Geek Gifts 2011: eReader roundup

De fleste av eBok-produsentene tilbyr appversjoner av e-leserne for Android, iOS og Windows 7, så du kan tro at eReader-enheter er ting fra fortiden, men de oppdateres fortsatt og selger godt. I 2011 har vi sett enda mer en uskarphet av linjen mellom hva som kan betraktes som en eReader og hva som kan betraktes som et nettbrett, med flere eReader-modeller som kjører en låst versjon av Android (eller ikke så låst versjon av Android, som jeg beskriver nedenfor).

For TechRepublics Geek Gift Guide fra 2011 bestemte vi oss for å ikke gå gjennom hver eReader på markedet, men heller fremheve de viktigste enhetene som er tilgjengelige.

Last ned PDF-en til TechRepublic's Geek Gift Guide 2011 for anmeldelser av tech-gadgets og gizmos.

Kindle

Amazon har tre dedikerte e-lesere som bruker e-blekk-skjermer: Kindle, Kindle Touch og Kindle Touch 3G. Årets modeller av Kindle sport forbedret maskinvaren i forhold til tidligere modeller, inkludert et løft på prosessorhastighet. Den eneste forskjellen mellom Touch og Touch 3G er den mobile antennen, og den eneste forskjellen mellom disse enhetene og den grunnleggende Kindle er et enkelt berøringsskjermalternativ.

CNET-anmeldelser: Amazon Kindle 2011 (med spesialtilbud, Wi-Fi), Amazon Kindle Touch, Amazon Kindle Touch 3G Beslektede gallerier: Amazons 2011 Kindle, Kindle Touch og Kindle Touch 3G og Cracking Åpne Amazon Kindle 2011

Kobo

Borders eksisterer ikke lenger, men det "butikkmerke" eReader, Kobo eReader er fremdeles tilgjengelig, nå i WiFi-, Touch- og Vox-modeller. De to første av disse nyere modellene bruker e-blekk-skjermer som minner om andre e-lesere, mens den tredje er en åpenbar Nook Color-konkurrent, med sin fargeskjerm og Android-baserte operativsystem.

TechRepublic anmeldelse: Geek Gifts 2010: Kobo eReader CNET anmeldelser: Kobo Wireless eReader, Kobo eReader Touch, Kobo Vox

Nook

En annen stor aktør i eReader-markedet er Nook-linjen fra Barnes & Noble. I likhet med Kindle og Kobo eReaders er grunnleggende Nook og Nook Touch e-blekk enheter. den grunnleggende Nook har imidlertid en LCD-berøringsskjerm i farger for navigasjon, mens Nook Touch bare er avhengig av berøringsskjermen for e-blekk. Den grunnleggende Nook har også musikkavspilling tilgjengelig via hodetelefonkontakten, mens Nook Touch ikke har noen.

Nook Color som, i likhet med Kindle Fire og Kobo Vox, er nærmere beslektet med 7-tommers skifer-tabletter enn en eReader. Som de andre er dette et Android-basert eReader-nettbrett som er meget modifisert og låst ned. Men Nook Color er ikke et nettbrett; faktisk kunngjorde Barnes & Noble nylig sin nye Nook Tablet, en direkte konkurrent til Kindle Fire med en prislapp på 50 dollar - Nook Color nettbrettet vil selge for 249 dollar, og Kindle Fire vil selge for 199 dollar. Mens spesifikasjonene til Nook Color-nettbrettet er bedre enn Kindle Fire, tror jeg de fleste som kjøper et nettbrett i denne prisklassen vil gå for mer enn maskinvare.

CNET-anmeldelser: Barnes & Noble Nook (Wi-Fi), Barnes & Noble Nook Touch Reader (Wi-Fi), Barnes & Noble Nook Color

Sony Reader Wi-Fi

Sony oppdaterte nylig eReaderen sin til å inkludere Wi-Fi og en ny forbedret multi-touch skjerm som støtter finger- og pekepinn. Sony Reader er tynnere og lettere enn noen av tilbudene fra de andre produsentene ovenfor, men den blir presset ut av markedet av Amazon og Barnes & Noble-tilbudene.

CNET-anmeldelse: Sony Reader Wi-Fi PRS-T1RC (rød)

Din tilbakemelding

Eier du eller har tenkt å kjøpe en eReader? Hvilken enhet interesserer deg i så fall? Når du gjør uskarpe linjer mellom nettbrett og e-lesere, hva gjør at du fortsetter å ønske deg en enhetsfunksjon, for eksempel en eReader? Hvis du ikke bruker en faktisk eReader, bruker du en av eReader-appene? Gi oss beskjed i diskusjonen.

Merk: CNET og TechRepublic er CBS Interactive-merker.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com