GameCrush-grunnlegger Eric Strasser på det kontroversielle nettstedets store endringer

Noen elsket det, noen hatet det, men uansett fikk den originale GameCrush mye oppmerksomhet da spillere testet ut konseptet med betalt online dating via videospill. To år senere har GameCrush fått en makeover og har relansert med det samme konseptet, men med noen store endringer. Medstifter Eric Strasser snakket med TechRepublic om opprustningen og årsakene bak.

GameCrush påloggingsskjerm

TechRepublic: Fortell oss om kontroversen som omringet den første GameCrush-lanseringen.

Eric Strasser: GameCrush var den første som tjente penger på sosialt samspill på nettet. Det gjorde det mulig for brukere å legge ut profiler og godta invitasjoner fra andre brukere om å spille kamaktiverte videospill mot betaling. GameCrush ga også et kredittbasert system der brukere kan kjøpe og gi virtuelle gaver. Disse gavene ble deretter overført til virkelig verdi. Tanken var å tilrettelegge for en ny måte for folk å møte hverandre på nettet, i likhet med å kjøpe en drink til noen i en bar. Den tok også opp en ubalanse mellom kjønnene som er vanlig i sosiale samfunn på nettet.

GameCrush fikk betydelig oppmerksomhet over hele verden etter at det ble dekket av flere prominente spillsider. I løpet av denne tiden ble GameCrush en topp Google-trend da kontroversen om "skulle menn betale for å spille jenter" ble et hett tema i spillfora, blogger og radioprogrammer.

TechRepublic: Hvilke poeng i den kontroversen var gyldige?

Eric Strasser: Spillemiljøet så det som det ultimate tabuet - "hvorfor skulle noen betale for å spille noen et spill?" var et vanlig følelse. Mens nettstedet vokste i popularitet og hadde ansvar for mange tusen forbindelser både online og i det virkelige liv, kunne det ikke riste en negativ konnotasjon.

TechRepublic: Ble det kommet noen poeng / kommentarer som GameCrush ber om?

Eric Strasser: Sosialt samspill har unektelig en verdi. Evnen til å likestille denne verdien med virkelige dollar er det som var vrien. Hvis du imidlertid vurderer bar-situasjonen på nytt - er det absolutt akseptert at noen kan gi en fremmed en drink som en måte å vise interesse og å bryte isen på.

GameCrush var en 18+ side, og hvem som helst kan registrere seg, legge ut en profil og motta og gi spillforespørsler og virtuelle drinker. Det ga også en måte for brukere å rangere sine opplevelser med andre brukere, og blokkere dem om nødvendig - slik at andre brukere ville vite om noen ikke respekterer. Det er viktig å vite at TOS eksplisitt forbyr nakenhet, og alle bilder ble moderert til høye standarder for anstendighet i samfunnet.

TechRepublic: Så har GameCrush noen gang betalt noen for å spille spill og omgås andre?

Eric Strasser: Mange av brukerne våre tjente tusenvis av dollar når de spilte videospill.

TechRepublic: Fortell oss om den reviderte GameCrush. Hvilke sider ved originalen vil forbli?

Eric Strasser: Vi hørte på både fansen vår og de mindre enn begeistrede. Vi lærte, tilpasset oss, og det ble raskt klart at det var en mulighet til å gjøre noe veldig annet, og at den originale GameCrush manglet merket. Som svar har vi gått over til et nettsted som er bygget rundt naturlig sosialt samspill i stedet for "pay-to-play" nettstedet som vi en gang var.

TechRepublic: Hva endrer seg med den nye utgivelsen?

Eric Strasser: Brukere blir belønnet ved å motta en statusoppgradering og gratis kreditter for å holde seg aktive på nettstedet. Dette inkluderer å tjene kreditter for alt fra å lage en bio, sende en første chat eller legge ut et bilde. Kreditter kan brukes til å kjøpe andre brukere virtuelle gaver og merker.

TechRepublic: Beskriv oss hvordan det nye GameCrush-spillet fungerer.

Eric Strasser: Spillet forblir det samme - brukere kan møte andre som er interessert i å spille de samme spillene (inkludert konsoll, PC eller casual). De kan chatte og sende private meldinger for å få en sosial forbindelse, og deretter invitere dem til å spille et toveis kamaktivert spill.

TechRepublic: Hva gjør den nye GameCrush bedre?

Eric Strasser: GameCrush er nå gratis å bruke. Vi har også lagt til ytterligere profildetaljer, inkludert beliggenhet, forholdsstatus og interesser. Brukere kan enkelt tjene kreditter og PowerPlayer-statusoppgraderinger bare ved å holde seg aktive på nettstedet.

TechRepublic: Hva håper du å oppnå med den nye GameCrush?

Eric Strasser: Til syvende og sist vil tiden vise om den originale GameCrush bare var foran tiden - eller om brukerne faktisk er interessert i å opprette online-forbindelser med andre likesinnede brukere. Mens den økonomiske belønningen virket for noen, slo det av at andre som var på nettstedet bare fikk nye venner. Målet vårt gjenstår å være et morsomt sted å møtes, matche og spille andre.

Noen GameCrush-profiler

Gi oss beskjed i kommentarfeltet hva du synes om GameCrush, spesielt hvis du er aktiv på spillnettstedet.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com