Geek Gifts 2010: PSP Go

Sonys PSP Go er ikke det nyeste eller hotteste håndholdte spillapparatet på markedet, men siden vi ikke dekket det for Geek Gifts i 2009, trodde vi at vi skulle kjøpe en i år, prøve det og rapportere om funnene våre for TechRepublic-samfunnet.

Ingen kan benekte at Sony har et fantastisk rykte for å produsere spillkonsoller av høy kvalitet. PSP Go er intet unntak - den er kompakt, lett og har et veldig lyst og levende display. Spørsmålet som gjenstår er om PSP Go ikke er verdt prislappen, spesielt sammenlignet med PlayStation Portable (PSP) forgjengerne og PS3.

spesifikasjoner

 • Vekt og størrelse: 158g; 128 mm (B) x 69 mm (H) x 16, 5 mm (D) - 43% mindre enn det originale PSP-systemet
 • CPU: PSP CPU (Systemklokkefrekvens 1 - 333MHz)
 • Hukommelse: 16 GB innebygd Flash-minne, pluss utvidbar Memory Stick Micro
 • Skjerm: 3, 8 tommer, 16: 9 full gjennomsiktig type; TFT-stasjon; 480 x 272 piksler; cirka 16 770 000 millioner farger vises
 • Lyd: Innebygde stereohøyttalere
 • Hovedinngang / utgang: Wi-Fi (802.11b); Blåtann; USB2.0; Memory Stick Micro M2; mikrofon
 • Strømkilder: Internt oppladbart batteri; leveres med AC-adapter og USB-kabel
 • Tilgangskontroll: Regionkode; Foreldrekontroll
 • Trådløs kommunikert: infrastruktur og ad hoc-modus (kobler opptil 16 konsoller)
 • Kostnad: $ 199.99 USD
 • Sjekk ut TechRepublics Sony PSP Go nedrivningsgalleri
Støttet videokodek: Støttet Music Codec: Støttet Photo Codec:
MPEG-4 enkel profil ATRAC3 TM JPEG
H.264 / MPEG-4 AVC ATRAC3plus TM TIFF
AVI MP3 BMP
Bevegelse JPEG MP4 GIF
BØLGE PNG
WMA

Hva jeg liker

 • P er for bærbar: PSP Go lever opp til navnet sitt med sin reduksjon i vektstørrelse. PlayStation Portable? Faktisk. Og kan du lettere ta det mens du er på farten? Absolutt. Faktisk minner det meg om en mobiltelefon som glir åpen for å avsløre et QWERTY-tastatur (som Motorola Sidekick), bortsett fra med PSP Go skyver du den åpen for å få tilgang til retningsknapper, analog pinne, Enter-taster (Triangle, Circle, Kryss, firkant) og VELG | START-knapper.
 • Bluetooth-støtte: I motsetning til tidligere PSP-modeller, støtter PSP Go Bluetooth-tilkobling, og det betyr at du kan synkronisere det med Bluetooth-headsettet og til og med knytte det til din Bluetooth-aktiverte telefon. Det som er enda mer fantastisk, er at du kan koble den til og spille spill med en PS3-kontroller, noe som er mye lettere enn å navigere i de små knappene og tastene på PSP Go.
 • Det er pent: Sony fortsetter å produsere spillsystemer med veldig lyse og livlige skjermer. Fra XrossMediaBar (XMB), til spill, til å se på videoer - det er ingen tvil om at PSP Go er visuelt tiltalende. Spesifikasjonene sier at det er omtrent 16 770 000 millioner farger som vises, og etter å ha brukt litt tid på å leke med enheten, tror jeg det.
 • Fulle multimediafunksjoner: Det stemmer, du kan bruke den søte lille PSP Go for å høre på musikk, se på bilder, se på videoer, surfe på Internett og til og med snakke med venner og familie via Skype. I tillegg kan du få tilgang til PlayStation Network og laste ned ting på følgende måter: ved hjelp av en PC, trådløst nettverk eller fra et PS3-system. Nevnte jeg at dette er de eneste måtene du kan få spill og slikt på PSP Go, siden det ikke er en stasjon for UMD-spill? Å vent, jeg sparer det til neste avsnitt.

Det jeg ikke liker

 • Oppfinne hjulet på nytt: Med dette refererer jeg til fravær av UMD-stasjonen, som noen mennesker elsker fordi du ikke lenger trenger å ta med deg fysiske plater. Med 16 GB Flash-minne, og muligheten til å ha enda mer plass med Memory Stick Micro (opptil 32 GB), er det god plass å laste ned til ditt hjerte. Imidlertid eier jeg allerede en PSP, og jeg har en haug med UMD-spill og videoer som er helt ubrukelige på PSP Go. Kom igjen, Sony ... en periferi-stasjon ville vært et fint alternativ her. De tok også et skritt bakover ved å endre mini-USB-porten til en proprietær port, noe som betyr at min tidligere kjøpte PSP-maskinvare og kabler ikke er kompatible med PSP Go.
 • Størrelse betyr noe: Selvfølgelig er det lettere å lage små dingser, men noen ganger lider brukervennligheten som et resultat. Etter en stund med spilling på PSP Go (God of War: Ghost of Sparta-demo), begynte hånden min å trange litt, fordi den mindre skjermen, knappene og den analoge pinnen forvred hendene mine tettere sammen enn den originale PSP. Som jeg tidligere har nevnt, kan du imidlertid koble til og spille spill med en PS3-kontroller via Bluetooth-funksjonaliteten, men hvis du ikke allerede eier en PS3, kan du være forberedt på å bruke rundt 45 dollar for en trådløs dualshock-kontroller.
 • Batterilevetid: Det er ikke en forskjell i batterilevetid mellom PSP Go og PSP-forgjengerne, fordi du fremdeles får 3 til 6 timer på å spille spill og 3 til 5 timer for å se på videoer. Når du imidlertid sammenligner dette med Nintendo DSi (9 til 14 timer) eller DS Lite (15 til 19 timer), virker ikke batteriets levetid så veldig bra.
 • Cha-CHING: Du kan finne PSP Go til salgs på nettet fra $ 185 til $ 300 +, men $ 200 ser ut til å være den vanlige prisen på steder som Best Buy, Amazon og Toys "R" Us. Det er litt av en bratt pris, med tanke på kostnadene for andre håndholdte spillenheter på markedet, som Sonys PSP 3000 ($ 170), og Nintendos DSi ($ 150 - og min personlige favoritt) og DS Lite ($ 130). Enda større spillkonsoller er ikke så mye dyrere, inkludert Sonys PS3 ($ 300 - og min personlige favoritt), Nintendos Wii ($ 200) og Microsofts Xbox 360 ($ 300).

Nerdete bunnlinje

Det er absolutt ingenting galt med PSP Go. Sony har kondensert formfaktoren litt fra den opprinnelige PSP og inkludert noen flotte funksjoner, for eksempel Bluetooth-evne. Skjermen er flott, og folk som ikke tidligere hadde en PSP vil ikke engang bry seg om at den har en ny, egenutviklet port og ikke spiller UMD-spill. Min største storfekjøtt er prisen. Jeg sier ikke at det ikke er verdt det, men det er andre spillapparater og konsoller på markedet som vil gi deg det samme - om ikke mer - smellet for pengene.

Geek Gift Score (av 5)

 • Morsom faktor: ****
 • Geek faktor: ***
 • Verdi: ***
 • Alt i alt: ***

Vil du ha flere anmeldelser av tekniske dingser og gizmos? Last ned PDF-filen til TechRepublic's Geek Gift Guide 2010.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com