Gartner IT-symposium / Xpo: Globale IT-utgifter for å rebound og vokse 3,7% i 2020

Teknologivippepunkter for 2020 og utover: Geopolitikk, økonomi og digitale giganter På Gartner IT-symposium / Xpo 2019 i Orlando, FL, fikk IT-ledere lære om de nyeste trendene innen teknologi, samt hvordan spørsmål som geopolitikk, økonomi og fremveksten av digitale giganter vil forme fremtiden for virksomhet og IT.

Det forventes at IT-utgiftene rundt om i verden vil rebound og vokse til $ 3, 87 billioner neste år, en økning på 3, 7% fra 2019. Dette kommer på hælene til det som antas å være nesten flat vekst på 0, 4% i år, ifølge den siste prognosen fra Gartner.

Prognosen, utgitt på onsdag på Gartner IT Symposium / Xpo, som går gjennom 24. oktober i Orlando, FL, spådde at utgifter til bedriftsprogramvare vil være den viktigste drivkraften for veksten.

"Nedgangen i IT-utgiftene i 2019 forventes ikke å strekke seg så langt inn i 2020 til tross for bekymring for en lavkonjunktur og selskaper som kutter ned skjønnsmessige IT-utgifter, " sa John-David Lovelock, forskningsdirektør i Gartner.

Tekniske forutsigelser for 2020: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Gartner-analytikere sier at det komplekse geopolitiske miljøet har presset forskriftsoverholdelse til toppen av organisasjonenes prioriteringsliste. De samlede utgiftene til sikkerhet økte 10, 5% i 2019, med skysikkerhet anslått å vokse 41, 2% i løpet av de neste fem årene. "Dette handler ikke bare om å holde 'skurkene' utenfor, " sa Lovelock. "Det handler også om det utvidede behovet for å være i samsvar med tariffer og handelspolitikk, immaterielle rettigheter, og til og med med flere og noen ganger overlappende personvernlover."

IT-utgiftene er forventet å vokse 3, 5% i 2019, men IT-utgiftene i Kina forventes å øke bare 0, 1%. "Tariffer har ingen direkte effekt på IT-utgifter, " sa Lovelock. "Hvis tariffene strekker seg til enheter som PC-er og mobiltelefoner, vil vi sannsynligvis se produsenter bytte forsyningsruter for å minimere kostnadene og få sin teknologi laget utenfor Kina."

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Den største utgiftsnedgangen i 2019 vil skje i enhetsmarkedet, ned 5, 3% fra 713 milliarder dollar i 2018. I 2020 forventes markedet å få en beskjeden vekst på 1, 2%. "I likhet med hvordan forbrukere har nådd en terskel for å oppgradere til ny teknologi og applikasjoner, bør teknologiledere og produktsjefer bare investere i neste generasjon produkter som vil presse dem nærmere å bli et ekte teknologiselskap, " sa Lovelock.

Vekst av IT-utgifter blir drevet over hele kloden da mange fanger opp skyutgifter. USA leder skyadopsjon og står for over halvparten av de globale utgiftene til sky, ifølge Gartner-analytikere. I noen tilfeller har land som Gartner sporer ett til syv år i skyfordelsraten. "For perspektiv er landet direkte bak USA på nettskyforbruk Storbritannia, som bare bruker 8% på offentlige skytjenester. En interessant outlier er Kina, som har den høyeste veksten av skyutgifter fra alle land. Mens Kina er å lukke forbruksgapet, vil den fremdeles ikke nå USAs nivåer innen 2023, "sa Lovelock.

Spesiell funksjon: Tech Budgets 2020: En CXOs guide (gratis nedlasting av TechRepublic PDF)

Gartner-analytikere spår at organisasjoner med en høy prosentandel av IT-utgifter dedikert til skyen vil bli de anerkjente digitale lederne i fremtiden. "De fleste selskaper blir fanget for å prøve å redusere kostnadene eller investere for vekst, men de beste selskapene gjør begge deler. En kjerneutfordring næringen står overfor er hvordan organisasjoner kan operere som både et tradisjonelt selskap og et teknologiselskap samtidig, "Sa Lovelock. "Disse" og "dilemmaene vil drive fremtidige trender for IT-utgifter."

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com