Gartner IT-symposium / Xpo 2019: Hvorfor en god videokonferanseløsning kan forbedre arbeidskulturen

Gartner IT-symposium / Xpo 2019: Hvorfor en god videokonferanseløsning kan forbedre arbeidskulturen Craig Williams, CIO i Ciena, sa at samarbeid med Zoom har gjort en stor forskjell for selskapet.

TechRepublics Teena Maddox snakket med Craig Williams, senior visepresident og CIO for Ciena, om å bruke Zoom til videokonferanser. Følgende er et redigert utskrift av samtalen.

Mer om nettverk

  • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
  • 8 datasenterprognoser for 2020
  • Topp 11 lagringstrender de siste 20 årene
  • 5G mobilnett: Et jukseark

Craig Williams: På Ciena hadde vi ikke en veldig god videoopplevelse, om du vil. Det vi bestemte oss for å gjøre var å bringe en helt ny teknologi inn i selskapet for å forbedre engasjementet og samarbeidet med alle ansatte. Dette er litt av en risiko fordi vi virkelig ikke hadde en god opplevelse før Zoom. Vi tok en sjanse på dem, og vi gikk sammen med Zoom. Før vi til og med kom til Zoom, gjorde vi en stor bake-off med flere leverandører og benyttet medarbeiderbasen fra forskjellige forretningsenheter for å komme sammen. Så når vi gjorde bake-off, valgte vi Zoom, og det var der forlovelsen virkelig begynte å skje med dem.

Veikart for digital transformasjon (gratis PDF) (TechRepublic)

Fordelene var bare opplevelsen du kunne ha ved å se på noen ansikt til ansikt i et virtuelt rom. De åpenbare tingene tenker jeg med videoen, men jeg tror ikke vi forsto hvor viktig dette var for kulturen i selskapet på grunn av engasjementet og opplevelsen vi hadde.

Jeg prøver alltid å fortelle folk at når de prøver Zoom for første gang, det største jeg måtte fortelle dem, var å faktisk slå på videokameraet og få gjennom den emosjonelle opplevelsen som folk noen ganger har når det kommer til video. Når de gjorde det, og når jeg hadde chided dem, fant de ut at opplevelsen var veldig lett. Det hjalp dem til å ha mer interaktive samtaler enn de noen gang kunne gjøre bare ved å stemme alene.

Arbeidsstokken vår er over hele verden. Jeg tror vi er i 35 land over hele verden. Bare en rekke forskjellige kontorer, og mange mennesker jobber hjemmefra. Jeg tror at det dette gjorde, var at det førte ned grensene mellom stedene og deretter åpnet for oss muligheten til å jobbe når som helst og hvor som helst på hvilken som helst enhet.

Jeg er en ekstern ansatt på heltid. Jeg jobber i Raleigh, NC, ut av huset mitt, og så reiser jeg når jeg trenger å reise. Så det gjorde virkelig muligheten for folk å jobbe når som helst og hvor som helst. Vi hadde bare ikke den slags muligheter før Zoom. Det er ofte en oppfatning som skjer når du kjører infrastruktur og støtter at kvaliteten på tjenesten forteller deg at det er selve tjenesten. Det vi virkelig sørget for at vi gjorde annerledes på Ciena, er at vi kamrer gjennom hele nettverket for å sikre at nettverket er sunt, så da kan du faktisk ha en veldig god high-def-opplevelse på toppen av det.

Jeg sier ofte at Zoom faktisk er en veldig god overvåkingsprogramvare for nettverksadministrasjon for oss fordi den forteller oss hvor vi kan ha problemer. Så hvis noen hadde en dårlig opplevelse, kunne vi finne ut at det kan ha vært deres trådløse tilkobling de hadde, eller det kan være deres hjemmeforbindelse som var feil. Vi har nå dataene for å kunne vise hva som foregikk som forringet kvaliteten på tjenesten.

Feilsøkingen er veldig enkel. Jeg sier ofte til Zoom folk at de virkelig skal selge dette som et visst produkt bare for å hjelpe deg med å feilsøke og administrere hele nettverket. Fordi analysene du kommer ut av plattformen, hjelper deg å forstå nøyaktig hvor feilene dine er. Det gir deg kvaliteten på tjenesten, kvaliteten på tilkoblingen. Så du kan få mer informasjon om Zoom på baksiden av opplevelsen som folk har.

Først starter med, "Trenger du en?" Og det vil jeg spørre deg åpenlyst. Hvis du føler at du ikke trenger en, spør deg selv hvorfor? For ofte, som for Ciena, hadde vi ikke en veldig god opplevelse. Jeg kunne sannsynligvis ha unngått hele emnet helt fordi vi egentlig ikke hadde en kultur for video. Men som CIO var det jeg måtte gjøre å utfordre normen og spørre hva vi kunne gjøre annerledes for å bruke teknologi for å forbedre hvordan vi samarbeider og kommuniserer og engasjerer hverandre.

Så da vi valgte Zoom, ble det noe vi kunne eksperimentere med og prøve med en viss brukerbase. Når vi begynte å gjøre det med innspill fra våre ansatte, fant vi faktisk ut at adopsjonen var så høy at endringsledelsen i seg selv ikke var så alvorlig som du kanskje tror når du lanserer video. Jeg vil definitivt begynne med "Hvorfor bruker du eller hvorfor bruker du ikke video?" Og hvis du bruker video og har en middelmådig opplevelse, kan du i det minste prøve å se om løsningen deres kan være bedre å administrere.

Jeg vet fra min erfaring med å kjøre andre typer videoplattformer før, dette er veldig lett. Det er i skyen. Du trenger ikke å gjøre mye på infrastruktursiden. Igjen, analysene du får fra kvaliteten på en samtale, kan hjelpe deg med å forbedre resten av infrastrukturen totalt sett.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com