Geek Gaver 2010: Logitech Harmony 650 Remote

Hvis du er som meg, og jeg mistenker at mange av dere er det, har du minst tre og muligens fem eller flere trådløse fjernkontroller i ditt medieovervåkerom. Du trenger separate fjernkontroller for LCD-fjernsynet, Blu-Ray DVD-spilleren, Roku-boksen, stereomottakeren, DVR osv. Slå inngangsinnstillingen på LCD-skjermen fra TV til Blu-Ray slik at du kan se en HD filmen innebærer sjonglering av fjernkontroller som konkurrerer med ekspertisen til Anthony Gatto.

Visste du at det var noe slikt som Internett-sjongleringsdatabase? Ikke jeg heller.

Logitech Harmony 650 Remote prøver å kombinere minst noen av disse forskjellige fjernkontrollene til en glatt forbedret kontroller. Ved å bruke en online database over enheter og muligheten til å omprogrammere Harmony 650 via PC-en, kan denne fjernkontrollen kontrollere omtrent hvilken som helst enhet - hvis du konfigurerer den riktig.

spesifikasjoner

 • Produkt: Logitech Harmony 650 Remote
 • Delenummer: PN 915-000116
 • Windows PC: Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, USB-port, Internett-tilgang
 • Mac: Mac OS X 10.4.8 eller nyere, USB-port, Internett-tilgang
 • Kostnad: omtrent $ 100

Hva jeg liker

 • Glatt design: Logitech Harmony 650 Remote er veldig stilig designet. Det føles godt i hånden din og er godt balansert, noe som gjør å bla gjennom kanalene til en lek.
 • Online-oppsett: Evnen til å programmere fjernkontrollen slik at den fungerer med alle forskjellige enheter, er uten tvil den viktigste funksjonen. Hvis du vet produktnummeret til enhetene dine, vil du kunne kontrollere det med 650.
 • Hjelp-knapp: En av favorittfunksjonene mine er sannsynligvis ikke den som Logitech-representantene ønsker å være - Hjelp-knappen. Hvis 650-fjernkontrollen ikke gjenkjenner en av enhetene dine etter at du har programmert den, vil fjernkontrollen prøve å korrigere seg selv. Og da dette skjedde (altfor mange ganger), førte Hjelp-knappen 650 Remote tilbake i kø uten å måtte kjøre installasjonsveiviseren på PC-en igjen.
 • Aktivitetsknapper: Aktivitetsknappene er en god idé - trykk på en knapp for å se på en HD-film, og LCD-fjernsynet slår av inngangen, slår av DVR og slår på Blu-Ray-spilleren. Ikke mer sjonglering av fjernkontroller.

Det jeg ikke liker

 • Hjelp til online oppsett : Det elektroniske oppsettet er en utmerket idé, men er dårlig utført. Du må vite det nøyaktige delenummeret for hver enhet. Det er ingen liste over potensielle enheter fra produsent å velge mellom - du må bokstavelig talt se på baksiden av hver enhet for å finne delnummeret og legge det inn. Litt hjelp med en nedtrekksmeny med valg vil være så mye bedre for den gjennomsnittlige forbrukeren.
 • Talltastatur: Mens utformingen av knapper på Harmony 650 Remote generelt er intuitiv, er det ett område som kan stå igjen for å bli jobbet på nytt. Talltastaturet smalner inn og ned på baksiden av fjernkontrollen, noe som gjør det bare vanskelig å bruke en hånd. Med litt mindre krumning ville det å skrive kanalnummer kreve litt mindre ekstraordinær fingerferdighet.
 • Stabilitet: Dette er mer irriterende å unngå enn noe annet. Når du har konfigurert Harmony 650 Remote, må du ikke bruke de andre kontrollerne som fulgte med enhetene dine. I min situasjon ville et familiemedlem bruke Motorola-fjernkontrollen til kabelselskapet DVR da jeg var ute av rommet og Harmony-fjernkontrollen ville miste programmeringen. Jeg var i stand til å bringe den tilbake med hjelp-knappen, men den slags beseirer formålet med en universal fjernkontroll?

Nerdete bunnlinje

For rundt 100 dollar er Logitech Harmony 650 Remote ikke en dårlig avtale for en moderat multimediakrevende geek eller nørd i ferd med å lage. Når den er riktig konfigurert og programmert, og de andre fjernkontrollene i rommet er låst unna, fungerer 650 veldig bra og ville gitt en fin gave. Du bør imidlertid være helt sikker på at du vet eller vet hvordan du får det spesifikke produsentens delenummer for alle enheter du vil at fjernkontrollen skal kontrollere, fordi online databasen ikke tilbyr noen hjelp i den avdelingen.

Geek gave score (av 5)

 • Morsom faktor: **
 • Geek faktor: ***
 • Verdi: ***
 • Alt i alt: ***

Vil du ha flere anmeldelser av tekniske dingser og gizmos? Last ned PDF-filen til TechRepublic's Geek Gift Guide 2010.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com