GDC 2010 høydepunkter: PlayStation Move and Civilization V

Tidligere denne måneden ble den 10. årlige Game Developers Conference holdt i San Francisco. Mange nye teknologier og spill ble kunngjort og diskutert for alle tre nåværende generasjonskonsoller, så vel som PC-spill og andre plattformer. Her er de viktigste høydepunktene fra GDC 2010.

Spillteknologier

Etter flere år med at Nintendo Wii var den eneste bevegelsessensitive spillkonsollen på markedet, diskuterte Microsoft og Sony deres tidligere kunngjorde bevegelseskontrollteknologier. PlayStation 3-systemet, nå kjent som PlayStation Move, ble opprinnelig kunngjort på fjorårets Electronic Entertainment Expo og har vært kilden til mye spekulasjoner siden den gang. PlayStation Move er en kombinasjon av en stav og et kamerasystem som gir ekstreme presise bevegelser. Kameraene ser på en farget ball på enden av PlayStation Move-kontrolleren. PlayStation Move forventes å starte høsten 2010 til under $ 100 for startpakken, som forventes å inkludere kameraet, en Move-kontroller og Move-underkontrolleren.

Microsoft-produktet til Xbox 360, som fortsatt er kjent som Project Natal, er planlagt lansert en gang i løpet av det neste året. I stedet for å være kontrollbasert som på Wii og PS3, vil Project Natal være helt kamerabasert.

spill

Først opp på listen vår over spill er HardGrip fra utvikler HumanSoft. HardGrip, som opprinnelig støtter Nintendo Wii, setter spilleren i en fjellklatringskonkurranse. Forlaget regner med å ha støtte for Wii MotionPlus, PlayStation Move og Xbox 360 Project Natal ved lanseringen. Ved hjelp av to Wii-kontrollere kan en spiller klatre opp i fjell ansiktene som er presentert i spillet ved å holde og slippe utløserne og flytte kontrollerne. Dette høres ut som det kan være et veldig morsomt spill. Følgende video er en demonstrasjon av HardGrip, sammen som intervju med HumanSofts Gabor Kadas.

Sportsmestere, Motion Fighters, The Shoot og Move Party vil starte med PlayStation Move og gi spillerne en sjanse til å spille et bibliotek med bevegelsesinteraktive spill på PS3-ene. (Merk: Dette er arbeidstitler for spillene.) Demoer av alle fire spillene var tilgjengelige på GDC 2010.

Mens Sports Champions er designet for å konkurrere direkte med Wii Sports Resort, og Move Party og The Shoot er designet for å konkurrere med de mange festspillene som er tilgjengelige for Wii, er det ingen direkte konkurranse for Motion Fighters (utenfor Wii Boxing ). Dette kan være PlayStations frelse på denne teknologien siden selskapet allerede er et par år bak Nintendo. Følgende video viser en forhåndsvisning av Motion Fighters, samt et intervju med John McLaughlin, en av spillets utviklere.

Etter et halvt tiårs ventetid, er Civilization endelig tilbake til PC-en med Civilization V. Tilgjengelig som en hands-off demo, ble Civilization V vist både på et tidlig oppgjørsfase og deretter senere mot kraftigere motstandere. Sid Meier har endret mange aspekter av spillingen fra tidligere Civilization- spill med denne versjonen. Bygger på Civilization Revolution for konsollene ved å tilpasse det relativt sparsomme grensesnittet, og Civilization V har også byttet fra et firkantet kart til et hex-basert et. Avstandsenheter trenger ikke lenger være en flis unna: bueskyttere og andre enheter kan nå skyte fra to eller flere sekskanter unna. En annen ny funksjon er bystater; bystater er nøytrale byer som spillere kan alliere seg med, erobre og få oppdrag fra. Dette åpner for en hel verden av muligheter, da bystatene kan kjempes for mellom spillere for sine ressurser og evner. Denne videoen er traileren Civilization V :

Det var også kunngjøringer om en rekke sportsspill; to av titlene er FIFA World Cup Sør-Afrika i 2010 og Tiger Woods PGA Tour 11 . Det vil også komme en ny utgivelse av EA Sports Active, kalt 2.0, som vil støtte PlayStation Move og Xbox 360 Project Natal.

Flere GDC 2010 ressurser

  • Det offisielle nettstedet for spillutviklere
  • GameSpots grundige dekning av GDC 2010. (GameSpot er et CBS Interactive-merke.)
  • Fotogalleri: Scener fra GDC 2010
  • Fotogalleri: Proffene for videospill kommer ned på jobb (og spiller) på GDC
Hvor de nørdige tingene er. Trenger du en pause fra det daglige slipet? Registrer deg deretter på TechRepublics Geekend-nyhetsbrev, levert hver fredag. Du vil få skravling uten tema om alt nerdete, inkludert science fiction, filmer, spill, bøker, plass, dingser og mer. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com