Spill jeg planlegger å kjøpe i 2011

Jeg begynner å vurdere hvilke nye spill og spillteknologier som kommer ut i år som jeg vil. Her er min ønskeliste.

PC-spill

PCen er fortsatt min foretrukne plattform. Hva kan jeg si? Jeg liker å krølle meg opp i den store stolen min og forsvinne inn i datamaskinen min. Tre spill har min interesse for PC-spill:

  • Dragon Age II - Oppfølgeren til Dragon Age Origins, som bested meg, men jeg elsker det og ser frem til oppfølgeren. Tilgjengelig 8. mars 2011 for PC, PS3 og Xbox 360. Rated M.
  • Den første templaren - Søk den hellige gral. Dette er et eventyrspill i samme stil som Dragon Age . Tilgjengelig 29. mars 2011 for PC og Xbox 360. Rating i påvente. Se traileren til The First Templar .
  • Portal 2 - Oppfølgeren til indiefenomenet. Tilgjengelig 19. april 2011 for PC, PS3, Xbox 360 og MAC. Venter på vurdering.

Portal 2 (Bildekreditt: GameSpot)

Wii-spill

Jeg elsker aktivt spill på Wii, og Nintendo har noen gode spill som ikke er tilgjengelige på andre plattformer:

  • Lost in Shadow - Selv om anmeldere indikerer at dette spillet er for tregt for de fleste spillere, har jeg vanligvis ikke den klagen. Jeg liker trikset med å leke med skyggene i bakgrunnen ved å manipulere ting i forgrunnen. Utgitt 4. januar 2011 for Wii. Vurdert E 10+.
  • The Legend of Zelda Skyward Sword - Dette Wii-spillet har stående spill når du utøver Links sverd og kjemper for seier. Dette virker som et flott spill for å introdusere den neste generasjonen spillere til Zelda. Tilgjengelig TBA i 2011 for Wii. Venter på vurdering.

Xbox 360-spill

Jeg begynner å bli interessert i å spille Xbox 360. Her er to spill som virker som de vil være bedre på 360 enn noen annen plattform:

  • Stacking - Et eventyrpuslespill der du er en russisk matryoshka-dukke og må løse gåter ved å hekke forskjellige dukkekarakterer for å finne løsninger. Hovedmålet er å redde familien. Dette spillet har en utpreget steampunk-estetikk. Tilgjengelig 9. februar 2011 for Xbox 360 og PS3. Rated E. Se traileren for Stacking .
  • Swarm - Poenget er å holde så mange medlemmer av din sverm av små blå skapninger i live gjennom et farlig miljø og sine egne selvdestruktive tendenser. Denne typen objektive, komiske skuespill appellerer til meg. Tilgjengelig Q1 2011 for Xbox 360, PS3 og PC. Venter på vurdering.

Kinect-spill

Jeg er ganske spent på Kinect, selv om husholdningen vår venter på andre generasjon før de foretar investeringen (jeg har allerede omorganisert møblene for å få plass til spillet). Selv om det å se på Kinect-spill faktisk lar meg føle at de kunne gjort mye mer med dette enn de har hittil. Likevel ser jeg et par som øker interessen min:

  • Rise of Nightmares - Jeg elsker skrekk og er nysgjerrig på å se hvordan Kinect fungerer med action-skrekkspill. Tilgjengelig TBA 2011 for Xbox 360, Kinect-kompatibel. Venter på vurdering, men sannsynligvis til å bli vurdert til M.
  • Project Draco - Bruk Kinect til å fly drager. Tilgjengelig TBA 2011 for Xbox 360, Kinect-kompatibel. Venter på vurdering.

Nintendo 3DS-spill

Nintendos nye 3DS (som kommer ut 27. mars 2011) tilbyr en 3D-spillopplevelse uten ubehagelige briller, om enn i liten størrelse. Jeg planlegger ikke å få en rett når den kommer ut, men det er to spill som ser ut til å være store 3DS-selgere: Super Street Fighter IV: 3D-utgave og Resident Evil: The Mercenaries 3D .

Hva står på spilllisten din for 2011?

Sjekk også ut CNETs 40 mest etterlengtede spill fra 2011, og fortell meg i diskusjonen hvilke spill som kommer ut i 2011 du er mest spent på.

Merk: GameSpot, CNET og TechRepublic er CBS Interactive-merker.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com