Geek Gifts 2010: Personal Soundtrack Shirt

Det er tusenvis av nerdete t-skjorter tilgjengelig fra mange steder på nettet, men ThinkGeek har toppet dem alle med en skjorte som spiller lyd og musikk gjennom en stor høyttaler på fronten. Personal Soundtrack-skjorta, som opprinnelig var en spøk fra April Fool, kommer med 20 forhåndsprogrammerte lyder - men du kan også laste inn dine egne MP3-filer og diskret spille dem (og justere volumet) med en batteridrevet, kablet fjernkontroll.

Funksjoner

 • En høyttaler på forsiden spiller bakgrunnsmusikk og lydeffekter på kommandoen din
 • Den kablede fjernkontrollen har 20 knapper for enkelt valg av 10 musikktemaer og 10 forskjellige lydeffekter:

Inkluderte musikalske temaer

Inkluderte lydeffekter

Royal Entrance heie
Sexy Time Theme Trommevirvel
Disco Floor Cat Call Whistle
Silent Movie Chase Theme Laugh Track
Ekte kjærlighet buing
Skummel film gråter
Spy Mission "Feil svar" Buzzer
Superhelten redning Rim Shot
Western Showdown Metal Air Guitar
Game Show Politi Siren
 • Du kan enkelt laste inn dine egne lydeffekter og musikk på Personal Soundtrack Shirt ved å bruke standard MP3-filer
 • Hvis du tilfeldigvis fjerner de originale MP3-ene som fulgte med på skjorten, kan du bare laste ned erstatningen .zip (8 MB), lagre på harddisken, pakke ut filen og plassere den på SD-kortet.
 • Du kan også spille av iPod eller en annen bærbar lydavspiller gjennom høyttaleren foran på skjorten
 • Det krever fire AAA-batterier, som ikke er inkludert
 • Alle størrelser (voksen liten til XXL) koster 29, 99 dollar

Hva jeg liker

 • Unikt og underholdende: Det er ikke andre skjorter som dette på markedet, og så når du bruker (og spiller) din Personal Soundtrack-skjorte, vil folk definitivt legge merke til det. Og hvis du har lydene og timingen, kan denne skjorten være ekstremt underholdende. Jeg tror ikke jeg løp over noen som ikke smilte da de hørte det i aksjon - og nei, jeg er ikke bare omgitt av folk fra Pollyanna.
 • Komfort: Personal Soundtrack-skjorta er en svart 100% bomulls-t-skjorte, og den blir ikke så mye mer behagelig enn det. Du kan klippe hovedkomponenten, som holder musikken, på buksene eller beltet, og den kablede fjernkontrollen lagres enkelt i en innerlomme på undersiden av skjorten. Det er ikke tungvint og ikke veier deg ned med en haug med utstyr eller maskinvare.
 • Fleksibilitet: Jeg refererer ikke til teksturen til stoffet her. ThinkGeek Labs kunne ha laget denne skjorten med bare 20 forhåndsprogrammerte lyder, og folk ville fortsatt ha kjøpt den. Det at du kan programmere din egen musikk og lydeffekter - eller til og med bare bruke høyttaleren til å lytte til iPod eller en annen bærbar lydspiller - gjør Personal Soundtrack Shirt mer ... vel ... personlig.

Det jeg ikke liker

 • Tidspunkt: Hovedkomponenten i Personal Soundtrack Shirt viser de 20 forhåndsprogrammerte lydene, og tallene stemmer overens med den kablede fjernkontrollen. Imidlertid er det et sekund eller to etterslep mellom tiden du berører det tilsvarende tallet, og når lyden avgir gjennom høyttaleren foran på skjorten. For raske snakkere som meg selv betyr dette at du må trykke på knappen før du vil at lyden skal spilles - det vil si hvis du vil at den skal spille i et bestemt øyeblikk (ellers er det som å få folk til å vente på en punch line i vits. .. og da er det ikke like morsomt). Til syvende og sist er det et timingproblem, som krever en læringskurve. (For å se meg eksperimentere med Personal Soundtrack-skjorta, se denne TR-samfunnsvideoen fra oktober 2010.)
 • Høyttaler: Det er ikke lydkvaliteten som forstyrrer meg for høyttaleren foran på Personal Soundtrack-skjorta. Min klage er grunnere enn det. Jeg er ikke sikker på hva eller hva som er om høyttalerteknologi, men det ville være fint om det kunne være laget av mykere, mer fleksibelt materiale.

Nerdete bunnlinje

Det er ikke latterlig å bruke $ 30 for en skjorte, og det er heller ikke uvanlig å blåse $ 30 for en natt med underholdning. Med Personal Soundtrack Shirt kan du ha en t-skjorte og mange timer / dager med underholdning for den engangs lave kostnaden (minus AAA-batteriene). Hvis du eller nørdene du handler etter er mellom en liten og en XXL, kan denne gaven være den beste passformen for høytiden.

Geek Gift Score (av 5)

 • Morsom faktor: *****
 • Geek faktor: ****
 • Verdi: *****
 • Alt i alt: *****

Vil du ha flere anmeldelser av tekniske dingser og gizmos? Last ned PDF-filen til TechRepublic's Geek Gift Guide 2010.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com