Geek Gaver 2011: Dragon Age II

På en eller annen måte savnet jeg det første spillet i Dragon Age- serien, så perspektivet mitt er strengt tatt basert på Dragon Age II- spill, ikke en komparativ analyse mellom de to. Når det er sagt, planlegger jeg å plukke opp en brukt kopi av Dragon Age: Origins i løpet av en nær fremtid, bare for å se om det gir en helhetlig opplevelse. Det er et godt tegn, folkens, for hvis jeg trodde Dragon Age II sugde, ville jeg ikke bry meg med forgjengeren. For hardcore-fans, må du huske å sjekke ut webserien Dragon Age: Redemption .

Dragon Age II ble utviklet av BioWare og utgitt av EA. Den ble løslatt for de største spillmistenkte - Xbox 360, PS3, Microsoft Windows og Mac OS X - i mars 2011. Ikke overraskende, på grunn av alt drapet og blodsprut, fikk dette enspillers rollespillet gitt en moden vurdering.

Historien følger en karakter som heter Hawke, og mange ting som skjer i løpet av et tiår er resultatet av valg du tar. Faktisk begynner valgene nesten umiddelbart, når du bestemmer deg for om du skal spille Hawke som en mannlig eller kvinnelig kriger, useriøs eller magiker - og dette bestemmer kampfunksjonene (og andre alternativer, for eksempel romantikkmuligheter) som du vil kunne å bygge videre etter hvert som historien utvikler seg. Som et resultat kan dette spillet potensielt spilles flere ganger, begynn til slutt, med en veldig annen spillopplevelse.

spesifikasjoner

 • Mode / Genre: Enspiller / rollespill
 • ESRB-rangering: Moden
 • Pris: $ 19.99 (Xbox 360 og PS3) og $ 19.59 (Windows og OS X)
 • Konsoll: Se prisoppføringen for spillkonsoller ovenfor
 • Anmeldelser: Sjekk ut GameSpot 'Dragon Age II Review og Dragon Age II-skjermbilder

Hva jeg liker

 • Storyline: Hva er det ikke å like med en mytisk verden full av drager, magi, romantikk og krig? Tiåret som du følger Hawke er fullt av oppdrag, utfordringer, død (ikke bare av fienden) og styrking av karakteregenskaper. Imidlertid skulle jeg ønske at jeg ville ha lest noen av nettforumene før jeg valgte evneoppgraderinger. Tilsynelatende er noen av dem mer effektive mot mektige fiender.
 • Valg: Jeg elsker valg, og med de mange tilgjengelige alternativene for Dragon Age II, fortjener den definitivt to snaps og en vri. Jada, det var tider da jeg gjettet andre beslutninger jeg tok - selv helt i begynnelsen da jeg valgte å være en kvinnelig kriger. Senere døde en sekundærperson som jeg virkelig likte. Ville hun ha dødd hvis jeg valgte en annen karakter for å være med i den kampen? Spillet gir også tre forskjellige valg for de fleste svar: rimelig, humoristisk og kraftfullt. Som kvinne - en som ikke liker konflikt - valgte jeg rimelig svar det meste av tiden, men jeg lurer igjen på om det ikke påvirker resultatet av flere situasjoner også. Hmph.
 • Våpen og evner: Selv om du først og fremst følger historien om Hawke, er du i stand til å spille (eller slåss) som flere forskjellige figurer. Dette lar deg oppleve og oppgradere evnene til krigere, rogues og mages. Faktisk, når du er i kampens hete, er nøkkelen til å overleve ofte ved å sykle gjennom de forskjellige karakterene i gruppen din, holde dem fornyet på helsen, bruke de mest effektive våpen, potions og giftstoffer (avhengig av type av fiende), og plassere dem på slagmarkene der de kan påføre mest skade og opprettholde minst mulig skade.

Det jeg ikke liker

Totalt sett liker jeg virkelig Dragon Age II, så jeg har ikke flere listekuler her. Det er egentlig bare ett storfekjøtt som jeg har med dette spillet. Jeg anser meg selv som en ganske god gamer, men jeg hadde det utrolig vanskelig å komme meg gjennom noen av kampene i Casual mode, som er (ahem) den enkleste innstillingen. Legger fornærmelse mot skade, "antyder" spillet at du endrer vanskelighetsinnstillingen hvis du har det vanskelig! Jeg fant meg raskt online, og søkte gjennomganger og kamp taktikker. Det var flere ganger når jeg bare slo av spillet, fordi jeg var lei av å dø gjentatte ganger. Faktisk har jeg aldri fullført spillet. Den tilfredsstillelsen var ikke verdt å miste fornuftet mitt i prosessen.

Nerdete bunnlinje

Dragon Age II, med alle mulighetene for forskjellige utfall basert på valgene du tar, tilbyr definitivt mye spill for pengene. Andre anmeldelser har uttalt at det ikke er så bra som Dragon Age: Origins, men siden jeg ikke hadde noen referanseramme, ble jeg absolutt ikke skuffet. Hvis du liker mytiske verdener og kamper, anbefaler jeg at du legger dette spillet til spillbiblioteket ditt.

Geek Gift Score (av 5)

 • Morsom faktor: ****
 • Geek faktor: ***
 • Verdi: *****
 • Totalt: ****

Last ned PDF-en til TechRepublic's Geek Gift Guide 2011 for flere anmeldelser av tech-gadgets, gizmos, spill og bøker.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com