Geek Gifts 2011: Star Wars: The Complete Saga Blu-Ray Collection

Dette er det, Star Wars-fans, den siste redigeringen av alle de seks Star Wars- filmene, i full Blu-Ray HD og surroundlyd, med tre bonusskiver som inneholder over 40 timer med slettede scener, intervjuer og statister. Så spørsmålet blir: Trenger du det? Mitt svar er: Kanskje .

spesifikasjoner

 • Produkt: Star Wars: The Complete Saga Blu-Ray Collection
 • Antall plater: 9
 • Innhold: Fantastisk trussel, Attack of the Clones, Revenge of the Sith, A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi, Star Wars Archives: Episodes I-III, Star Wars Archives: Episodes IV-VI, The Star Krigsdokumentarer
 • Format: Blu-Ray High Definition Video, AC-3, Dolby, DTS Surround Sound, Dubbet, Undertekst, Widescreen
 • Vurdert: PG-13 (Foreldreveiledning foreslått)
 • Kostnad: 86, 99 dollar på Amazon

Hva jeg liker

 • Kvalitet: Great Scott, er denne tingen pen. Bildet var aldri så tydelig i teateret, enn si på DVD, VHS eller kringkastet TV. Surroundlydblandingen er perfekt (som du forventer av opphavsmannen til THX-lyden). Romkampsekvensene fra Return of the Jedi er enda mer kjempebra enn du husker.
 • Overraskelser: For ikke-purister er noen av de siste endringene - spesielt erstatningen av marionett-Yoda i Episode I med CGI Yoda sett i Episode II og III - faktisk til det bedre.
 • Ekstra: Det er tonnevis (som på tre plater) av bonusmaterialer, selv om det ikke er mye vi ikke har sett før. Spesielt bemerkelsesverdig er en utvidet planleggingsanimatør av det siste slaget mellom Obi-Wan Kenobi og General Grievous som ble regissert av Steven Spielberg, men som faktisk var for episk og sammensatt for Lucas. (Spoiler: I Spielberg-versjonen blir et helt t-banetog ødelagt.) Også noen uttak fra Episode III viser hvor gøy Ewan McGregor og Hayden Christensen hadde laget denne filmen.

Det jeg ikke liker

 • Kvalitet: Great Scott, er denne tingen stygg. Mer presist, spesialeffekter og prinsippfotografering som ikke ble tatt for High Definition begynner virkelig å skille seg ut på Blu-Ray. Episode I og Episode IV (du vet, de originale Star Wars ) er spesielt ikke-pene i HD. Du kommer til å forakte nesten alle utvendige CGI-scener som finner sted på Tatooine, da det bare ikke er noen måte å skjule grafikken fra skolene i så mye direkte sollys.
 • Overraskelser: De fleste av de nye endringene i filmene er unødvendige, spesielt siden Han fremdeles ikke skyter først.
 • Ekstra: Bonusmaterialene er dårlig organisert - etter planeten, av alle ting - og dermed kjedelige å navigere.

Nerdete bunnlinje

Det kommer virkelig ned på dette: Er du en Star Wars-purist, eller en Star Wars-komplementist? Purister forakter den stadige tinningen Lucas har påført den originale Star Wars- trilogien (selv om de fleste ikke skjønner at denne tinningen har pågått siden 1977). Komplettister ønsker ganske enkelt å eie enhver mulig inkarnasjon og versjon av Star Wars de kan få tak i. De fleste av oss faller et sted i midten på dette spekteret, selv om vi alle pleier å favorisere den ene eller den andre siden.

Komplettister, The Complete Saga Blu-Ray Collection er din hellige gral, ikke minst fordi Lucas har fiklet med nesten hver eneste film igjen. Purister, hold deg så langt borte fra dette settet som mulig, da Lucas har fiklet med nesten hver eneste film igjen .

Jeg hadde en gruppe på rundt 10 absolutte Star Wars-fanatikere over til huset mitt i to helger på rad mens vi kastet gjennom Star Wars: The Complete Saga Blu-Ray Collection. På slutten av dagen var det fremdeles Star Wars, og vi hadde det like gøy å hån mot noen av de nye endringene som vi gjorde om de klassiske linjene som ikke engang Lucas tør å endre. Hvis du ikke eier et komplett sett med Star Wars-filmer på DVD - og du ikke er en diehard purist - er det ingen grunn til ikke å gjøre dette til din kopi av hver film. Hvis du har DVD-kopier av Star Wars dobbeltrilogi, er ikke oppgraderingen til Blu-Ray betydelig nok til å garantere en erstatning - med mindre du er en komplettist, i så fall trenger du dette settet i går.

Geek Gift Score (av 5)

 • Morsom faktor: ***
 • Geek faktor: ****
 • Verdi: ***
 • Totalt: ***

Last ned PDF-en til TechRepublic's Geek Gift Guide 2011 for flere anmeldelser av tech-gadgets, gizmos, spill og bøker.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com