Gartner IT-symposium / Xpo: Geopolitikk, økonomi og digitale giganter for å ha størst innvirkning på organisasjoner

Teknologivippepunkter for 2020 og utover: Geopolitikk, økonomi og digitale giganter På Gartner IT-symposium / Xpo 2019 i Orlando, FL, fikk IT-ledere lære om de nyeste trendene innen teknologi, samt hvordan spørsmål som geopolitikk, økonomi og fremveksten av digitale giganter vil forme fremtiden for virksomhet og IT.

Det viktigste fokuset på dagens åpningsnote på Gartner IT-symposium / Xpo var på hvordan IT-ledere trenger å møte geopolitikk, økonomi og fremveksten av digitale giganter for at deres organisasjoner skal utmerke seg.

"Det er 50 år siden den første meldingen ble sendt over det som ble internett. I løpet av 50 år har vi sett teknologi forvandle virksomhetene våre, våre forhold og samfunnet selv. Når det er sagt, kan de neste fem årene føre til like store endringer som de de siste 50, "sa Val Sribar, senior forskningsdirektør i Gartner, og snakket med et publikum på mer enn 9000 fagdirektører og IT-ledere på konferansen i Orlando, FL, som går gjennom 24. oktober.

Gartner har myntet uttrykket "TechQuilibrium" for å beskrive hvordan CIOs kan navigere i de pågående endringene i et digitalt samfunn og lære å svinge og reagere på forskjellige forretningsvektorer.

Spesiell funksjon: Tech Budgets 2020: En CXOs guide (gratis nedlasting av TechRepublic PDF)

"TechQuilibrium er det Gartner definerer som den ideelle blandingen av tradisjonelle og digitale for bedriftene. Det er balansepunktet som gjelder mange ting i verdenen din, " sa Sribar.

Det er tre krefter som skaper usikkerhet og press for CIO-er. De kan kaste CIOs fra balanse og få dem til å skifte både operasjonelle og forretningsmodeller. Disse tre styrkene er:

  • geopolitikk
  • Økonomi
  • Digitale giganter

Sribar forklarte detaljene om hver styrke og hvorfor den betyr noe.

"Geopolitikk og forskrifter vil ha direkte innvirkning på skystrategien din og dataene dine, spesielt for de av dere i voluminøse nasjonale virksomheter. Basert på politiske og regulatoriske vendinger leder skatterådgivere og juridiske offiserer samtaler med deg om hvor du skal plassere folket ditt, dine data, og dine eiendeler. Vi spår at du vil ha skyer for forskjellige geografier, det Gartner kaller distribuert sky. En sky for større Kina, en sky for USA, kanskje en for Russland eller Midtøsten. Men skyene du bruker vil endre seg dramatisk basert på de skiftende vindene fra politikk, skatter, tariffer og datasuverenitetsregler, "sa han.

"Dine infrastrukturdataarkitekturer må konfigureres på nytt for å finne TechQuilibrium. Du som CIO-er finner deg selv som trenger å utforme en balanse med vekt på hvor mennesker og eiendeler er lokalisert, og hvor arbeid blir utført. Du må konfigurere disse delene av virksomheten raskt når du treffer en ny geopolitisk sving. Styrene skifter prioriteringer basert på deres bekymring for geopolitikkens innvirkning på produkter, kunde- og borgerengasjement, og personvern og sikkerhet. Ustyrte, disse svingene utfordrer din stabilitet, "forklarte han.

Økonomiske strømninger er den neste store svingen som påvirker bedriften.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

"Globalt tror mange økonomer og sannsynligvis dine finansdirektører at vi er på vei mot et annet sett økonomiske nedgangstider. Og hvis de har rett, bare hvis, hvordan vil du svare? Oddsen er, mange av de ansatte og de fleste av dine jevnaldrende, de var ikke i sine nåværende posisjoner i den siste nedgangen. Gartner-forskningen har avdekket en viktig lærdom fra det siste tiåret. Under den siste globale lavkonjunkturen i 2008, som var en stor sving, de selskapene som var i stand til å se muligheter, brøt de bort lang sikt fra pakken. De hadde strategier for å prioritere hvor de skulle kutte dypere slik at de kunne fortsette å finansiere vekst og innovasjon, ”sa Sribar.

Et slikt selskap som gjorde det bra var Shell, sa han. "I løpet av den siste nedgangen gjorde Shell en genial ting. De svingte. De bremset opp med sin arktiske letearbeid, og kjøpte deretter et kraftforsyningsselskap og investerte i elektriske ladepunkter og ble den øverste leverandøren av ladepunktene i flere land. Shell kuttet og investerte i vekst og innovasjon. Gjennom svingen bremset de og akselererte. "

Den tredje store svingen er fremveksten av digitale giganter som Amazon, Google, Apple, Alibaba, Facebook og Netflix.

"Digitale giganter driver praktisk talt alle foretak til å bestemme TechQuilibrium for å gjøre en misjonskritisk innsats på balansen mellom tradisjonelle og digitale. De fleste bedrifter vil ikke være bare det ene eller det andre. Tradisjonelle selskaper kjemper for å drive mot digital, men gjett hva? De digitale gigantene tipper for tradisjonelle. Digitale giganter skaffer seg eller bygger seg vei inn i tradisjonelle bransjer som finansielle tjenester, fysisk detaljhandel og bilindustri. Alibaba har en av verdens største forsyningskjeder, største betalingsnettverk og helsetjenester. Og på toppen av alt det, investerte de i store filmfranchiser som Mission Impossible. I det digitale samfunnet vil skillet mellom tradisjonelt og teknologiselskap til slutt forsvinne. Og løpet er på. Hver bedrift og bransje blir utfordret av deres TechQuilibrium, "Sa Sribar.

Det er to måter selskaper kan bli mer digitale til å konkurrere i dette digitale miljøet: Digitaliser driften og digitaliser verdiforslaget ditt, sa Sribar.

"Din ultimate digitale forretningsstrategi handler om hvor raskt og hvor langt du skal digitalisere interne operasjoner og ytre verdiforslag. Så hvor lang tid tar det å nå TechQuilibrium? For de fleste av dere, over syv år. Det er det vi i Gartner har observert, "sa han. "Men det er ikke så lett som å ta en enkelt reise. Technilibrium-punkter endrer seg i svingene. Folk blir mer akseptere av digitale tilnærminger, forskrifter moderniserer. For eksempel vil overgangen fra tilkoblede kjøretøy til autonome biler gi nye forventninger til markedet og samfunnsmessige forhold og endring TechQuilibrium-punktet. Hvis folk blir mer akseptere av autonome kjøretøyer og forskrifter moderniseres, forskyves TechQuilibrium. I utgangspunktet, etter hvert som vi blir et mer digitalt samfunn, endres TechQuilibrium-punktet.

Gartner-analytikere sa at den ultimate digitale forretningsstrategien handler om hvor raskt og hvor langt organisasjoner kan digitalisere sin interne virksomhet og deres eksterne verdiforslag. Undersøkelsen fra Gartner CIO Agenda fra 2020 viste at 20% av organisasjonene i gjennomsnitt sa at deres produkter, tjenester og forslag til inntektsverdi er digitale. Og 39% av arbeidsplassen, prosessene og forsyningskjedene har blitt gjort mer effektive med digital teknologi. Imidlertid sa topp-prestasjonsdirektører at over halvparten av driften er digitalisert og en tredjedel av verdiforslagene er digitale.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com