Geek Gaver 2010: Halo: Reach

Spoilervarsel: Denne vurderingen inkluderer mange plottpunkter i Halo: Reach.

Halo- franchisen la til en annen tittel til serien denne uken med Bungies utgivelse av Halo: Reach . Jeg regnet dagene for denne utgivelsen fordi Halo- serien er noen av favorittspillene mine, og Master Chief er min favoritt videospillkarakter til all tid.

Halo: Reach er historien om Noble Team, en gruppe på seks genmanipulerte spartanske klassesoldater, samme type soldat som Master Chief, hovedpersonen i Halo 1, Halo 2 og Halo 3 . De forrige delene av Halo- serien tok opp kampen mellom menneskeheten og en religiøs allianse av fremmede arter kalt pakt. Dette kapittelet er en forkunnskap for serien, og dens begivenheter finner sted når menneskeheten lærer at det er i krig med en fremmed trussel som er i stand til å utslette den menneskelige rase.

spesifikasjoner

 • Sjanger: First Person Shooter
 • ESRB-rangering: Moden
 • Pris: $ 59.99 (Standard Edition), $ 79.99 (Limited Edition), $ 149.99 (Legendary Edition)
 • Konsoll: XBOX 360
 • Skjermbilder: Sjekk ut GameSpots skjermbilder av Halo: Reach og CNETs bilder av Collector's Edition

Nye funksjoner

 • Player belønner system, som inkluderer kreditter for å kjøpe rustning permutasjoner
 • Armory for å kjøpe rustning og til og med stemmer fra favorittfigurer
 • Daglig og ukentlig utfordringssystem
 • Panserevner, som inkluderer jetpakker, kamuflasje og hologrammer
 • Bli i kø, slik at du lettere kan få kontakt med vennene dine
 • Forbedret stemmesystem lar deg nyte spillet slik du vil ha det
 • forbedringer
 • Kampanje-matchmaking slik at du kan glede deg over historiemodus med et team når som helst
 • Revamped Firefight-modus, introdusert i ODST, inkluderer nå matchmaking-komponent
 • Forge World er som smie på enorme mengder steroider
 • Enda flere spilltilpasningsalternativer enn Halo 3

Hva jeg liker

Matchmaking

Active Roster og kø-sammenføyning er velkomne tillegg til Halo- flerspilleropplevelsen. Med Halo 3 måtte du sjekke om vennene dine om og om igjen, og se tiden telle ned på spillet deres. Med Halo: Reach kan du delta i en kø som vil sette deg i lobbyen deres så snart spillet deres er slutt; dette betyr ikke mer å spamme vennene dine med invitasjoner, i håp om at de vil huske å invitere deg når de er ferdige.

Tilkoblingsalternativene er blitt fornyet, og det er nye sosiale innstillinger som lar deg spesifisere hvilken type opplevelse du liker. Du kan definere ditt nivå av chattiness, konkurranseevne, teamarbeid og tone, slik at du ender opp med de samme spillerne som du er.

Det forbedrede stemmesystemet har blitt finjustert siden Halo: Reach beta. En meny vises før spillet starter, og gir spilleren muligheten til å stemme for en av tre gametype / kartkombinasjoner eller ingen av de ovennevnte. Dette gjør det mye enklere å få en spilltype som hoveddelen av rommet vil synes det er hyggelig.

Smi / tilpassede spill

Min favoritt om Halo: Reach er muligheten til å lage spill som passer deg. Den nye versjonen av Bungies sandkasseditor er imponerende i sitt omfang. Forge World, et kart som er fem ganger større enn noe du har sett i et Halo- spill, gir utrolig mangfold i hvilke steder du kan bygge på. Fra et tomt rom som er perfekt for Grifball til en stor canyon med huler, sideveier og klipper, er det et miljø som passer nesten enhver kreative visjon.

Antall objekter som kan plasseres på et tilpasset kart, er økt dramatisk og inkluderer til og med to og tre etasjers bygninger som enkeltobjekter som kan plasseres. Innstillingene for tilpassede spill kan dessuten endres med enda mer granularitet enn i Halo 3, som allerede var den mest tilpassbare FPS på markedet.

Firefight

For alle som aldri har spilt Halo: ODST, i brannmannspillmodus, blir bølgen etter bølgen av paktstyrker kastet mot skyteplassen din. Denne modusen ga meg en rekke minneverdige øyeblikk for meg i det siste, og det er sikker på å gjøre det samme i fremtiden. Hele systemet er blitt fornyet for Spartan-programmet, satt i matchmaking og lover å bli en vill tur.

Kampanje

Totalt sett var kampanjen mest hva jeg forventer av et Halo- spill. Det var en utfordrende FPS-opplevelse med veldig få av de repeterende kampene som markerte Halo: CE og Halo 2 . Fiendene var definitivt forhøyet og vanskeligere å drepe i Halo: Nå enn i noen tidligere Halo- tittel, noe som førte til at jeg tro at Noble Team tok ut flertallet av de veteran paktstyrkene før hendelsene i Halo: CE fant sted.

Panseregenskapene ga en forfriskende dimensjon til Halo- spillopplevelsen; det var hyggelig å kunne spurt opp til en fiende med ryggen vendt for å få et attentat, komplett med spesielle videosekvenser. Jet-pakken er veldig nyttig for å komme til høye stillinger uten å se etter trapper; rustningslås er flott når du er på grensen til å dø; og hologrammet sørger for en ekstremt effektiv avledning.

AI for motstridende krefter er veldig bra, spesielt på de vanskeligere nivåene. På Legendary (den vanskeligste innstillingen), deler krefter seg og går til motsatte sider, flankerer spilleren ved enhver anledning og fjerner flankering som en levedyktig taktikk gjennom det meste av kampanjen. I begynnelsen av spillet forteller Noble One, teamlederen, at tingene "Lone Wolf" ikke vil fly med Noble Team, noe som er gode råd - vær sammen med teamet slik at de kan støtte din innsats for å drepe alle av fiendene på slagmarken.

Generelle forbedringer

Armory og belønningssystemene skulle øke replayverdien til Halo: Reach, som allerede var høy på grunn av flerspillerkomponenten. Mange mennesker leter etter karaktertilpasningsalternativer, og i Halo: Reach går karaktertilpasninger til og med til kampanjemodusfilmer.

De daglige og ukentlige utfordringene bør holde et større antall mennesker forlovet over lengre tid med Halo: Reach .

Det jeg ikke liker

Til tross for at det var en direkte del av historien, følte jeg at romkampkampsekvensen var malplassert og litt kjedelig. Halo skal visstnok holde blodet ditt pumpende hele tiden du ikke ser på en filmsekvens, og jeg syntes hundekampsekvensen var litt treg. Dette er sannsynligvis fordi jeg har en tilhørighet og takknemlighet for gode flysimulatorer (dette er fordi faren min er en pilot som skrev simulatorer for jagerfly og til og med romstasjonen), og denne er god, men ikke bra. Det er ikke overraskende siden flight sims er utenfor Bungies styrehus, men det er den største uenigheten jeg har med kampanjen.

Nerdete bunnlinje

Hvis du er en fan av FPS-sjangeren, så er Halo: Reach absolutt et must-have, spesielt fordi videospillet har mer replayverdi enn noen FPS jeg har sett. Og hvis du liker å lage spill basert på FPS-modellen, kan du ikke be om en bedre motor enn Halo: Reach . Mengden tilpasning som er tilgjengelig i Forge, kartredigeringsprogrammet og Custom Game-modus er utrolig og vil gjøre det mulig for Halo- samfunnet å komme med noen fantastiske kreasjoner, fra nyinnspilling av kart til helt nye spilltyper. Bungie lover at det til slutt vil inkludere samfunnsskapte spillmoduser og kart, slik det gjorde med Grifball og kart som Utah Mambo i Halo 3 .

Hvis du ennå ikke er tilhenger av Halo- serien, er det ingen grunn til å kjøpe Halo: Nå i en annen utgave enn Standard; de dyrere tilbudene gir deg bare samle- og minnetillegg til spillet. Hvis du ikke logger deg på for å dra nytte av den utrolige økningen i flerspilleralternativer (hvor du til og med kan bli plassert på et lag du kan gå gjennom kampanjen), så anbefaler jeg at du leier eller GameFly denne tittelen - det vil være verdt de 12 timene det tar å gå gjennom historien (jeg avsluttet med en venn på 10, 5 timer på Legendary).

Geek gaveguide

 • Morsom faktor: *****
 • Geek faktor: ***
 • Verdi: *****
 • Alt i alt: *****

Vil du ha flere anmeldelser av tekniske dingser og gizmos? Last ned PDF-filen til TechRepublic's Geek Gift Guide 2010.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com