Geek Gifts 2010: Call of Duty: Black Ops

Call of Duty- serien ga ut sin syvende avbetaling 9. november 2010, kalt Black Ops . Dette førstepersons skytespillet, utviklet av Treyarch og utgitt av Activision, foregår i 1960-årene med kald krig, på steder som Russland, Cuba og Vietnam.

Som med andre Call of Duty- utgivelser, kan du velge forskjellige moduser du vil spille, inkludert kampanjer og spillere på nettet. Kampanjehistorien fokuserer på CIA-svarte operasjoner under den kalde krigen, hjernevask, flashbacks og et eksperimentelt sovjetisk kjemisk våpen kodenavnet "Nova-6." Multiplayer-modus, som lar deg konkurrere på nettet i en rekke forskjellige kamper, fokuserer på tilpasning og sosialisering.

Black Ops er oppfølgeren til Treyarchs Call of Duty: World at War, som ble utgitt i november 2008. Mange World at War- fans var begeistret for de nye zombiekartene, Kino Der Toten og "Five", pluss en arkade- spillversjon kalt Dead Ops Arcade . Black Ops 'forgjenger, Call of Duty: Modern Warfare 2, ble utgitt i november 2009, og det trekkes derfor noen få sammenligninger mellom disse tre utgivelsene.

spesifikasjoner

 • Sjanger: First Person Shooter
 • ESRB-rangering: Moden
 • Pris: $ 59.99 (Standard Edition), $ 79.99 (Hardened Edition), $ 149.99 (Prestige Edition)
 • Konsoll: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii og Nintendo DS (utviklet av n-Space)
 • Skjermbilder: Sjekk ut GameSpots Call of Duty: Black Ops-bilder, pluss CNET News.coms skjermbilder av Call of Duy: Black Ops og bilder av Prestige Edition

Nye funksjoner

 • Online delt skjerm
 • Kryssbuer med bolter og eksplosiv ammunisjon
 • "Create-a-Class 2.0" - mer personalisering og oppgraderbare fordeler
 • Nye killstreak-belønninger - eksplosive biler med fjernkontroll, guiderte raketter og kontrollerbare angrepshelikoptre
 • Et valutasystem - spillere kan kjøpe våpen, tilbehør og klær
 • "Wager Match" - spillere kan gamble sin valuta i disse gratis-for-alle kampene; fire forskjellige spillmodus
 • “Kontrakter” - spillere kan kjøpe disse tidsbegrensede målene for å tjene mer valuta og erfaringspoeng (XP)
 • Spillere kan spille inn og dele klipp fra flerspillers online spill
 • Nye zombiekart - Kino Der Toten (oversatt som Cinema of the Dead, med World at War- karakterene Edward Richtofen, Tank Dempsey, Takeo og Nikolai Belsinki.) Og “Five” (John F. Kennedy, Robert McNamara, Fidel Castro og Richard Nixon slåss zombier på The Pentagon). The Dead Ops Arcade er også et nytt zombietilskudd.

Hva jeg liker

 • Split-screen online play: Evnen til å spille split-screen online er sannsynligvis min favoritt nye funksjon på dette spillet. Hvis du bor alene eller bare har en kontroller, er dette kanskje ikke en stor sak for deg, men jeg er sikker på at alle andre har følt smerten ved å måtte dele online spilltid. Sønnen min og jeg kan nå spille på nettet på samme tid, noe som er flott fordi jeg suger til rock-paper-saks-lizard-Spock.
 • Killstreak-belønning: Killstreak-belønningen i Black Ops er mye bedre enn tidligere Call of Duty- spill. I Modern Warfare 2, for eksempel, får du en tre-killstreak bare en UAV, som viser fiender på kartet som røde prikker. I Black Ops vil en tre killstreak tjene deg en Spy Plane eller RC-XD, som er en veldig kul fjernkontrollbil som eksploderer når du kjører den inn i fiendene dine. Dette livsfarlige barns leketøy vil lett legge en ekstra drap til streken din. Andre søte killstreak-belønninger inkluderer Valkyrie-rakettene, eller guidede missiler (etter en syv killstreak) og Gunship, eller kontrollerbart angrepshelikopter (etter en 11 killstreak).
 • Valuta for å kjøpe våpen, vedlegg og mer: I Modern Warfare 2 og Black Ops låser du opp våpen på visse nivåer. Forskjellen er hvordan du skaffer vedlegg og forskjellig kamuflasje. I Modern Warfare 2 må du tjene dem. For eksempel, når du låser opp ACR, må du få 75 drap med det våpenet for å tjene lyddemperen. Når du har låst opp våpnene, må du imidlertid kjøpe og utstyre dem i Black Ops - og så kan du øyeblikkelig kjøpe vedlegg (hvis du har nok valuta). Visst, det kan fjerne følelsen av stolthet for å ha låst opp den høyeste camo eller alle festene til ett våpen, men det sikrer også at du ikke er oppe hele natten og prøver å oppnå de samme resultatene.
 • Tilpasning: Dette var en fin funksjon for min sønn, fordi han er leder av en klan. Han syntes det var ganske søtt at han kunne sette klanmerket på våpnene sine.
 • Kontrakter: Det er tre forskjellige typer kontrakter: leiesoldat, operasjoner og spesialister. Dette er bra fordi du kan kjøpe dem for en liten valuta, men hvis du fullfører dem i tide, betaler de kjekt (og noen tjener til og med deg XP).
 • Teater: Du kan nå se alle flerspillerspillene du har spilt på nettet, og så kan du beskjære videosegmentene for å lage din egen montasje og dele den med Black Ops Community. Du kan også lagre favorittklippene - dine egne og de som er lastet opp av fellesskapet - på et sted som heter My File Share.
 • Nye våpen og spesialiteter (sekundærvåpen): Jeg er en stor tilhenger av noen av de nye våpnene i Black Ops, inkludert Commando, automatiske FAMAS, og FN-FAL (angrepsgevær), pluss Mac11 og Skorpion (undermaskinpistoler) ). De nye spesialene, eller sekundære våpen, er også utmerket. Ballistkniver er en dobbel trussel fordi du kan skyte dem og bruke dem til å stikke fiendene dine. Korsbuen er et dyr, fordi den har bolter med eksplosive tips, som potensielt kan ta ut flere fiender hvis de løper i en pakke.
 • Nye zombiekart: Dette er den virkelige grunnen til at jeg er avhengig av Black Ops . Etter å ha spilt zombiemodus på World at War, visste jeg at det bare ville være et spørsmål om tid før Call of Duty mettet gamers ønsker om nye zombiekart. Jeg liker originaliteten til "Fem" med politiske skikkelser og forskere i Pentagon, selv om jeg ikke kan finne ut hvordan jeg skal overleve mer enn 15 runder. Kino Der Toten føler meg mer kjent for meg, med de samme karakterene og lignende omgivelser som zombie-kartene World at War, og derfor er dette den jeg spiller oftest. Imidlertid kan det være litt repeterende hvis du kjører det samme mønsteret eller løkken på kino, som tilfeldigvis er den enkleste måten å holde seg i live (til dags dato har jeg gjort det 32 ​​runder på en solokamp).

Det jeg ikke liker

 • Jeg spiller ikke mye av flerspillerspillene, men sønnen min synes at noen av kartene er forferdelig. Noen få av dem er bare en kamp om posisjon ... når et lag har kommet i den mer populære eller kraftfulle posisjonen, er spillet ganske ensidig.
 • De nedklassifiserte noen av de sterkere våpnene i Modern Warfare 2, for eksempel M16, som min sønn faktisk foretrakk på grunn av de kontrollerte utbruddene og mengden skade den påførte fiender. I Black Ops kan fiender løpe gjennom treff og treffmarkører, noe som gjør det nesten umulig for et tre-runde burst-våpen (for eksempel M16) eller halvautomatisk å lykkes. Gud hjelpe deg hvis du har en pistol.
 • Gjentakelse. Jeg nevnte dette med Kino Der Toten- zombiekartet, men annet spill i Black Ops - kampanje-modus for en spiller og flerspiller på nettet - er også litt gjentagende. Jeg snakket med min kollega Mark Kaelin, som lastet ned Black Ops på PC-en den dagen den ble utgitt, og han sa at han trodde det hadde gode klippescener, men de spilte faktisk ikke noe konsept. Hvis du har spilt Call of Duty før, vil du synes Black Ops er kjent og litt forutsigbar.

Nerdete bunnlinje

For Call of Duty- fans - og andre som liker FPS-spill - vil Black Ops være et kjærkomment tillegg til spillkolleksjonen din. Enspiller-kampanjen er relativt kort (det tok meg omtrent fem timer å fullføre), men du får timer, dager, uker og til og med måneder med underholdning med Black Ops zombiekart og online flerspillermodus. Jeg er sikker på at det er mye mer med Black Ops enn jeg har dekket i denne gjennomgangen. Vi ønsker velkommen tilbakemelding om opplevelsen din i diskusjonstråden.

Geek gaveguide

 • Morsom faktor: *****
 • Geek faktor: ***
 • Verdi: *****
 • Alt i alt: *****

Vil du ha flere anmeldelser av tekniske dingser og gizmos? Last ned PDF-filen til TechRepublic's Geek Gift Guide 2010.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com