Geek Gifts 2011: World of Warcraft and Philosophy: Wrath of Philosopher King

Som det 45. bindet i serien Popular Culture and Philosophy fra Open Court Publishing, World of Warcraft and Philosophy: Wrath of Philosopher King fortsetter det edle oppdraget å bringe filosofi til massene ved å forklare det på måter som kan forstås; det vil si via ulike former og typer populærkultur. World of Warcraft and Philosophy ble redigert av Luke Cuddy og John Nordlinger og inneholder bidrag fra 26 filosofer og lærere i filosofi.

World of Warcraft and Philosophy er lagt ut i seksjoner, hver er verdt en viss grad av intellektpoeng. Hver seksjon inneholder tre til fem essays. Seksjonene er merket som de forskjellige nivåene av yrkesferdigheter i World of Warcraft : Lærling, Journeyman, Expert, Artisan, Master og Grand Master. Hver seksjon tar for seg et annet aspekt av filosofi og som sådan et annet aspekt av World of Warcraft . Mens mange av essayene er veldig interessante, likte jeg spesielt "A Mage in Motion" - et essay om bevegelse som fortalt fra et World of Warcraft- karakters perspektiv - og "Future Pasts of Magic and Deceit" - et essay som diskuterer den teknologiske singulariteten og vurderer om Azeroth (World in the World of Warcraft ) ble skapt av titanene som en post-singularitetsverden og at deres "magi" virkelig er en manifestasjon av en tilstrekkelig avansert teknologi (en referanse til Arthur C. Clarke's Tredje lov).

spesifikasjoner

  • Lengde: 252 sider
  • Kostnad: $ 13.57 Amazon.com Paperback; $ 8.99 tenne; Kr 9, 99 kr
  • Tilleggsinnhold: Innholdsfortegnelse, introduksjon, bidragsyterbiografier og søkeordindeks

Hva jeg liker

  • Lett å forstå: Filosofi kan være et vanskelig tema å pakke hjernen rundt; denne boka er en enkel introduksjon til emnet og bygger som den går.
  • World of Warcraft : Som leserne av blogginnleggene mine vet, er jeg en ivrig World of Warcraft- fan og spiller (og medlem av Technologia, TechRepublics uoffisielle offisielle laug i World of Warcraft ).

Det jeg ikke liker

  • Skrivestil: Noen av bidragsyternees skrivestiler er ganske tørre, noe som kan gjøre det vanskelig å lese.

Nerdete bunnlinje

Som min Geek Gifts 2011-gjennomgang av Star Trek og Philosophy-boka indikerte, er denne serien en utmerket måte for fans av forskjellige aspekter av populærkulturen å begynne å lære om filosofi, og for filosofer å lære om aspekter ved populærkulturen de kanskje ikke kjenner til., for eksempel WoW. Dette bindet fortsetter det oppdraget og er et godt tilskudd til serien Popular Culture and Philosophy. Jeg tror enhver World of Warcraft- fan vil få et kick av å motta denne boken (eller et gavekort for å kjøpe e-bokversjonen) som en gave.

Geek Gift Score (av 5)

  • Morsom faktor: ***
  • Geek faktor: *****
  • Verdi: *****
  • Totalt: ****

Last ned PDF-en til TechRepublic's Geek Gift Guide 2011 for flere anmeldelser av tech-gadgets, gizmos, spill og bøker.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com