre barn til vitenskapelige konsepter gjennom lek med funksjoner som en nudelskog og en magnetvegg blant andre. For de som bor i nærheten, kan du også sjekke Louisville Science Center sine spring break camps - de er perfekte for nørdige barn som elsker å lære og leke.
  • Pågående: St. Louis Science Center har en Life Science Lab-utstilling, der besøkende lærer om utallige biovitenskap fra fugler til fisk.

For flere ideer om familievennlige geek-utflukter, sjekk ut våre geeky museer og utstillingsgallerier og les Min Geek Gifts 2010-anmeldelse av The Geek Atlas .

En annen morsom utflukt som kiddoen din sannsynligvis aldri vil glemme, er å ta ham eller henne til et nerdestevne. PAX East 2012 arrangeres 6-8 april i Boston, og Toronto Comic Con 2012 avholdes 14-15 april på Metro Toronto Convention Center. I galleriene våre fra 2011 fra disse begivenhetene kan du se at barna deltok og kledde seg ut til PAX East 2011 og Toronto Comic Con 2011.

Hvis du planlegger å være hjemme i vårpausen, kan du prøve noen av ideene i Geekend-innleggene mine. Ingen laboratoriefrakk er nødvendig for å bli nerdete med vitenskap og Geeky vårvitenskapelige eksperimenter.

Fortell oss i diskusjonen hvilke spesielle geeky spring break planer du har i år. Vi vil gjerne høre om noen av de familievennlige nerdebegivenhetene som skjer der du bor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com