Geek Gifts 2009: 10 iPhone-apper for under 10 dollar

Vil du ha flere anmeldelser av tekniske dingser og gizmos? Last ned PDF-filen til TechRepublic's Geek Gift Guide 2009.

Alle jeg kjenner som har en iPhone eller en iPod Touch elsker apper. Gi denne gaven en gave som du vet vil bli brukt og verdsatt med denne iTunes-gavekortet som mottakeren kan bruke til å kjøpe appene du ønsker.

Mange mennesker kan tenke seg å gi et gavekort - gavekort blir ofte sett på som tankeløse og enkle gaver som du gir når du ikke vet hva annet du skal gi, eller hvis du er for lat til å legge inn krefter i gave gave prosess. Siden den eneste måten å gi iPhone-apper på er med et iTunes-gavekort, kan du ta med en liste over apper som du tror mottakeren vil ha glede av, og dermed vise at du legger tanker og krefter på gaven. Du kan bruke denne geek gaver-listen som en guide. (Jeg foreslår også at du setter World of Warcraft iPhone-appen, som er gratis, på noen av nørdens liste.)

Nerdete apper som er mindre enn $ 5

Binary Clock av Peter Elst: Denne veldig nerdete appen viser tiden i binær. Kostnad: $ 0, 99 Geek Purity Test av Scott Falbo: Du kan tjene deg litt geek cred ved å ta testen! Kostnad: $ 0, 99 Sentinel 2: Earth Defense av Origin 8 Technologies: Sentinel: Mars Defense var kjent for sin grafikk. Sentinel 2 er et tårnspill som bygger av teknologiene i det første spillet og deretter går lenger, og skyver grensene for iPhone sine grafiske evner. Kostnad: 2, 99 dollar Crash Bandicoot Nitro Kart 3D av Vivendi Games Mobile: Det elskede Crash Bandicoot-spillet går iPhone. Kostnad: 2, 99 dollar iZombieland av Sony Pictures Television: Et zombie-videospill basert på en zombiefilm. Kostnad: $ 3, 99

Nerdete apper mellom $ 6, 99 og $ 9, 99

Dungeon Hunter av Gameloft: Et fangehullsbasert fantasy-spill som garantert vil spenke og underholde nørdene på feriehandlelisten din. Kostnad: $ 6.99 The Sims 3 fra Electronic Arts Games: Hver geek respekterer simmene for hva den gjorde for videospillteknologi. Nå kan du spille den på iPhone. Kostnad: $ 6.99 Appleseed Anime Network av ZooVision Entertainment, LLC: Ved å bruke et Wi-Fi-nettverk kan brukeren strømme Appleseed- anime-filmen. Andre bonuser, inkludert diskusjonsbrett og iPhone bakgrunnsbilder er inkludert i pakken. Hvilken nerd elsker ikke anime? Kostnad: $ 7.99 Madden NFL 10 av Electronic Arts Games: Fordi selv geeks liker fotball. (Se på CNETs bildegalleri for dette spillet.) Kostnad: $ 9.99 Panorama av iPhone Guys Limited: Denne appen lar deg enkelt dele bilder som er tatt på iPhone, til panoramautsikt. Det er ikke så nerdete som de andre appene på denne listen, men det er virkelig nyttig. Kostnad: $ 9.99

Hva jeg liker

Apper er nyttige og blir garantert verdsatt.

Det jeg ikke liker

Du må kjøpe et iTunes-gavekort og la mottakeren kjøpe og laste ned appene.

Nerdete bunnlinje

Enhver iPhone- eller iPod Touch-bruker vil være enig - å gi appenes gave er flott. Sjekk ut det relaterte bildegalleriet.

Geek gave score (av 5)

  • Morsom faktor: *****
  • Geek faktor: ****
  • Verdi: ****
  • Alt i alt: *****

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com